«Στην Κύπρο ήμουνα αρρωστημένος, drag racing στα 400m φανάρι - φανάρι»

 

 

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Mad Clip. Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το τροχαίο του Mad Clip: «Η Αρετή το είδε όλο αυτό…» - Στενός φίλος του ξεσπά μπροστά στην κάμερα «Δεν έπαιρνε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ» - Το επίμαχο βίντεο με τον Mad Clip να αναφερει: «Στην Κύπρο ήμουνα αρρωστημένος με την ταχύτητα, με τις κόντρες. Drag racing στα 400 m φανάρι - φανάρι. Στημένες κόντρες, οργανωμένες μεταξύ γκαράζ και συνεργεία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο 34χρονος trapper γυρνούσε από γάμο φιλικού του ζευγαριού, όταν στο ύψος της Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και καρφώθηκε σε κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.  

Όπως είναι αναμενόμενο οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι και ανάμεσα σε αυτούς και η πρώην σύντροφός του Αρετή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ήταν μαζί με τον Mad Clip στον γάμο και μάλιστα είδε το μοιραίο τροχαίο, αφού βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο λίγο πιο πίσω.

«Εγώ γνωρίζω ότι όλοι οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι. Η Αρετή, που ήταν μαζί του πάρα πολλά χρόνια , ήταν και στο γάμο, και νομίζω το είδε όλο αυτό. Ήταν από πίσω με το αυτοκίνητο. Το ξέρω. Η κοπέλα είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν μπορεί να κοιμηθεί, δεν μπορεί να φάει και είναι και λογικό. Υπάρχουν άνθρωποι που δικοί του που θρηνούν αυτή τη στιγμή. Θρηνούν όχι τον τραγουδιστή, αλλά τον άνθρωπό τους», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

 

Ο κολλητός φίλος του Mad Clip μίλησε στο «Πρωινό» για το τροχαίο δυστύχημα και την απώλεια που του έχει στοιχήσει. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι βγήκε στην εκπομπή λόγω κάποιων αρνητικών σχολίων που διάβασε για τον θάνατο του τράπερ.

«Νιώθω όπως όταν χάνει κάποιος τον αδερφό του, έτσι αισθάνομαι κι εγώ» είπε ο Μάικ Μπουλ, ο οποίος θα διαβάσει τον επικήδειο για τον τράπερ.

«Βγήκα εξαιτίας κάποιων άρθρων που διαβάσαμε και έχω πάρει και τη συγκατάθεση όλων. Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα. Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια… Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά» ανέφερε ξεσπώντας.

Λίγο παρακάτω στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή στο «Special report» με την επίμαχη Porsche, με τον ίδιο να αναφέρει για πράγματα και θαύματα που έγιναν την εποχή που έμενε στην Κύπρο.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Πέρασα δυο τρια χρονάκια στην Κύπρο. Στην Κύπρο ήμουνα αρρωστημένος με την ταχύτητα, με τις κόντρες. Drag racing στα 400 m φανάρι - φανάρι. Στημένες κόντρες, ξέρω 'γω, οργανωμένες μεταξύ γκαράζ και συνεργεία. Έκανα τέτοιες τρέλες»

«Κάνω την τρέλα μου που και που, αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω μέσα στο αυτοκίνητο και θα τρέχω σαν τρελός μέρα νύχτα μες στην κίνηση σαν τον άρρωστο. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα και δεν σου φταίει κανείς άλλος να τον πάρεις στον λαιμό σου. Αλλά αν βρω ένα ανοιγματάκι κάπου να κάνω την μαλ… μου, θα την κάνω. Μικρός ήμουν άρρωστος με τις κόντρες… Ένα δύο ατυχηματάκια τα έχω κάνει, αλλά τίποτα σοβαρό», δήλωνε ο Mad Clip και συνεχίζει:

«Δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου, θέλω να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Για μένα δεν είναι αυτό το pic, απλά είναι ένα σημείο της πορείας μου ο δρόμος που έχω πάρει. Θέλω να καταφέρω να χτίσω ένα πολύ ωραίο μεγάλο σπίτι, να βγάλω τη μάνα μου από την γκαρσονιέρα που μένει, να βοηθήσω την αδελφή μου, τους γύρω μου. Δεν είμαι 100% εκεί που θέλω να είμαι.»

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές του άτυχου τράπερ, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. Εκεί βρέθηκε φυσικά και ο κολλητός του φίλος, FY, τον οποίο εντόπισε η κάμερα του «Πρωινού».

Θυμίζουμε πως στις πρώτες του αναρτήσεις μετά το τραγικό τροχαίο, ο FY κάλεσε μάλιστα τους διαδικτυακούς του ακολούθους να προσέχουν όταν οδηγούν και να μην τρέχουν.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, βρέθηκε επίσης στο μαγαζί του Mad Clip, ενώ για τον τράπερ μίλησαν με συγκινητικά λόγια φίλοι και συνεργάτες του.

 

 

Συντετριμμένοι οι φίλοι του Mad Clip για τον χαμό του τράπερ:

 

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο, ο παππούς του 34χρονου καλλιτέχνη μίλησε στην εκπομπή Alpha Παντού και ξέσπασε για τον θάνατο του εγγονού του, τον οποίο θεωρεί εγκληματική ενέργεια.

«Πρώτον να σας πω για το ατύχημα. Πήγα και εγώ ο ίδιος, παρακολούθησα από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά. Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου, γιατί ήταν από τους καλούς οδηγούς… 

Ο εγγονός μου δεν ήταν τρελός να φρενάρει και στην Κύπρο έτρεχε σε αγώνες. Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια. Ο Peter ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και το σπαθί του. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω είναι δύο φορές παιδί μου. Μαζί μου μεγάλωσε» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.

 

Η προσωπογραφία του στο Μεταξουργείο

Εις μνήμη του αδικοχαμένου τράπερ, ο street art καλλιτέχνης Hambas δημιούργησε την προσωπογραφία του Mad Clip, σε πρόσοψη κτιρίου στο Μεταξουργείο.

Ο Hambas, μιλώντας στο protothema.gr, είπε ότι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον τραπερ στο παρελθόν και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους σε ενα από τα βίντεο κλιπ του. Μετά το τραγικό συμβαν, ο Hambas προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Mad Clip δημιούργησε την προσωπογραφία του, σε κτίριο στο Μεταξουργείο. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»