Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ελισάβετ Μουτάφη για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί: «Ελπίζω να έρθει»

  21/10/2021 10:43
Η Ελισάβετ Μουτάφη για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί: «Ελπίζω να έρθει»

Η Ελισάβετ Μουτάφη για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί: «Ελπίζω να έρθει»

  21/10/2021 10:43

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο ο σύζυγος της, Μάνος Νιφλής, την βοήθησε να χτίσει μια υπεροχή σχέση με τις κόρες του από τον προηγούμενο γάμο, εκφράζει την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί και αναπολεί τα παιδικά χρονιά στο ατελιέ του θείου της Μάκη Τσέλιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για τον τρόπο με τον οποίο ο σύζυγος της, Μάνος Νιφλής, την βοήθησε να χτίσει μια υπεροχή σχέση με τις κόρες του αλλά και για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ηθοποιός μιλώντας στη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου για τον σύζυγό της ανέφερε: «Για την ευτυχία μου ευθύνεται ο Μάνος, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Ο Μάνος επεδίωξε να με γνωρίσει και μου αρέσει πολύ που ότι θέλει το κάνει».

Όσον αφορά στη σχέση της με τις κόρες του Μάνου Νίφλη δήλωσε: «Δεν το έχω χτίσει μόνη μου αυτό. Αυτό έχει χτιστεί από τον Μάνο, από τη μητέρα τους. Έχουμε εξαιρετική σχέση, δεν προσπάθησα να κάνω κάτι. Είμαι αυτή που είμαι, είμαι αληθινή με τα παιδιά και τα παιδιά του εκτιμούν».

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού παραδέχτηκε: «Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί, δεν είναι κάτι που μου γεννήθηκε τώρα και ελπίζω να έρθει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας