Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πάλεψε με τον εθισμό του από το αλκοόλ, 13 χρόνια. Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι»

  21/10/2021 12:13
«Πάλεψε με τον εθισμό του από το αλκοόλ, 13 χρόνια. Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι»

«Πάλεψε με τον εθισμό του από το αλκοόλ, 13 χρόνια. Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι»

  21/10/2021 12:13

 Ο Γιάννης Γιοκαρίνης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», μίλησε για τον εθισμό του και την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, την σύζυγό του Σοφία αλλά και την «Ευλαμπία» που δεν του άρεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το πολυσυζητημένο λουκ του. «Να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι», λέει χιουμοριστικά. Επιπλέον, μίλησε για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι.

«Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε», ενώ αναφέρθηκε στη σύζυγό του Σοφία, η οποία τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές του, στην περίοδο του εθισμού του στο αλκοόλ.

Ο τραγουδιστής που σπούδασε εργοδηγός- ηλεκτρολόγος δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του, καθώς από 9 χρονών που ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

Η εξάρτηση

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», λέει η Σοφία Μιχαλοπούλου, η σύζυγος του τραγουδιστή.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι πάλεψε με τον εθισμό του 13 χρόνια και πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του.

Για την περιβόητη «Ευλαμπία» που έκανε μεγάλη επιτυχία είπε: «Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να την βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η Σοφία, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας