Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού αποκαλύπτοντας ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

 

 

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού στον Άρη Καβατζίκη και στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», αποκαλύπτοντας την άγνωστη περιπέτεια με τον καρκίνο - Το μήνυμα της Ζέτας Δούκα μετά την αποκάλυψη της μάχης της με τον καρκίνο  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η «Αρετή Καρπερνάρου» από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» εξομολογήθηκε πως «αυτή τη στιγμή κάνω χημειοθεραπείες, είμαι προς το τέλος και έχω ακόμα δύο από το σύνολο των έξι. Τον Μάϊο διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών κι έκανα δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Η δεύτερη ήταν πάρα πολύ δύσκολη, διήρκησε 9 ώρες και μου αφαίρεσαν ό,τι είχα και δεν είχα… Μήτρα, ωοθήκες, λεμφαδένες, λέγεται ολική υστερεκτομή. Μου αφαίρεσαν και τη χολή προληπτικά. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση και είναι πολύ σοκαριστικό για έναν άνθρωπο τόσο συνεπή στις εξετάσεις του».

«Να μαθαίνεις στα 44 σου ότι διαγνώστηκες με καρκίνο, η λέξη και μόνο δημιουργεί μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση κι έχει ένα συγκεκριμένο πρόσιμο. Είναι σαν να περνάς από ηλεκτροφόρα καλώδια. Βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει… Έχω έρθει εδώ με το μαντήλι μου, διότι το φάρμακο κάνει πτώση των μαλλιών, έχω χάσει τις βλεφαρίδες μου, αναγκάστηκα να κάνω τατουάζ στο φρύδι και όλα αυτά σε μία κατάσταση γυρισμάτων που έπρεπε να έχω την εικόνα που είχα και πριν. Έπρεπε να φτιάξω μία περούκα με τα μαλλιά που είχαμε φτιάξει στον πιλότο. Η ασθένεια γενικότερα παίρνει ό,τι την αφήνεις να πάρει. Δεν πρέπει να καταρρεύσεις» πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι από την αρχή της περιπέτειάς της είχε μεγάλο πείσμα και δύναμη που δεν ήξερε ότι τα έχει. «Έδωσα και δίνω μία πολύ σκληρή μάχη και την έχω κερδίσει. Η αρρώστια δεν θα μου πάρει αυτό που είμαι».

Όπως αποκάλυψε όταν ανακάλυψε τον καρκίνο, ήταν σε διαδικασία εξωσωματικής. «Ο γιατρός μου τότε είδε κάτι εκεί που δεν του άρεσε. Ο καρκίνος των ωοθηκών είναι ένας δύσκολος καρκίνος γιατί δεν δίνει σήμα. Επί της ουσίας ένα αγέννητο παιδί, έσωσε τη ζωή μου» εξομολογήθηκε.

 

Λίγες ώρες μετά, από αυτή την αποκάλυψη, η Ζέτα Δούκα που είναι στενή φίλη της ηθοποιού θέλησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram να της εκφράσει την αγάπη της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε: 

«Αυτό το κορίτσι το υπέροχο, το δυνατό και ειλικρινές, που μου στάθηκε όσο ελάχιστοι όλον αυτό τον καιρό κι έβαλε πλάτη χωρίς να υπολογίζει συνέπειες, το αγαπώ πολύ, χρόνια τώρα. Δώρα μου, είσαι αξιοθαύμαστη. Περαστικά σου μάτια μου!» 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»