Τελευταία στιγμή η Φουρέιρα δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία Porsche του Mad Clip

 

 

 

Δε σκοτώθηκε ακαριαία – Η αιτία θανάτου του αγαπημένου Mad Clip  - Ο πατέρας και ο παππούς αποκαλύπτουν για το δυστύχημα -  «Από τη σορό του έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό του»Ο ενδυματολόγος του πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία – Τον έντυσε με το αγαπημένο του κοστούμι - Νέες πληροφορίες από τον Κύπριο ράπερ Drew Astro 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

   

Ο σπαραγμός της μάνας που συντετριμμένη αποχαιρετά τον γιο της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «LIVE NEWS», ο Mad Clip υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο. Ο θάνατός του όμως, πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», λέει ο Παντελής Αλεξάνδρου, ιατροδικαστής.

Πληροφορίες του «LIVE NEWS» αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», συμπληρώνει ο ιατροδικαστής.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έπαθε κάτι πριν χάσει τον έλεγχο»

Ο Παντελής Αλεξάνδρου σημείωσε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μόλις βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Μιλάμε σίγουρα για πολλαπλές κακώσεις με τέτοιες ταχύτητες».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, όταν υπάρχει προφανή αιτία θανάτου, δε ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γνωρίζουμε αν πριν το ατύχημα ο γνωστός τράπερ είχε πάθει κάτι, όπως ισχαιμικό επεισόδιο.

«Αν πιο πριν το άτομο είχε υποστεί μια ισχαιμία για παράδειγμα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε», σημειώνει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ψάχνουν την αιτία

Οι γονείς του Πίτερ προσπαθούν να αντέξουν τον αβάσταχτο πόνο τους και την ίδια ώρα να κάνουν όλα όσα πρέπει ώστε να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Σήμερα, ο πατέρας του πήγε ξανά στην τροχαίο Ελληνικού, για να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ότι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.

Τα μοιραία δευτερόλεπτα

Κάμερες ασφαλείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχουν καταγράψει τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του Mad Clip.

Τότε, που ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο της Porsche μυστηριωδώς, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης.

Ο μουσικός φαίνεται να έχει αναπτύξει ταχύτητα και στην ευθεία μετά την στροφή για Λαιμό, το αυτοκίνητο αρχίζει να γλιστράει. Στη συνέχεια, ο Mad Clip προσπαθεί να το επαναφέρει, όμως, τελικά, λίγα μέτρα πιο κάτω, χάνει εντελώς τον έλεγχο.

H Porsche βγαίνει εκτός δρόμου χτυπά πρώτα στην κολώνα φωτισμού, για να καταλήξει τελικά στον κορμό του δέντρου.

 

Το τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο χειροκρότημα στον 34χρονο τράπερ. Ο πόνος αβάσταχτος για τη μητέρα που ντυμένη στα λευκά μονολογεί.

Δίπλα της στα λευκά και η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στον γάμο κοινών τους φίλων. Όμως, έμελλε να είναι η τελευταία φορά.

Υπό τον ήχο των εξατμίσεων αυτοκίνητων και μοτοσικλετών, με δυνατά μαρσαρίσματα, οι νεαροί θαυμαστές του αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, καθώς ένα από τα πάθη του ήταν η ταχύτητα.

Ήταν όλοι εκεί. Άνθρωποι συγκλονισμένοι από το αναπάντεχο τέλος του.

 

Ο Διονύσης Κολπονίνος, ο ενδυματολόγος και φίλος του Mad Clip μίλησε στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου για τον τράπερ, που έντυσε στην τελευταία του κατοικία με το αγαπημένο του Gucci κοστούμι. (Βλέπε φώτο)

«Από την περασμένη εβδομάδα ήταν τόσο ξαφνικό όλο αυτό που έγινε… Μας αιφνιδίασε αυτό τόσο πολύ. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να ακούσω στο τηλέφωνο ότι έφυγε από κοντά μας ήταν ο Πίτερ. Πραγματικά ακόμα και τώρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω εγώ και όλοι του οι φίλοι και συνεργάτες. Ήταν ένας τόσο καλός νέος. Ήταν ένας original φίλος, συνεργάτης, και πάνω από όλα ένας νέος άνθρωπος. Δεν του άξιζε αυτό το τέλος» είπε αρχικά ο στιλίστας.

Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς το δεύτερο μήνυμα που έλαβα ήταν αν θα μπορούσα να βρω το κοστούμι από το videoclip με την Ελένη Φουρέιρα. Το Gucci. Ήταν από τις επιθυμίες του, σε ένα τραγούδι, το ζητούσε ξεκάθαρα».

«Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω για όλα αυτά που έχω περάσει μαζί του ήταν αυτό το κοστούμι» κατέληξε ο Διονύσης Κολποδίνος συγκινημένος.

 

Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως είχε άγιο, καθώς από τύχη δεν ήταν μέσα στην μοιραία Porsche του Mad Clip το βράδυ που έχασε τη ζωή του, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα. Οι δύο καλλιτέχνες δεν ήταν μόνο συνεργάτες, καθώς το τελευταίο καιρό είχαν γίνει καλοί φίλοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «On Time», ο 34χρονος καλλιτέχνης προσφέρθηκε να πάρει μαζί του την τραγουδίστρια για να την αφήσει στο σπίτι της, μιας και πήγαιναν προς την ίδια κατεύθυνση. «Έλα να σε πάω εγώ», της είπε.

Εκείνη δέχτηκε και ήταν έτοιμοι να φύγουν μαζί, όταν ο μάνατζέρ της, που ήταν κι εκείνος στο γάμο, τη σταμάτησε και της είπε «ασ’ το, θα σε πάω εγώ σε λίγη ώρα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι», σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της On Time.

Ο Mad Clip πήρε το δρόμο της επιστροφής και λίγη ώρα μετά έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην παραλιακή.

 

Ο πατέρας του Mad Clip, του τράπερ που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, μίλησε στο «T-live» και την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο ίδιος, που αγαπούσε πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα και μετέδωσε αυτή την αγάπη του και στον γιο του, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις στην εκπομπή του Alpha.

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε ο πατέρας του, εγώ δηλαδή. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε και ο γιος μου.

Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων ξέρουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει όμως ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε μαζί πολλές φορές» δήλωσε στο «Tlive» ο πατέρας του Mad Clip, όπως είχε επισημάνει και στη χθεσινή εκπομπή «TLIVΕ» και ο πραγματογνώμονας, κ. Δέδες.

«Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου κι εγώ του έλεγα “αγόρι μου, μην οδηγάς έτσι, δεν είναι καλό. Πήγαινε σε μία πίστα”. Ήταν το χόμπι του, ήθελε να ξεφεύγει με αυτό τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό… ότι δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”. Του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει.

Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος, εννέα στις δέκα φορές ποτίζεται το γκαζόν, ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε και είναι πιθανόν να είχε πάρει νερό ο τροχός» κατέληξε.

Ο πατέρας του Mad Clip δεν ήθελε να ακουστεί η φωνή του, αλλά να μεταφερθούν τα λεγόμενά του.

 

Συγκλονίζει ο παππούς του Mad Clip που μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο. Ο ηλικιωμένος προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για το βράδυ του δυστυχήματος, λέγοντας πως από τον εγγονό του έλειπε ο πανάκριβος σταυρός και το κινητό του.

«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας που αυτό που συνάντησα χθες στον επικήδειο στο νεκροταφείο… Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή νωρίς και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του» ανέφερε αρχικά.

Πότε όμως είδε τον Mad Clip τελευταία φορά; Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Εγώ τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό και με έβαλε στο αυτοκίνητο που δυστυχώς τον σκότωσε. Όταν έφυγε μου είπε ότι με αγαπάει κι εγώ του είπα ότι τον λατρεύω».

Ο παππούς του Mad Clip μίλησε και για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή, λέγοντας πως «είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, που παρουσιάστηκε ότι τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγαπούσε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021, αν τα χαλάσουν μεταξύ τους, δε θα αντέξει ο Πήτερ. Στον γάμο που είχε πάει αυτή, ούτε μίλησαν καθόλου».

Η σοβαρή καταγγελία:

«Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του, που κόστιζε 10.000 ευρώ, κάποιος τον πήρε. Και το τηλέφωνό του. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ. Πάντα φορούσε τον σταυρό του», είπε ο παππούς του Mad Clip.

 

Όπως θα δεις στο παρακάτω στιγμιότυπο από τον γάμο που βρισκόταν πριν το δυστύχημα, ο Mad Clip φορούσε τον σταυρό του. 

 Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Mad Clip στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, ο στενός του φίλος Drew Astro μίλησε στην εκπομπή «Love It» για τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με τον καλλιτέχνη.

Ο Κύπριος ράπερ μίλησε για τη φιλία του με τον αδικοχαμένο Mad Clip και αποκάλυψε τη συζήτηση που είχαν μέσω μηνυμάτων, λίγο πριν μπει στο αμάξι…

«Γνωριστήκαμε το 2007, είχαμε νοικιάσει ένα σπίτι στην Νέα Σμύρνη όπου περάσαμε δύο χρόνια μαζί εκεί, φτιάχνοντας μουσική. Ήταν 14 χρόνια φιλίας. Είχαμε όνειρα, λέγαμε τι αυτοκίνητα θέλαμε να αγοράσουμε, τι σπίτια θέλαμε να αγοράσουμε. Είχε δει ένα σπίτι στην Αγία Νάπα, που το είχε βάλει στο μάτι από παλιά και εγώ τώρα έχω μιλήσει με τον ξάδερφό του και είπαμε να το αγοράσουμε για να ολοκληρώσουμε αυτό που ήθελε να κάνει.

Πάντα μου έλεγε πόσο πολύ ήθελε να βγάλει τη μαμά του από την γκαρσονιέρα που μένει και να της πάρει ένα μεγάλο σπίτι. Πήγε και έφτιαξε στο στούντιο τραγούδι μαζί με την αδερφή του και λέει αυτό το κομμάτι θα γίνει επιτυχία, θα προωθήσω την αδερφή μου, αυτό είναι το μέλλον. 

Είχαμε μια επικοινωνία μέσω του Instagram. Κάναμε τον ψυχολόγο ο ένας στον άλλον. Μου έστειλε κάποια μηνύματα, μου είχε πει για κάποια θέματα προσωπικά. Εγώ του είπα να χαλαρώσει και να περάσει καλά στον γάμο που ήταν, να διασκεδάσει και ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Μου είπε εντάξει και αυτά ήταν τα τελευταία μας μηνύματα. Αγαπούσε τα αυτοκίνητα, αγαπούσε την ταχύτητα αλλά ήταν πολύ καλός οδηγός. Και εγώ περιμένω τις απαντήσεις… Και για μένα είναι περίεργο και ανεξήγητο. Χίλιες φορές πέρασε από αυτόν τον δρόμο και όλες τις εποχές και μέρες και νύχτες. Μπορώ να σας πω ότι από αυτά που έχουμε ζήσει και έχουμε δει από αυτόν καλλιτεχνικά, δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που θα μπορούσε να κάνει. Ήταν απίστευτος καλλιτέχνης. Ο Mad Clip τα έλεγε και τα έγραφε μόνος του. Στο μέλλον αυτά που θα κυκλοφορήσουν είναι αυτά που ζούσε, αυτά που βίωνε». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια