Ο παθιασμένος έρωτας του Mad Clip με την Αρετή και τα ερωτήματα του χωρισμού

 

 

 
H όμορφη μελαχρινή που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Mad Clip ήταν παρούσα στον γάμο της PR manager που προηγήθηκε του τραγικού δυστυχήματος - Ο παθιασμένος τους έρωτας και τα ερωτήματα του χωρισμού - Σε πολύ άσχημη κατάσταση η επί χρόνια σύντροφός του, Αρετή
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αποχαιρετιστήριο πάρτι έμοιαζε η παρουσία του Mad Clip στον γάμο της πολυαγαπημένης του συνεργάτιδας Λίας Παπαδοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Μπενιουδάκη, καθώς εκεί βρέθηκαν πολλά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, που ήταν λες και τους έλεγε αντίο για πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον γάμο της μικρής του «αδελφής», όπως αποκάλεσε την γνωστή PR manager επί σκηνής ο αδικοχαμένος τράπερ, σε βίντεο που ανάρτησε η ίδια χθες το βράδυ στο Instagram, καλεσμένη ήταν μέχρι και η Αρετή, η όμορφη μελαχρινή που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Mad Clip.

 

Για χάρη του έρωτα τους που διήρκησε για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ο τράπερ είχε γράψει και κυκλοφορήσει ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια με τον τίτλο «Αρετή».

 

Άλλωστε δεν ήταν και λίγες οι φορές που σε δηλώσεις του ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας αναφερόταν πάντα σ' εκείνη, καθώς ήταν από τα πρόσωπα που τον στήριξαν από τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής και πριν ακόμα το όνομα του εκτοξευθεί στη λίστα με τους διάσημους τράπερ της νεολαίας.

Μπορεί το πρώην ζευγάρι να έφτασε στο γάμο χωριστά, όπως λένε όσοι τους είδαν από κοντά, ωστόσο δεν ήταν και λίγες οι φορές που μεταξύ τους αντάλλαξαν πολλές κλεφτές ματιές με τους περισσότερους να θεωρούν σίγουρο πως η φλόγα του έρωτα τους ήταν λες και δεν έσβησε ποτέ.

 

Σαν να είχαν βάλει προσωρινά μια άνω τελεία και να ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή, μόνο που κανένας από τους δυο δεν φανταζόταν το τραγικό αυτό τέλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες από τα γενέθλια της Αρετής, τότε που ο Mad Clip της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι τον θάνατο: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή». 

 

Την ίδια αγάπη έτρεφε όμως κι εκείνη κάτι που φάνηκε στα τελευταία του γενέθλια τον περασμένο Μάιο, όταν εμφανίστηκε μπροστά του με μια εντυπωσιακή τούρτα στα χέρια.​

​Το ζευγάρι, αν και έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με πολλούς να θεωρούν σίγουρο που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο για δικούς του λόγους αποφάσισε μόλις τον περασμένο μήνα να δώσει ένα τέλος στη σχέση αυτή αφήνοντας φίλους και συνεργάτες με την απορία. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει το τέλος του έρωτα τους, ιδιαίτερα και μετά την δήλωση του Mad Clip στο Νίκο Κοκλώνη που έλεγε για εκείνη «Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι». 

Η 24χρονη σήμερα Αρετή λέγεται πως ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip, με την ίδια να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να μην επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν. 

Η νεαρή κοπέλα είχε μιλήσει πρώτη φορά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τον τότε αγαπημένο της στα εγκαίνια του καταστήματός του, τον Ιανουάριο του 2020.

«Πάντα στηρίζω τον Mad Clip. Έχει ξεκινήσει το καινούριο μαγαζί, προσπαθώ να τον ακολουθώ όσο μπορώ. Τώρα είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ήμουν μαζί του πριν βγάλει το τραγούδι Dealer. Είμαι μικρή ακόμα για να παντρευτώ, είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν ήταν θέμα ατάκας να με ρίξει. Είχε έναν διαφορετικό αέρα, αλλά δεν ήταν πολύ του στιλ μου να πω» είχε πει στην Ελένη Βουλγαράκη η μελαχρινή κοπέλα.

«Εγώ δεν βιάζομαι να παντρευτώ, περνάμε καλά. Νιώθω ότι είμαι ήδη παντρεμένος» είχε δηλώσει ο Mad Clip με τη σειρά του. Μάλιστα, ο τράπερ πριν από 8 μήνες, είχε γράψει τραγούδι με το όνομα της πρώην συντρόφου του. 

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»