Η Κύπρια Έλενα πήγε με το νυφικό και πήρε το... τριαντάφυλλο του #BachelrorGR

 

 

Η πρώτη συνάντηση με τις 21 γυναίκες - Αυτή η παίκτρια κέρδισε το πρώτο τριαντάφυλλο της σεζόν - Πρεμιέρα με διπλή αποχώρηση – Ποιες αποχαιρέτησε ο Αλέξης Παππάς στο #BachelrorGR - Ραψωδία στο twitter για τον Αλέξη Παππά και τα 21 κορίτσια του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης το The Bachelor 2, με τον Αλέξη Παππά να γνωρίζει για πρώτη φορά τα 21 κορίτσια που θα τον διεκδικήσουν τους επόμενους μήνες και θα δώσουν τη δική τους μάχη για μια θέση στην… καρδιά του.

 

Εμφανώς αγχωμένος αλλά και χαρούμενος, ο Αλέξης Παππάς φόρεσε το μαύρο κοστούμι του και στάθηκε στην άκρη του κόκκινου χαλιού, περιμένοντας υπομονετικά την άφιξη των γυναικών που θα μπουν στη βίλα του The Bachelor 2.

 

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του The Bachelor 2 ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την ανάρτηση που δεν περιμέναμε. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor ανέβασε στο instagram στιγμιότυπό του από τον ριάλιτι από τα memes στα social media: «Αρχίζω και έχω συναισθήματα για τον Αλέξη», ήταν το γεμάτο χιούμορ μήνυμα.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τα κορίτσια μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κάνοντας τα πάντα για να εντυπωσιάσουν τον Αλέξη Παππά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι ζήλιες αλλά και τα κακοπροαίρετα σχόλια μεταξύ των κοριτσιών. Άλλες κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του ηθοποιού περισσότερο και άλλες λιγότερο. 

Βαλέρια

 

Γιώτα

 

Άννα

 

Έλενα

 

Αθηνά

 

Λάουρα

 

Μαριάνθη

 

Σταύη

 

Ντίνα 

 

Μία έκπληξη επιφύλασσε ο Αλέξης Παππάς στις 21 παίκτριες του «The Bachelor 2» στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, αφού για δύο από αυτές το ταξίδι στο reality της αγάπης ολοκληρώθηκε απόψε.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του cocktail party, να πλησιάσει τα κορίτσια που του κέντρισαν το ενδιαφέρον και να τις γνωρίσει καλύτερα. Πολλές ήταν εκείνες που κατάφεραν να ιντριγκάρουν τον Mr Bachelor, ωστόσο υπήρξαν και οι γυναίκες, που ο Αλέξης Παππάς δεν βρήκε κοινά σημεία ανάμεσά τους.

Έτσι, στην τελετή των Ρόδων, ο ίδιος κλήθηκε να πάρει τη δύσκολη απόφαση για το ποιες δύο παίκτριες θα αποχαιρετήσει από την πρώτη κιόλας βραδιά. Ο λόγος για τη Δώρα και τη Λένα, οι οποίες δεν έλαβαν το κατακόκκινο τριαντάφυλλο και φανερά στενοχωρημένες αποχώρησαν από το «The Bachelor 2».

Οι δυο τους δεν είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

 

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου επεισοδίου του «The Bachelor 2», ο Αλέξης Παππάς κλήθηκε να επιλέξει την κοπέλα που τον εντυπωσίασε περισσότερο και να της χαρίσει το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης.

Νικήτρια αυτού η 28χρονη Έλενα. Η ξανθιά παίκτρια με καταγωγή από την Κύπρο έφτασε στη βίλα του «The Bachelor 2», φορώντας νυφικό και κρατώντας ανθοδέσμη, γεγονός που άφησε άφωνο τον Αλέξη Παππά.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα το πρώτο σοκ αντικατέστησε ο ενθουσιασμός, μιας και ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα της Έλενας την έκαναν να ξεχωρίσει.

Η απόφαση του Αλέξη Παππά δυσαρέστησε πολλές από τις παίκτριες, καθώς δεν περίμεναν την επιλογή της Έλενας. 

 

Στο αποψινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς θα επισκεφτεί τη βίλα και θα επιλέξει την πρώτη κοπέλα που θα βγει ραντεβού. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Φένια, όπως είδαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day» την Τετάρτη.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής του «The Bachelor 2»  στο twitter στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι! Οι χρήστες του δημοφιλούς Μέσου κοινωνικής δικτύωσης «γλέντησαν» τις συμμετέχουσες και προκάλεσαν γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως. Το μόνο σίγουρο είναι, βέβαια, ότι το παιχνίδι συγκέντρωσε την προσοχή των τηλεθεατών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»