Της τρελής στο #TheBachelorGR! Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί «Τι είπες; Παλιο... τι;»

 

Το ακούσαμε κι αυτό! «Κάνουν φιλάκια για καληνύχτα κάτω από το κρεβάτι μου» - Oι τηλεθεατές πρότειναν... «Squid Game» στον Αλέξη! Ποια χόρεψε «Fuego» για χάρη του  Παππά στο #TheBachelorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Eυφάνταστα ραντεβού ετοιμάζει κάθε φορά ο Αλέξης Παππάς για τα κορίτσια του ριάλιτι αγάπης που τον διεκδικούν. 

Αυτή τη φορά πήρε ιδέα από το «Mission Impossible» και ετοίμασε μια πίστα με λέιζερ και καρδιές, την οποία θα έπρεπε να περάσει με κάθε κοπελα ξεχωριστά, χορεύοντας, χωρίς να κάνουν λάθη.

Η Τζωρτζίνα, η Ντίνα, η Μαρία και η Ιωάννα συνάντησαν τον Αλέξη και έκαναν τα πάντα για να μην πατήσουν τις «ακτίνες Χ», έτσι ώστε να βρεθούν εκείνες στο ραντεβού και να είναι τετ α τετ με τον αγαπημένο τους.

Το ραντεβού που ετοίμασε ο Αλέξης Παππάς για τα κορίτσια θεωρήθηκε βαρετό από τους τηλεθεατές και οι τουιτεράδες οι οποίοι έπληξαν και του πρότειναν «Squid Game» για την επόμενη φορά, με γερή δόση χιούμορ φυσικά και επηρεασμένοι από τη νέα σειρά του Netflix που κάνει πάταγο παγκοσμίως τον τελευταίο μήνα και έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη.

Η Ντίνα πάντως θέλησε να τον κερδίσει με τις χορευτικές της φιγούρες, αφού λίκνισε το κορμί της στους ρυθμούς του Fuego της Ελένης Φουρέιρα.

Επιστρέφοντας στη βίλα η Ντίνα αποκάλυψε τα πάντα για το ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα τους φιλί!

 

 

Εκεί, είδαμε τον Αλέξη Παππά να ξενερώνει στο ραντεβού με την Μαρία γιατί μιλούσαν συνεχώς για τα αξιοθέατα και την τρύπα του όζοντος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο η νεαρή κοπέλα να τον εντυπωσιάσει, κάτι που από ότι φαίνεται ότι έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

Στη συνέχεια έσκασε στο σπίτι η πολυπόθητη κάρτα για το επόμενο ατομικό ραντεβού με τον μπάτσελορ, δημιουργώντας εντάσεις στις σχέσεις των κοριτσιών.

Η κάρτα με το επόμενο ραντεβού έχει το όνομα της Αθηνάς New York και η καρδιά της πάει να σπάσει!

Τη χαρά της κάποιες συμμερίζονται στη βίλα, κάποιες όχι και τόσο… και η κόντρα που ξεσπάει οδηγεί τη Νικόλ και τη Γιώτα σε ευθεία αντιπαράθεση… ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν μαλλί με μαλλί.

 

 

Ένα ξεχωριστό ραντεβού ξεκινάει! Κάτι μαγικό συμβαίνει με την Αθηνά New York και τον Αλέξη…

 

Η Αθηνά New York για άλλη μια φορά, αποκάλυψε στην κάμερα όσα συμβαίνουν καθημερινά εντός της βίλας και προκαλούν τον έντονο προβληματισμό της. Στο νέο επεισόδιο του #TheBachelorGR η 26χρονη κοπέλα αποκάλεσε ξανά τον Αλέξη Παππά -άνδρα της- προκαλώντας εκνευρισμό στα υπόλοιπα κορίτσια.

Όσο για τα… παρεάκια που αλλάζουν διαρκώς στο ριάλιτι, η Αθηνά αποκάλυψε τα φιλάκια και τα γελάκια ανάμεσα σε Γιώτα και Ιζαμπέλα οι οποίες φαίνεται πως είναι οι νέες κολλητές…

«Δεν πιστεύω τι έγινε με τη Γιώτα, τώρα κάνει… φιλάκια για καληνύχτα κάτω από το κρεβάτι μου με την Ιζαμπέλα. Τι είναι αυτό τώρα; Οι παρέες αλλάζουν εδώ στη βίλα, όσο γρήγορα τρώω σπανακόπιτα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που ο Αλέξης δεν με διάλεξε για το ατομικό ραντεβού, αλλά μετά το τετ-α-τετ, τώρα ξέρω, με θέλει πάρα πολύ», ανέφερε η Αθηνά NY.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!