Πέντε νέοι παίκτες μπαίνουν στο επεισόδιο του #Survivor της Κυριακής

 

Το σοκ ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της Μαριαλένας την ώρα που αντικρίζει για πρώτη φορά τον πρώην σύντροφό της στο #SurvivorGR! Ζητάει από την παραγωγή να την αλλάξει ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Love it», την Κυριακή πέντε νέοι παίκτες θα κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάλιστα, οι δυο από αυτούς θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αλλά και επίσης πρώην σύντροφος του Σάκη Κατσούλη, Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα και ο Σάκης θα μπουν στην Μπλε ομάδα, όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ το βράδυ της Κυριακής θα μάθουμε σε ποια ομάδα θα μπουν οι υπόλοιποι παίκτες.

Μάλλον αναμενόμενη η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη όταν είδε να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης ο πρώην σύντροφός της! 

O λόγος για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος αύριο το βράδυ θα μπει στο παιχνίδι ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με τη δυνατή παίκτρια των Μπλε.

Ο Σάκης μάλιστα βρίσκεται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνος αλλά μαζί με τη Χριστίνα Κεφάλα η οποία συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks και είχε για λίγο σχέση με τον Σάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι φυσικό λοιπόν, όταν η Μαριαλένα θα τους δει ανάμεσα στους νέους παίκτες του Survivor να... σοκαριστεί.

Μάλιστα, στο τρέιλερ του παιχνιδιού για το αυριανό επεισόδιο, η Μαριαλένα είναι πρωταγωνίστρια καθώς βλέπουμε το πώς ακριβώς αντιδρά όταν βλέπει για πρώτη φορά τους νέους παίκτες.

Η Μαριαλένα μάλιστα, σχεδόν παγωμένη, παραδέχεται on camera πως πρόκειται για τον πρώην της και εκφράζει τις επιφυλάξεις της για τη συνέχεια στο παιχνίδι μιας και γνωρίζει πολύ καλά πως η συμβίωση δεν θα είναι πλέον πολύ εύκολη. Η Μαριαλένα μάλιστα, αποκαλύπτει επίσης on camera πως ο Σάκης είχε σχέση με την επίσης νέα παίκτρια, την Χριστίνα Κεφάλα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει ήδη. 

 Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαριαλένα με την εξέλιξη αυτή έγινε έξαλλη και φέρεται να ζητάει από την παραγωγή να αλλάξει την απόφαση της ή ακόμα και να την αλλάξει ομάδα, παρότι στους μπλε έχει ήδη δέσει με τα περισσότερα παιδιά! Η αντίδραση αυτή έχει φέρει και την φήμη πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να την κάνει τράμπα με την Καρολίνα και τα δύο κορίτσια να αλλάξουν ομάδα!

Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η παραγωγή δεν το συζητάει καν! Ο λόγος που έβαλε στο παιχνίδι και τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά ήταν για να γίνει χαμός στη Μπλε καλύβα!

Δείτε στο τρέιλερ και φυσικά το σοκ ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της Μαριαλένας την ώρα που αντικρίζει για πρώτη φορά τον πρώην σύντροφό της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»