Ο Πατρίκιος Κωστής από ηθοποιός - οδηγός πούλμαν, και τώρα δάσκαλος σε δημοτικό!

 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Πατρίκιο Κωστή, τον ψηλό «κακό» του «Παρά Πέντε» που άφησε την υποκριτική και πλέον διδάσκει σε δημοτικό σχολείο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με την απόφασή του.

Αναφερόμενος σε όμορφες στιγμές που έχει ζήσει ως δάσκαλος, ο ίδιος είπε «Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη».

Σχετικά με το αν θα εργαζόταν ξανά ως ηθοποιός, ο Πατρίκιος Κωστής απάντησε ότι «Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

 

Η κρίση στο πρόσφατο παρελθόν ανάγκασε ηθοποιό του θρυλικού πλέον σίριαλ «Παρά πέντε» να γίνει οδηγός πούλμαν.

«Για πολλά χρόνια την επιτυχία που εισέπραξα από το Παρά Πέντε την εξαργύρωσα με επαγγελματικές προτάσεις. Δούλεψα καλά, αλλά μετά ήρθε η κρίση και τα δεδομένα άλλαξαν» αποκαλύπτει ο Πατρίκιος Κωστής και συνεχίζει: «Το 2010 η τηλεόραση έβαλε φρένο στις ελληνικές παραγωγές και οι συνεργασίες που μου πρότειναν δεν με ικανοποιούσαν. Την εποχή λοιπόν της αναδουλειάς θέλησα να κάνω άλλα πράγματα. Να γίνω οδηγός σε πούλμαν και να δουλέψω σε μπαρ». Όπως εξομολογείται ο ίδιος στο θέμα: «Όταν άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της κρίσης και οι προτάσεις να μειώνονται επικίνδυνα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή συγκυρία προκειμένου να αγγίξω ένα όνειρο του παρελθόντος και γράφτηκα σε μια κρατική σχολή νηπιαγωγών, στην οποία και φοίτησα για δύο χρόνια. Στην πρακτική εξάσκηση δεν πληρωνόμουν και θέλησα να βγάλω τα προς το ζην κάνοντας τον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε τα μικρά». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»