Το θύμα σεξουαλικής κακοποίησης γνωστού ηθοποιού ξεσπά! «Μίλησα δημόσια γιατί…»

 

Ο Δημήτρης Άνθης συγκλόνισε πριν μερικές ημέρες με την σοκαριστική εξομολόγησή του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Δημήτρης Άνθης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από πασίγνωστο ηθοποιό μιλά ζωντανά στην Κατερίνα Καινούργιου. «Δέχτηκα επίθεση από κάποιους που αμφισβήτησαν τις καταγγελίες μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο νεαρός άντρας αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος ήταν το δεύτερο θύμα στην ιστορία του Νίκου Σ. που επίσης συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Άνθης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε για όλους όσους παραθέτουν ανακριβή στοιχεία και βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα, με μοναδικό σκοπό το κουτσομπολιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ήμουν το 3ο πρόσωπο σε όσα είπε ο Νίκος Σ., βρέθηκα κακοποιημένος σεξουαλικά»

Διάβασε παρακάτω την ανάρτηση του θύματος: «ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ

Το μήνυμα που θελω να περάσω αφορά την ενδοοικογενειακή κακοποίηση που καθορίζει τον χαρακτήρα κάθε παιδιού που έχει την ατυχία να την υποστεί και ίσως γι’αυτο κι εγω δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις στην ζωή μου γιατί το τραύμα ήταν βαθύ και με ταλαιπώρησε πολλά χρόνια. Αντιλαμβάνομαι πως το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην υπόθεση της καταγγελίας μου, που αφορά τον ηθοποιό – σκηνοθέτη και γι’ αυτό βγήκα και μιλησα. Αν δεν είχε εμπλοκή στη υπόθεση που αφορά τον Νικο Σ., δεν είχα σκοπό να βγω να μιλήσω δημόσια. Θα έκανα την καταγγελία μου στις αρμόδιες αρχές χωρίς να το μάθει κανείς. Όμως το ήθος μου δεν μου επέτρεψε να αποσιωποιήσω μια τέτοια σημαντική πληροφορία και θεώρησα σωστό να πω αυτά που γνωρίζω και πώς συνδέονται οι δύο υποθέσεις. Αυτό το αναφέρω ακόμα μια φορά για όσους δεν το κατάλαβαν και παραθέτουν ανακριβή στοιχεία, διαμορφώνουν απόψεις και βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα, καθαρά και μόνο για να κουτσομπολέψουν!»

 

Ο Δημήτρης Άνθης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από πασίγνωστο ηθοποιό μιλά ζωντανά στην Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θέλω να διαψεύσω ότι ο Νίκος Σ. απέσυρε τις κατηγορίες του. Δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται. Από την ημέρα που βγήκα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έχω πάρει πολλά μηνύματα αλλά έχω τηρήσει σιγήν ιχθύος γιατί δεν με απασχολεί να μιλήσω. Όμως κάποιοι προσπάθησαν να αμφισβητήσουν κάποια από αυτά που ήδη έχω πει. Δέχτηκα μια επίθεση. Ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση και τη Δευτέρα θα πάει εκεί ο δικηγόρος μου. Αν κληθώ θα πάω και εγώ. 

Αυτό που με ενόχλησε όλη την εβδομάδα είναι ότι βγήκαν δυο παιδιά και μίλησαν και τους έχουν σεβαστεί όλες οι εκπομπές ενώ όταν  βγήκα εγώ κάποιοι προσπάθησαν σε κάποιες εκπομπές να αμφισβητήσουν τα λεγόμενά μου», ανέφερε ο Δημήτρης Ανθής. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»