Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το πάρτι ξεκίνησε στο #MasterChefGR! Τα εξιλαστήρια θύματα και η οργή

  20/02/2021 10:12
Το πάρτι ξεκίνησε στο #MasterChefGR! Τα εξιλαστήρια θύματα και η οργή

Το πάρτι ξεκίνησε στο #MasterChefGR! Τα εξιλαστήρια θύματα και η οργή

  20/02/2021 10:12

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο νικητής της ασυλίας και ΑΠΟΨΕ μια ψηφοφορία γεμάτη μαχαιριές στο #MasterChefGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η πρώτη δοκιμασία του φετινού MasterChef έλαβε τέλος και στο επεισόδιο οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους ποια από τις δυο ομάδες πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Η Mπλε ομάδα κατάφερε να νικήσει και να απολαύσει ένα λαχταριστό δείπνο από τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι Kόκκινοι ηττήθηκαν… βγάζοντας στην επιφάνεια τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Ο αρχηγός της ομάδας που είναι ο Γιάννης Αυλωνίτης είχε την ευκαιρία να καθορίσει το αποτέλεσμα με το πλεονέκτημα που του δόθηκε για τον ρόλο του. Ο ίδιος θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει μια ασυλία είτε για τον ίδιο είτε και για κάποιον συμπαίκτη και να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.  
Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας Γιάννη ότι πρέπει να δώσει σε κάποιον ασυλία, ο παίκτης αποφάσισε… να τη δώσει στον εαυτό του! Όπως ήταν επόμενο, η κίνηση αυτή έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους!
Kράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, ούτως ώστε να αποφύγει την επόμενη δοκιμασία κι έθεσε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Παπαοικονόμου με την δικαιολογία ότι είναι αρκετά καλή αλλά αγχώνεται.

«Με αυτό το ύφος που έχει, ότι θέλει να είναι ασφαλής και για αυτό κρατά την ασυλία για την πάρτη του, δεν κάνει… Δεν θα νικήσει και δεν θα πάει και πουθενά κιόλας! Το υπογράφω» ξέσπασε ο Πάνος στην κάμερα του MasterChef. “Δεν έχει τα αρχ@δι@ να κάτσει να μαγειρέψει και να δει στα μάτια τους αντιπάλους του».

Σχεδόν όλη η ομάδα τάχθηκε κατά του Ιωάννη και δεν σταμάτησαν να τον κράζουν στην κάμερα. 

Στη συνέχεια, η Κόκκινη ομάδα – εκτός από τον Γιάννη και την Χριστίνα – διαγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία. Οι δυο καλύτερες προσπάθειες ήταν του Πάνου και του Διονύση, οι οποίοι κλήθηκαν μέσα σε 30 λεπτά να φτιάξουν τρία πιάτα με πρωταγωνιστή τις γαρίδες: σαγανάκι, ceviche και tempura!
Καλύτερο πιάτο από τους δύο είχε ο Διονύσης, με αποτέλεσμα να κερδίσει την ασυλία!

Ο Γιάννης Αποστολάκης παίρνει ξανά μια γεύση από τον διαγωνισμό. Η Mπλε ομάδα κατάφερε να νικήσει και να απολαύσει ένα λαχταριστό δείπνο από τον Γιάννη Αποστολάκη

Δες το τρέιλερ για ΑΠΟΨΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας