Κατά ριπάς εναντίον Λίνας Μενδώνη! Οργισμένοι οι ηθοποιοί μετά τις δηλώσεις της

 

Οι τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες να πληθαίνουν για γνωστό θεατράνθρωπο, σκηνοθέτη -ηθοποιό για ασέλγεια, βιασμό και αποπλάνηση σε ανήλικα παιδιά έχει φέρει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στο χώρο της υποκριτικής με τους ηθοποιούς να κάνουν συνέχεια αναρτήσεις μέσα από τα προσωπικά τους social media και να ζητούν τη δικαίωση των θυμάτων, να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Θα σας τη χαρίζαμε αν δεν πετάγατε στις κερκίδες την καυτή πατάτα Δημήτρη Λιγνάδη, με δικαιολογίες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Χθες η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σε συνέντευξή της δήλωσε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό το έμαθε αργότερα. Ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός ηθοποιών δεν είδε θετικά την εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζοντας όσα είπε ως δικαιολογίες.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το χρονικό με τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως από τον χώρο του θεάτρου. Καταγγελίες που προκαλούν τρόμο και φωνές ηθοποιών που ζητούν να μπει το… μαχαίρι στο κόκκαλο, στον χώρο του θεάτρου.

«Κρύψου όπου βρεις!» Οργισμένες αντιδράσεις ηθοποιών

Οι αντιδράσεις γνωστών ηθοποιών που τοποθετήθηκαν χωρίς να μασάνε τα λόγια τους πάνω στις εξελίξεις μέσα από τα προσωπικά τους social media:

Γιάννης Στάνκογλου: 

 Γιώργος Πυρπασόπουλος:

Γιώργος Καραμίχος:

Ευαγγελία Μουμούρη: 

Γιάννης Τσιμιτσέλης:

 

Μαρία Κωνσταντάκη:

Γιώργος Χρανιώτης:

 Κρατερός Κατσούλης:

Κωνσταντίνος Μπιμπής: 

 Mαρία Κίτσου: 

Τάσος Νούσιας:  

 Αντώνης Καφετζόπουλος:

Σοφία Μουτίδου:

Ζέτα Δούκα

Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου τον ηθοποιό ο οποίος ήταν χείμαρρος και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Λίνα Μενδώνη. «Είμαι θυμωμένος» είπε ο ηθοποιός μόλις βγήκε στον αέρα.

«Το ζήτημα δεν είναι κομματικό, αλλά είναι μείζον πολιτικό ζήτημα» συνέχισε. «Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Η ουσία είναι ότι συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά το λιγότερο που νιώθουμε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Τότε ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου με μια συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Μενδώνη; Θα έπρεπε να ξεκινήσετε με μια συγγνώμη και μια παραίτηση. Ζητάμε να πάτε σπίτι σας. Δηλώσατε σοκαρισμένη αλλά δεν φαίνεσται καθόλου μα καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι οι καλλιτέχνες με εσάς»

«Aν γνωρίζατε  κυρία Μενδώνη, – δεν νομίζω να γνωρίζατε- είστε εγκληματίας αν δεν γνωρίζατε, είστε ανεπαρκής. Κρίνω περισσότερο στην άγνοια.» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος μιλά για το ζήτημα που έχει προκύψει με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη δίνοντας την απάντησή του στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για τα όσα του καταλόγισε σχετικά με το θέμα του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου.

«Απάντησα στην κυρία Λίνα Μενδώνη, ότι τη δουλειά μου δεν την κάνω με φήμες και κουτσομπολιά. Δεν διόρισα εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ακούμε χιλιάδες πράγματα καθημερινά. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε στον εισαγγελέα», τόνισε ο γνωστός πολιτικός και ηθοποιός για το θέμα

«Αυτός που πήρε την απόφαση να διορίσει τον κ. Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό πρέπει να απαντήσει. Και ο πολιτικός προϊστάμενος της κ. Μενδώνη».  «Η Λίνα Μενδώνη, διόρισε τον κ. Λιγνάδη πίσω από μια κλειστή πόρτα», συμπλήρωσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»