Liam Ireland: «Ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο όταν ήμουν δύο ετών»

 

 

 

Ο πρωταγωνιστής της «Γη της Ελιάς» Liam Ireland μίλησε στην κάμερα του «MEGA Kαλημέρα» και αποκάλυψε στιγμές της προσωπικής του ζωής που δεν γνωρίαμε «Ελπίζω ο πατέρας μου να με βλέπει και να χαμογελάει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο γοητευτικός Στέφανος της σειράς του Αντρέα Γεωργίου αναφέρθηκε στην πρώτη επαφή του με τον ταλαντούχο δημιουργό. 

Ο Liam είναι 24 ετών και με καταγωγή από το Ρέθυμνο. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του από την Αγγλία. Μέχρι τα 6 του χρόνια έζησε στην Αγγλία. Ύστερα, επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου τελείωσε το σχολείο.

Στα 20 του γύρισε ξανά πίσω για να αποφοιτήσει από την δραματική σχολή του ICTheater στο Brighton, ενώ συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες. Ο νεαρός πρωταγωνιστής του Mega, με αγάπη για το μπάσκετ, παράτησε ομάδες και προπονήσεις σε ομάδες και αποφάσισε να στραφεί στον χώρο της υποκριτικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε για την επιλογή του:

«Μία πρώην κοπέλα μου, που γνωρίζει την οικογένειά του, μου πρότεινε να τον δω. Με το που τον είδα, είπα “αυτός θα είναι!”. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έψαχνα κάτι διαφορετικό, κάτι να ταιριάζει στην Αφροδίτη Λιάντου, με την οποία είχαμε ήδη συμφωνήσει». 

«Σπούδαζα στην Αγγλία υποκριτική και όταν ήρθε ο κορωνοϊός προσπαθούσα να ξεκινήσω κάτι εκεί. Μετά την πανδημία δεν είχε νόημα να είμαι πάνω και ήρθα να δω τους γονείς μου. Τότε ήρθε ένα μήνυμα από τον Ανδρέα στο Instagram και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Μου έστειλε το σενάριο και μου άρεσε πάρα πολύ. Ένιωσα ότι το σύμπαν μου έδωσε κάτι πίσω».

Στη σειρά ο ρόλος που ενσαρκώνει ο Ireland θυσιάζει τα πάντα για τον έρωτα, ο ίδιος πώς είναι στην προσωπική του ζωή; «Έχω κάνεις θυσίες για έναν έρωτα αλλά δεν έχω κατεβάσει τον εαυτό μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να πάω στην Ελβετία με πολλά λουλούδια για να δω την κοπέλα μου που είχαμε να συναντηθούμε δύο μήνες».

Ο Laim Ireland εξομολογήθηκε ότι έχασε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία. «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι ήμουν δύο ετών. Αλλά έχω ιστορίες για τον πατέρα μου και για αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν μου μικρός έλεγα συνέχεια ‘γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει’. Ελπίζω να με κοιτάει αυτή τη στιγμή και να χαμογελάει. Η μητέρα μου είχε δύο θηρία παιδιά να τα κοντρολάρει. Ήταν βράχο. Αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, είμαι μαμάκιας τι να κάνω. Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο αλλά πολύ νωρίς φύγαμε για την Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα. Με τη δουλειά της αναγκαστικά έχω αλλάξει 11 σχολεία και πολλά σπίτια».

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική προσέγγιση από άτομο του ίδιου φύλλου και απάντησε: «Είμαι πολύ ξεκάθαρος στο τι μου αρέσει σεξουαλικά αλλά το βρίσκω φουλ φυσιολογικό και είμαι πολύ χαλαρός σε αυτές τις καταστάσεις».

Ποιος είναι ο Liam Ireland, ο νεαρός ηθοποιός που θα μας κρατήσει συντροφιά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πως τον διάλεξε.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»