Δίχασε η Θεοφάνια Παπαθωμά! Η Ακρίτα κατά της και η Μουμούρη, υπέρ της!

 

 

 

«Μια γυναίκα πρέπει να αφοσιώνεται και να παραδίδεται στον άντρα της», είπε η Θεοφάνια Παπαθωμά σε συνέντευξή της και πυροδότησε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα κατά της και της Ευαγγελίας Μουμούρη, υπέρ της!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με αφορμή την εξέλιξη του ρόλου της ως Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες», η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα. Στη συνέντευξη αυτή η ηθοποιός μιλά για όσα νέα θα δούμε να συμβαίνουν στο Διαφάνι, για τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες πρέπει να διεκδικούν τον έρωτα ενώ δίνει και τη δική της εκδοχή για τον λόγο που αυξήθηκαν τα εγκλήματα κατά των γυναικών τον τελευταίο χρόνο.

Είναι η Βιολέτα ένα πρότυπο για όλες τις γυναίκες; Να διεκδικούν τον έρωτα και την αγάπη, να μην το βάζουν κάτω, να μην υποτάσσονται στους άντρες;

«Το θέμα δεν είναι η υποταγή. Η Βιολέτα είναι πάντα αφοσιωμένη στη σχέση της και στον άνθρωπό της και αυτό πρέπει να κάνει μια γυναίκα: να αφοσιώνεται και να παραδίδεται στον άντρα της! Αυτός είναι ο ρόλος της. Αλλά δυστυχώς δεν πέφτεις πάντα σε καλά χέρια».

Τελευταία στην Ελλάδα είδαμε πολλές γυναίκες να δολοφονούνται από τους συντρόφους τους. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;

«Πιστεύω ότι η «τρέλα» που ζούμε τα τελευταία χρόνια, η καραντίνα, η κλεισούρα και όλη αυτή η αποσταθεροποίηση, είναι ο λόγος που έχουν αυξηθεί η εγκληματικότητα, η τρέλα, η ψυχασθένεια, οι αυτοκτονίες… Ο κόσμος έχει δοκιμαστεί πολύ και κάποιοι δεν άντεξαν. Η ζωή που ζούμε δεν είναι φυσιολογική, οπότε είναι επόμενο να βλέπουμε και τέτοια φαινόμενα να έχουν αυξηθεί».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να αφήσει για λίγο τον γραπτό λόγο και καταπιάστηκε με τον κόσμο των podcasts.

Η συγγραφέας και σεναριογράφος έκανε την αρχή της μέσω του site news247.gr και εξέθεσε απόψεις που αναμφίβολα θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν.

Μίλησε για πολλά, όπως για το πώς νιώθουν οι γυναίκες άνω των 50, ενώ σχολίασε τις δυσάρεστες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Φώφης Γεννηματά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Από το μικροσκόπιό της δεν ξέφυγε το άγαλμα της Κάλλας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που προκάλεσε αμφίθυμες αντιδράσεις. Σε εκείνη για παράδειγμα είπε πως θυμίζει «ντύσιμο Φλωρινιώτη».

Τέλος, έθιξε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά, η οποία είχε επισημάνει ότι μία γυναίκα οφείλει να αφοσιώνεται στον άνδρα της.

Η δηκτική ατάκα με την οποία ανταποκρίθηκε η Έλενα Ακρίτα ήταν ότι «Δεν είναι δυνατόν μία γυναίκα να λέει ότι ρόλος της γυναίκας είναι να υποτάσσουμε τη ζωή μας σε παλιακά “πρέπει”». Ο ρόλος της δεν είναι να αφοσιώνεται στον άνδρα αλλά να συμπορεύεται με τον άνδρα».

 

Θέση στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Θεοφανία Παπαθωμά για τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο πήρε η Ευαγγελία Μουμούρη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». 

«Σέβομαι κάθε σκέψη κάθε γυναίκας για το πως θέλει να αντιμετωπίσει τη ζωή της και τη σχέση της με τον άντρα της. Για να το πει είναι η αλήθεια της. Εγώ για να μπορέσω να σεβαστώ τον άντρα μου, πρώτα δούλεψα στο να σεβαστώ τον εαυτό μου και από τη στιγμή που σεβάστηκα και τίμησα τον εαυτό μου, τότε ήμουν άξια να βρω και να έχω δίπλα μου έναν άνδρα» είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Ακόμα, η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους με τον σύντροφό της προτίμησαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης, παρά να παντρευτούν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη