Σπαράζει η μάνα «Γιατί αγόρι μου;» Καταρρακωμένη η γιαγιά «Είμαι τελειωμένη»

 

 
 

Ελένη Φουρέιρα, FY και Λία Παπαδοπούλου αποχαιρετούν τον Mad Clip λίγο μετά την κηδεία του 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip.

Ανατριχίλα προκαλεί ο σπαραγμός της μάνας. Η μητέρα του 34χρονου καλλιτέχνη, υποβασταζόμενη φωνάζει «γιατί», μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της δεν ζει πλέον…  

Η οικογένεια του

 

«Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουνα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» ακούγεται να λέει η μητέρα του Peter Αναστασόπουλου.

 

 
Στο τελευταίο «αντίο» του Mad Clip ήταν όλοι εκεί.

Συγγενείς που τον έζησαν από μικρό παιδί, φίλοι που διασκέδαζαν μαζί, νέα παιδιά που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και συνεργάτες.

Ο ιερός ναός της Παναγίτσας ήταν ασφυκτικά γεμάτος. Ήταν όλοι εκεί για το τελευταίο «αντίο».

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η γιαγιά του άτυχου τράπερ, η οποία «ραγίζει» καρδιές με τα λόγια της.

«Είμαι τελειωμένη. Εγώ αυτό το παιδί αυτό το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου, το μεγάλο μου το εγγονάκι. Ήταν το μεγάλο μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι. Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι, πώς χάθηκε το παιδί μου», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν και η Ελένη Φουρέιρα.

Ούσα συντετριμμένη από τον θάνατό του καλού φίλου της, η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε στην εκκλησία ντυμένη στα λευκά και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, η ίδια δεν κατάφερε να κρύψει τη θλίψη της. 

 Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip ήταν πολύ φίλοι και μάλιστα, τον περασμένο Μάιο είχαν συνεργαστεί, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Μπορεί», ένα κομμάτι έγινε τεράστια επιτυχία, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views στο youtube. Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη, καθώς αποχαιρέτησε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. 

Λίγες ώρες μετά το τέλος της κηδείας, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Mad Clip και έγραψε: «Να ξέρεις ότι σε αυτήν την ζωή αγαπήθηκες πολύ! Καλό ταξίδι φιλαράκι μου…».

 

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν ήταν και ο καλός του φίλος FY με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε αρκετά τραγούδια. Ο γνωστός ράπερ εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος στην κηδεία του Mad Clip εχοντας δίπλα του τη σύντροφό του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Λίγη ώρα μετά την τελετή, ο FY προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram που πραγματικά ραγίζει καρδιές.

«Σήμερα αδερφέ μου, όλη η χώρα σε είδε να στέφεσαι, να γίνεσαι βασιλιάς.. Έχασα ένα μεγάλο κομμάτι τις καρδιάς μου αλλά ξέρω ότι κέρδισα έναν φύλακα άγγελο… Χαίρομαι που δυο ώρες πριν φυγεις σε χαιρέτισα και σου είπα ότι σαγαπαω. Τα λόγια είναι περιττά, σ ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες, όσα ρισκάρες και θυσίασες για μένα. Από τοτε που κοιμόμουν στο σαλόνι σου ποσά βραδια το 2018 μέχρι όλη την καραντίνα που περάσαμε να παίζουμε παιχνίδια και να τρώμε σχεδόν κάθε βράδυ, we came a long way big bro . Ima keep your legacy going! Long live my brother. LEGEND!» έγραψε στην ανάρτησή του ο FY. 

 

  

 

Ο γνωστός ράπερ έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Mad Clip εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο γάμο δυο καλών του φίλων και συνεργατών, του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιιουδάκη με την Project manager του Λία Παπαδοπούλου.

H Λία Παπαδοπούλου η οποία εκτός από στενή του συνεργάτης ήταν και πολύ καλή του φίλη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους από την ημέρα του γάμου, εκφράζοντας έτσι τον πόνο και τη θλίψη της για τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Από τον Πρωινό Καφέ στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Ελεονώρα Μελέτη
H Meghan Markle ζήτησε από γυναίκα να μην είναι δίπλα στον πρίγκιπα Harry - Την αποκαλούν αγενή & ανασφαλή
Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Η απόφαση των γιατρών
Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά. Έχουν γίνει συζητήσεις»
Η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές – Το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Το συγκινητικό «αντίο» Έλενας Ακρίτα & Ρούλας Κορομηλά για τον θάνατο το Σταμάτη Γιατράκου σε ηλικία 65 ετών