Τα ανήλικα παιδιά της Gwyneth Paltrow είναι περήφανα για τους δονητές της μαμάς

 

 

 Ο 15χρονος γιος & η 17χρονη κορη της Gwyneth Paltrow, δηλώνουν «περήφανοι» που η μητέρα του φτιάχνει και πουλάει σεξουαλικά βοηθήματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι δηλώσεις της Γκουίνεθ Πάλτροου για το πως προσεγγίζει τα σεξουαλικά ζητήματα, όταν μιλάει στα παιδιά της, έρχονται λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της ως sex coach, στη νέα της σειρά «Sex, Love & goop» που θα κυκλοφορήσει στο Netflix, σήμερα.

 Η 49χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, συγγραφέας μαγειρικής και ιδρυτής της Goop σε συνέντευξη της ανέφερε ότι ο 15χρονος γιος της πρόσφατα, της είπε ότι «για μια στιγμή ντράπηκε που η Goop πούλησε δονητές» και πρόσθεσε, ότι στη συνέχεια ο Μωυσής της είπε ότι συνειδητοποίησε πως τελικά αυτό που κάνει η μητέρα του είναι υπέροχο γιατί κάνει τους ανθρώπους να μην ντρέπονται να αγοράσουν κάτι που επιθυμούν και τους ευχαριστεί και την αποκάλεσε «φεμινίστρια» 

«Ήταν από τα ποιο χαριτωμένα πράγματα που έχω ακούσει» σημείωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου την Τετάρτη στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις.

 

Η... Βιρτζίνια «Πέπερ» Ποτς του «Iron Man» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην 17χρονη κόρη της, Απλ, η οποία όπως είπε νιώθει και αυτή περήφανη για τους δονητές της Goop που κυμαίνονται από 79 δολάρια μέχρι και 1.249 για τη «χρυσή» σειρά της εταιρείας. 

 

Οι δηλώσεις της Γκουίνεθ Πάλτροου για το πως προσεγγίζει τα σεξουαλικά ζητήματα, όταν μιλάει στα παιδιά της, έρχονται λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της ως sex coach, στη νέα της σειρά «Sex, Love & goop» που θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Πέμπτη. 

 

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός τόνισε ότι θέλει να είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστεύονται τα παιδιά της, όταν θα έχουν απορίες για το σεξ και τη σεξουαλική τους ζωή.

«Προσπαθώ να παραμένω ουδέτερη στο ζήτημα. Πιστεύω ότι η γενιά μου έχει δεχθεί πολλά μηνύματα γύρω από το σεξ τα οποία την κάνουν να αισθάνεται άσχημα για αυτό», είπε. «Προσπαθώ απλώς να είμαι περίεργη. Και οι έφηβοι δε θα μιλήσουν ποτέ στους γονείς τους για το σεξ, οπότε πάω με τα νερά τους, και ευτυχώς στο Γυμνάσιο είχαν εξαιρετική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οπότε το σχολείο χειρίστηκε καλά το κομμάτι με τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια, και έπειτα είμαι εκεί για κάθε τους ερώτηση. Αλλά οι ερωτήσεις τους είναι πολύ περιορισμένες».

 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει αποκτήσει μια κόρη, 17 ετών σήμερα, την Απλ και έναν γιο, 15 ετών σήμερα, τον Μωυσή με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν.

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities