«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα»

 

 

Η κ. Μενδώνη υποστηρίζει πως ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου την εξαπάτησε με βαθιά υποκριτική τέχνη. Μητσοτάκης για ελληνικό #metoo: Να αποδοθεί δικαιοσύνη - Είναι η ώρα να σπάσει η σιωπή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μια συνέντευξη Τύπου ποταμό παραχωρεί αυτή την ώρα σε δημοσιογράφους η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Η κα Μενδώνη μίλησε με ονόματα για το σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει τον χώρο του θεάτρου.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Είπε ακόμα ότι είναι fake news όσα λέγονται ότι η ίδια και ο πρωθυπουργός είναι προσωπικοί φίλοι του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Η υπουργός Πολιτισμού ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι προσωπικός της φίλος και ότι δεν γνώριζε για τις φήμες που υπήρχαν σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Ήρθε η ώρα να σπάσει η σιωπή. Να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό. Να μην ανεχτούμε να υπάρξουν άλλα θύματα. Στο υπουργείο Πολιτισμού είναι δεδομένο ότι όπου χρειαστεί θα ανανεωθεί το θεσμικό πλαίσιο και θα μπουν κανόνες που θα καθορίζουν με ακρίβεια τις διευθυντικές θέσεις. Δεν έχει κανείς το ελευθέρας να κατακεραυνώνει κανενός την προσωπικότητα. Έχω προτείνει να υπάρξει αναγνώριση των καλλιτεχνικών σχολών. Πρέπει να δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο τις εργασιακές σχέσεις», είπε η υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής δηλώσεις της κ. Μενδώνη η Κυβέρνηση «αδειάζει», πλέον,  πλήρως τον γνωστό ηθοποιό σκηνοθέτη κατηγορώντας τον μάλιστα ευθέως για βαθιά υποκριτική συμπεριφορά: 

«Προσωπικός μου φίλος ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν υπήρξε ποτέ. Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019. Ο κ. Λγινάδης έχει μια σχέση αδιάλειπτη με το Εθνικό Θέατρο. Η πρωταγωνίστρια του στους Πέρσες ήταν η πρώην υπουργός Πολιτισμός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου. Τότε δεν είδα ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, αλλά αυτό προέκυψε τώρα; Όταν τοποθετήσαμε τον Λιγνάδη στη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου βγάλαμε προκήρυξη. Με αντίστοιχες προκηρύξεις θα τοποθετούνται οι διευθυντές των οργανισμών. Ακούω ότι η βασική κατηγορία είναι ότι συγκαλύψαμε. Τι να συγκαλύψουμε; Γιατί εμείς δεν ξέραμε. Αν αυτοί ήξεραν. Αυτοί συγκάλυψαν. Το υπουργείο Πολιτισμού δεν διαθέτει τμήμα σεξουαλικού εγκλήματος. Εμείς γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη και όχι την προσωπική του ζωή», είπε ακόμα.

Και συνέχισε: «Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει. Όταν παραιτήθηκε, ήταν μετά την συνέντευξη του Ν.Σ».

Αναφορά στις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ήρθε η ώρα με τη δράση μας να δώσουμε συνέχεια στις καταγγελίες, ώστε να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο κράτος δικαίου και την κοινωνία. Η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι η πιο απεχθής εκδοχή αυτού του φαινομένου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο νομικό, είναι πιο σύνθετο», επισήμανε και πρόσθεσε: «Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση. Στον δημόσιο διάλογο, που ευτυχώς άνοιξε, πρέπει να επιτύχουμε τη μέγιστη πολιτική και κοινωνική συναίνεση, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα».

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τα θύματα να μιλήσουν και όπως είπε ο καλύτερος τρόπος είναι να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη. «Τώρα είναι η ώρα να σπάσει η σιωπή», κατέληξε.

Αναλυτικά ο διάλογος του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

*Κυριάκος Μητσοτάκης:*Θα ήθελα τώρα, να έρθω σε άλλο ένα θέμα το οποίο αφορά ιδιαίτερα την επικαιρότητα, ξεκινώντας με μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή. Πριν από ακριβώς 65 χρόνια, στις 19 Φεβρουαρίου 1956, ψήφισαν για πρώτη φορά γυναίκες στη χώρα μας. Σήμερα, 65 χρόνια μετά, η χώρα έχει την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο και τον τελευταίο μήνα έσπασε ένα πέπλο σιωπής με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις οι οποίες έχουν γίνει στα πλαίσια αυτού του φαινομένου που αποκαλούμε #MeToo. Φαινόμενα εξουσιαστικής βίας, πρωτίστως κατά γυναικών -αλλά και όχι μόνο- τα οποία πιστεύω ότι μας συγκλόνισαν όλους, μας ταρακούνησαν όλους. Κάποιοι άνθρωποι έσπασαν τη σιωπή με τη φωνή τους. Ήρθε η ώρα τώρα εμείς με τη δράση μας να δώσουμε συνέχεια σε αυτές τις καταγγελίες, έτσι ώστε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο κράτος δικαίου από τη μία και στην κοινωνία δικαίου από την άλλη. Είστε όχι απλά Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είστε γυναίκα, είστε επιφανής νομικός, είστε μάνα και ξέρω ότι έχετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα αυτά, όπως και εγώ, ως Πρωθυπουργός, πολιτικός, πατέρας, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία, ειδικά για τα θέματα που αφορούν στη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων, που αποτελεί την πιο απεχθή εκδοχή αυτού του φαινομένου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο νομικό, έχουμε δυνατότητες να οπλίσουμε το νομικό μας οπλοστάσιο, αλλά είναι πολύ πιο ευρύ και πολύ πιο σύνθετο, και σίγουρα είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Ένα ζήτημα το οποίο δεν προσφέρεται καθόλου για κομματική αντιπαράθεση και στον δημόσιο διάλογο ο οποίος έχει ξεκινήσει και ευτυχώς έχει ανοίξει, θα πρέπει να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή πολιτική αλλά και κοινωνική συναίνεση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Όχι μόνο να γυρίσουμε στο παρελθόν, και να τιμωρήσει η δικαιοσύνη εκεί που αρμόζει περιπτώσεις τέτοιων περιστατικών, αλλά και κοιτώντας προς το μέλλον, να σιγουρευτούμε ότι έχουμε το σωστό πλαίσιο, ώστε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν τέτοια φαινόμενα. Σε αυτή τη συζήτηση η οποία έχει ανοίξει, προσβλέπω και στη δική σας στήριξη, αλλά και στη δική σας παρουσία μέσα από τον πολιτικό λόγο που ως πρώτη πολίτης της χώρας αρθρώνετε.

*Κατερίνα Σακελλαροπούλου:* Δεν σας κρύβω κύριε Πρόεδρε τη μεγάλη ανησυχία και θλίψη μου για όσα ακούγονται και συμβαίνουν, ιδίως στον καλλιτεχνικό χώρο και φανερώνουν ένα πρόβλημα οξύ το οποίο μάλλον προϋπήρχε εδώ και χρόνια και αναδεικνύεται τώρα με ένταση. Η κατάχρηση εξουσίας, η βία λεκτική και σωματική, είτε πρόκειται για το χώρο εργασίας, είτε πρόκειται για την εκπαίδευση, είτε για τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, δεν μπορεί να είναι ανεκτή. Τη συνάντησή μου με τη Σοφία Μπεκατώρου την έκανα ακριβώς για να σταλεί το μήνυμα σε όλες και όλους, γυναίκες και άνδρες που υφίστανται κακοποιητική συμπεριφορά, ότι η Πολιτεία τους ενθαρρύνει να μιλήσουν χωρίς φόβο. Σιωπές ετών λύνονται επιτέλους τώρα και έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους αυτούς, να προστατευθεί η αξιοπρέπειά τους και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Να αποκαταστήσουμε το κύρος προσώπων και θεσμών. Όμως εξίσου σημαντικό είναι να γίνουν σεβαστές οι εγγυήσεις του Κράτους Δικαίου, που διασφαλίζουν τα δικαιώματα όλων των εμπλεκομένων. Ας ελπίσουμε ότι στην πορεία τα πράγματα θα πάρουν τη σωστή διάσταση.

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Και εγώ πρέπει να σας πω ότι από μιας πλευράς χαίρομαι που κάποια άνθρωποι αισθάνθηκαν τώρα σε αυτή τη συγκυρία τη δυνατότητα και την άνεση επιτέλους να μιλήσουν. Πρώτη η Σοφία Μπεκατώρου έσπασε αυτό το πέπλο της σιωπής. Εγώ αμέσως και δημόσια χαιρέτησα αυτήν της πρωτοβουλία και νομίζω ότι με τον τρόπο και τη συζήτηση την οποία κάνουμε δίνουμε θάρρος σε περισσότερους συμπολίτες μας να μιλήσουν. Να καταγγείλουν δημόσια ή στην δικαιοσύνη όπως οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος τέτοια περιστατικά που -και εσείς όπως είπατε- έρχονται από το βαθύ παρελθόν. Αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ενδεχομένως, να αισθάνονται ασφάλεια ότι θα αντιμετωπιστούν αυτά τα περιστατικά με τη δέουσα προσοχή και σημασία που πρέπει να τους αποδώσουμε. Ας δούμε λοιπόν σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, μια ευκαιρία ως κοινωνία να κάνουμε ένα βήμα μπρος για να αποδοθεί η δικαιοσύνη για όσα έγιναν και για να προστατεύσουμε τα μελλοντικά πιθανά θύματα από τέτοια περιστατικά στο μέλλον. Γιατί όποιος σκέφτεται σήμερα να ασκήσει οποιαδήποτε μορφής εξουσιαστική βία, πιστεύω ότι θα το σκεφτεί δύο και τρεις φορές. Θα γνωρίζει ότι η πιθανότητα δημόσιας έκθεσης και κατά συνέπεια τιμωρίας, εφόσον αυτό κρίνει η δικαιοσύνη ότι πρέπει να συμβεί, θα είναι πολύ πιο πιθανό να έχει αυτή την κατάληξη από ότι θα είχε πριν από κάποια χρόνια.

*Κατερίνα Σακελλαροπούλου:* Είναι συμπεριφορές που αποδοκιμάζονται σε κάθε εποχή. Υπάρχουν όμως και ορισμένες που σε προηγούμενες εποχές μπορεί να θεωρούντο συμβατές με τις τότε κοινωνικές αντιλήψεις. Σήμερα όμως τα πράγματα εξελίσσονται και η κοινωνία έχει ωριμάσει αρκετά και για αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Να λειτουργούν οι θεσμοί σωστά να ερευνώνται τα ζητήματα. Το κράτος δικαίου να λειτουργεί προστατεύοντας όλους τους εμπλεκομένους γιατί ο καθένας μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα από την πλευρά του.

Η Σοφία Μουτίδου, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης που έκανε στο facebook κατακεραυνώνει την Λίνα Μενδώνη, με αφορμή τη σημερινή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο, ζητώντας την παραίτησή της.

Διάβασε παρακάτω όλα όσα έγραψε η Σοφία Μουτίδου:

«Φεβρουάριος του 2021.Ένας χρόνος καραντίνας. Καλημέρα σε όλες και σε όλους και σε όλα.

Αποφεύγοντας τη γραφικότητα, που πάντα ελλοχεύει στις δράσεις των ανθρώπων όταν αφορούν σ’έναν αγώνα, απλά θεώρησα σήμερα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέρα, επείγον και αναγκαίο να επικοινωνήσω μαζί σας.

Σήμερα λοιπόν στις 12 θα γίνει μια συνέντευξη τύπου της Μενδώνη. Φαντάζομαι ότι δε διάλεξε το μέσο αυτό για να παραιτηθεί. Αν το κάνει όμως τόσο ευφάνταστα, το παρακάτω μήνυμα να μη ληφθεί υπόψιν (παρά μόνον η προτελευταία τελίτσα παρακάτω).

Δύσκολη μέρα για τη Δημοκρατία σήμερα.

Οριακή θα έλεγα. Μέρα που θα διακυβευτούν πολλά.

Αυτή η συνέντευξη δεν είναι της Υπουργού Πολιτισμού μόνο. Είναι μια σημαντική στιγμή να δούμε πόσο καλό μας έκανε η απομόνωση.

Σίγουρα, όλη η κατάσταση πολέμου που ζούμε λόγω του εγκλεισμού μας, πολλές φορές μας αποπροσανατολίζει και μας στρέφει στην προσωπική αγανάκτηση κ αναζήτηση λύσεων καθαρά για τη δική μας ζωή. Αλλά ήταν κ αυτή η ίδια που μας έφερε σ αυτήν τη μεγάλη εποχή της αποκάλυψης,που σίγουρα και ο Ιωάννης θα ζήλευε.

Θα θελα όμως να επιστήσω την προσοχή σας.

Ύστερα από προκλητική ολιγωρία και καθυστέρηση, ύστερα από σαφή προετοιμασία άμυνας κ οχύρωσης, σήμερα θα βγει να μιλήσει.

Δεν είναι κομματική η διάθεσή μου. Καθόλου. Θα θελα ένα ραντεβού και μαζί της. Και προσπάθησα. Αλλά ήταν άκαρπο. Θα θελα και με τον πρωθυπουργό, ακόμα δεν προσπάθησα. Θα θελα και με την αντιπολίτευση. Θα θελα να τους μιλήσω προσωπικά. Από τη θέση μου, επαγγελματίας στο χώρο, πολίτης και μάνα. Κ αυτοί από τις δικές τους.

Θα βγει, λοιπόν, να μιλήσει, γιατί εμπλέκεται σε μια υπόθεση σκοτεινή και επικίνδυνη. Σε μια υπόθεση που μπλέκονται παιδιά. Αδιαμόρφωτα ψυχοσωματικά παιδιά. Παιδιά. Και παραβίαση, πέρα από όλα τα άλλα, της θέσης τους μέσα στην κοινωνία.

Αν είχε ελάχιστη αίσθηση του αντικειμένου αντιπαράθεσης, ελάχιστη τσίπα, θα χε φύγει. Αν δεν ήξερε τίποτα, θα χε φύγει. Δε θα θελε, ούτε συμπτωματικά να συνδεόταν το όνομά της με κάτι τέτοιο. Ή θα πάλευε με όλη της τη δύναμη, με όλα της τα μέσα για να καθαρίσει το τοπίο και να βοηθήσει στην ουσία του τον πολιτισμό. Όχι με φανφάρες και κορδέλες και φεστιβάλ και στημένες βραβεύσεις και και και. Στην ουσία.

Θεμέλιος λίθος του πολιτισμού είναι τα παιδιά. Και η παιδεία. Κι αν διασαλευτούν ή δηλητηριαστούν αυτές οι δομές, τότε βέβαια και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε μια αέναη λούπα. Για πάντα τα ίδια. Ούτε παραιτήθηκε, ούτε πολέμησε. Παρά κρύφτηκε και οχυρώθηκε. Ποιος ξέρει πως. Δεν τη φοβάμαι. Ξέρει αυτή. Της αρέσουν τα μισοφωτισμένα υπόγεια. Και οι υγρές αποφάσεις. Με αγωνία περιμένω, αφού με διαβεβαίωσε κι ο γιατρός, ότι η καρδιά μου είναι ταύρου, τη συνέντευξη τύπου. Νοιώθω ,όπως τότε στην Κατοχή, που περιμέναν από το ραδιόφωνο πάνω, μαζεμένοι όλοι με τσιγάρα και αδύνατοι από την πείνα, να ακούσουν τις εξελίξεις.

Τι θα πει άραγε; Πως έχει συντάξει την άμυνά της;

Μεθοδικά και διεξοδικά; Σαν περίτεχνη τοποθέτηση ένοχου συνεργού σε σήριαλ στο Netflix?

Ή ξεδιάντροπα απαξιωτικά, με τη γλώσσα έξω σαν κακομαθημένο μοναχοπαίδι ,από ονομαστή οικογένεια, στους πληρωμένους δασκάλους του; Σαν έντιμη και καθαρή Υπουργός Πολιτισμού γνωρίζοντας και τις 2 λέξεις του τίτλου της;

Ή σαν Υπουργός που τέλειωσε τις εκλογές και ό,τι είχε να ξεκαθαρίσει με το λαό το κανε με το τσέπωμα των ψήφων;

Έχει καταλάβει σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται;

Κ ίσως να πρέπει να αφήσει αυτό το μισθό και αυτόν τον τίτλο και να πάει να εξομολογηθεί, γιατί φαντάζομαι θα πιστεύει ακράδαντα, κρίνοντας κι από τη στέκα του Κατηχητικού αλλά κι όλο το στυλ της θεούσας;

Ή στ αλήθεια, στ’αλήθεια όμως, χέστηκε και θα πει κάτι ανάμεσα σε «είμαστε υπέρ της εξυγίανσης του χώρου, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος» και «εννοείται ότι δε γνώριζα το άτομο αυτό, γιατί άλλωστε, είναι η δουλειά μου, να ελέγχω τους ανθρώπους που αναθέτουμε καίριες θέσεις;» Θα τολμήσει να βγάλει την ουρά της έξω με κάθε τρόπο;

Ή θα με διαψεύσει, γελοιοποιώντας την περγαμηνή-λαίλαπα που γράφω; Με μια γενναία παραίτηση και διαθεσιμότητα να ερευνηθεί η σιωπή και η συγκάληψή της ως τώρα; Ως άσωτη κόρη που επέστρεψε από τις ατασθαλίες και δε θέλει να φάει το μοσχάρι το σιτευτό, αλλά διατίθεται να καθαρίσει και τους στάβλους;

Εν πάσει περιπτώσει και εν κατακλείδει θα μας κοροϊδέψει μέσα στη μάπα μας ή θα χει τα κότσια ν αναλάβει τις ευθύνες της;

Και το πιο βασικό από όλα:

Αν μας κοροϊδέψει, εμείς τι θα κάνουμε

Χωρίς ερωτηματικό και χωρίς τελεία. Γιατί αν βάλουμε ερωτηματικό κ τελεία σ αυτήν την πρόταση, τότε ναι είμαστε εγκληματίες.

Και όχι απλά ψηφίζουμε ό,τι να’ναι και σκοτωνόμαστε για μια επιφανειακή ιδεολογία αλλά στέλνουμε και τα παιδιά μας σε μια βέβηλη κοινωνία, όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να τα μολύνει,με τις ευλογίες του κάθε Κράτους. Της κάθε διακυβέρνησης και της κάθε κυβέρνησης. Άξιοι της μοίρας μας.

Γονείς που δεν κάνουν τίποτα ούτε για τα παιδιά τους.

Άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα για τα παιδιά.

Τα ύστερα του Κόσμου.»

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά, η Ζέτα Δούκα που ήταν και εκείνη που άνοιξε τον δρόμο των καταγγελιών στο θέατρο προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση κατά της Υπουργού.

«Η σημερινή ημέρα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί “Παγκόσμια ημέρα κωλοτούμπας”. Για να δούμε πόσο ακόμα θα τραβήξει η παρωδία»V έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια