«Ο γνωστός ηθοποιός με κακοποιούσε 4 χρόνια, ήθελε να συνευρεθώ και με άλλους»

 

Ο Βασίλης ήταν καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην Ελεωνόρα Μελέτη. Ο Βασίλης έχει καταθέσει μήνυση σε γνωστό θεατράνθρωπο με την κατηγορία ότι έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης, μόλις στα 15 του χρόνια, από τον φερόμενο ως θύτη. Τον καταγγέλλει συγκεκριμένα, για βιασμό, ασέλγεια και κακοποίηση  ανηλίκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον του γνωστού θεατρανθρώπου περιέγραψε πώς τον γνώρισε και πώς ξεκίνησε η κακοποίηση «Εκμεταλλεύεσαι παιδιά, βγάζεις τη διαστροφή σου» του είχε πει ενώ εκείνος... έκλαιγε    
 
Ο 40 ετών σήμερα Βασίλης, ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον γνωστού θεατρανθρώπου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», όπου μίλησε για την προσωπική του ιστορία.
 
Περιέγραψε πώς η γνωριμία του με τον μεγάλο πρωταγωνιστή σε ηλικία μόλις 15 ετών τον στιγμάτισε για πάντα, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από τον φερόμενο ως θύτη. Μια παράσταση με πρωταγωνιστή πολύ γνωστό άνθρωπο του θεάτρου έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει ο εφιάλτης του Βασίλη.
 
Όπως υποστηρίζει, ήταν μόλις 15 ετών όταν τον γνώρισε στα καμαρίνια και την επόμενη μέρα έδωσαν ραντεβού και πήγαν στο σπίτι του.
 
Η αγάπη του Βασίλη για το θέατρο και την υποκριτική, τους έφερε κοντά.
 
Για τα επόμενα 4 χρόνια ο άνθρωπος αυτός, όπως καταγγέλλει ο Βασίλης θα ασελγεί συστηματικά πάνω του, αν και ήταν ανήλικος, με την υπόσχεση ότι θα του χαρίσει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της υποκριτικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Σήμερα ο Βασίλης ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό και με τη βοήθεια της δικηγόρου του Μαρίας Κουρτέση, βρήκε το κουράγιο να μιλήσει ανοιχτά για όσα βίωσε αλλά και να τον καταγγείλει για βιασμό, ασέλγεια και κακοποίηση ανηλίκου.

«Είναι κάτι το οποίο περίμενα πολλά χρόνια για να το κάνω (τη μήνυση). Μένω στο εξωτερικό. Αλλά αυτή την περίοδο είμαι στην Ελλάδα. Ήθελα πρώτα να πάει η υπόθεση μέσω δικαιοσύνης γιατί αυτή επιζητώ», είπε ο Βασίλης στην εκπομπή… ξεκινώντας την συγκλονιστική αφήγησή του.

«Ήμουν ευαίσθητο παιδί. Είχα δεχθεί μπούλινγκ στο σχολείο. Ήμουν περισσότερο θηλυπρεπής. Είχα καταλάβει την σεξουαλικότητά μου. Στα 15 μου ήθελα να προετοιμαστώ για την δραματική σχολή. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. 

Πήγα λοιπόν σε μια παράσταση και ο γνωστός θεατράνθρωπος με κοιτούσε από τη σκηνή και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Κολακεύτηκα. Όταν τελείωσε η παράσταση, πήγαμε στο καμαρίνι του που ήταν μαζί με άλλο ένα ηθοποιό. Με είδε, με φώναξε και μου λέει κάτσε δίπλα μου. Εκείνη την ώρα ένιωσα ξεχωριστός. Το μυαλό μου άρχισε να φαντάζεται ότι με ξεχώρισε ένα ηθοποιός μέσα από πολλά παιδιά»

Και η εξιστόρηση συνεχίζεται: «Την επόμενη μέρα τον παίρνω τηλέφωνο και κλείνουμε ραντεβού. Έρχεται και με παίρνει με τη μηχανή του και πάμε σπίτι του. Μου είπε ότι είναι καθηγητής. Για τη ζωή του. Πήρα μια εικόνα για εκείνον. Μιλήσαμε πολύ ώρα για το θέατρο και μετά μου είπε να μιλήσουμε για άλλα πράγματα. Μου είπε για το απαγορευμένο. Για το πόσο γλυκό είναι να κάνουμε κάτι κρυφά από τους γονείς μου.. Καθόμασταν στον καναπέ και ξαφνικά με φίλησε. Έτρεμα. Δεν ένιωθα καλά. Εγώ είχα πάει να μιλήσουμε για το θέατρο. Με αγκάλιασε για να με ηρεμήσει. Ήμουν σοκαρισμένος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Έφυγα και δεν πήγα σχολείο ήμουν σοκαρισμένος. Δεν καταλάβαινα τι έχει συμβεί.

Συναντηθήκαμε και την επόμενη μέρα. Την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχθηκα τη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον. Εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός. Με έκανε να νιώσω ότι το θέλω. Επειδή είχα σκεφτεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος, νόμιζα ότι το θέλω όλο αυτό. Όταν μεγάλωσα και έγινα 30 κατάλαβα ότι δεν ήταν σωστό αυτό που γινόταν. Ότι ήμουν θύμα κακοποίησης. Όταν έγινα εγώ 31 δεν θα μπορούσε να κάνω σεξ με ένα 15χρονο. 

Δεν ήμασταν ζευγάρι αν και στην αρχή αυτό νόμιζα. Ήμουν παιδάκι. Το μόνο που κάναμε εκτός σπιτιού του ήταν να με πάει στο γήπεδο. Νόμιζα ότι ενδιαφέρεται για μένα. Βλεπόμασταν στο σπίτι του. Μετά άρχισε να μου προτείνει να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλους μαθητές του. Θυμάμαι ότι πάντα στο σπίτι του υπήρχε ένα παιδί. Κάποιος μαθητής του. Τον σκεφτόμουν συνέχεια. Νόμιζα ότι ήταν ο έρωτάς μου. 

Το περιστατικό που τον σόκαρε: Μπαίνω στο σπίτι  και είναι εκεί μια μαθήτριά του από γνωστό ιδιωτικό σχολείο. Και μου λέει να κάνουμε κάτι οι τρεις μας. Το αρνούμαι, παίρνει την κοπέλα και γυρνάει μετά από 10 λεπτά γυμνός και μου λέει η κοπέλα σε περιμένει. Του λέω εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα.  Εκείνος πηγαίνει ξανά μέσα και τους ακούω να κάνουν σεξ. Εγώ έχω παγώσει. Ήθελα να φύγω αλλά δεν μπορούσα. Μετά από λίγο, βρήκα τη δύναμη και έφυγα»

Πώς σταμάτησαν να βλέπονται: «Μετά από 3 χρόνια, συνάντησα τη μητέρα του – ενώ μου είχε πει να μην της πω ποτέ ότι πάω σπίτι του. Της είπα ότι πάω κάπου αλλού αλλά η μητέρα του μου είπε να βγω από την πολυκατοικία. Μετά με πήρε τηλέφωνο εκείνος και φώναζε ότι του δημιούργησα πρόβλημα με τη μητέρα του. Περνώντας τα χρόνια, άρχισε να μου φέρεται άσχημα.»

Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι είμαι γκέι: «Τους μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου στα 26. Ο πατέρας μου ήταν πολύ συγκινητικός. Μου είπε ότι τώρα σε αγαπάω δυο φορές» είπε συγκινημένος ο Βασίλης. 

«Αυτή η ιστορία με στιγμάτισε. Θα το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Με έχει πληγώσει αρκετά. Αλλιώς μου το είχε δώσει να το καταλάβω και αλλιώς ήταν.

Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα μένω στο εξωτερικό. Δεν θέλω να υπάρξουν άλλα θύματα. Το καταγγέλλω για να μιλήσουν και άλλα θύματα. Στην αρχή της γνωριμίας μας με είχε ρωτήσει ποιος το ξέρει. Και του γνώρισα τις δυο φίλες μου που το ήξεραν.

Η τελευταία φορά που τον είδα ήμουν 19. Ήμουν οργισμένος μαζί του. Έκανα ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα. Του είπα είσαι παιδεραστής, βγάζεις τη διαστροφή σου. Αυτός άρχισε να κλαίει. Και του είπα ότι δεν τον λυπάμαι, γιατί «αύριο το ίδιο πράγμα θα κάνεις».

Τι διευκρίνισε η δικηγόρος του: «Πρόκειται για μηνυτήρια αναφορά. Δυστυχώς τα αδικήματα αυτά που έγιναν το 1995 έως και  1998 έχουν παραγραφεί. Ωστόσο μέσα στην μηνυτήρια αναφορά αναφέρονται ονόματα και αδικήματα σε πρόσωπα άλλα ανήλικα παιδιά. Έτσι ώστε να μπορέσουν να βρεθούν αδικήματα που να μην έχουν παραγραφεί, είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του Βασίλη στην εκπομπή. Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχουν μαρτυρίες ανήλικων παιδιών το 2014 αλλά και το 2017»

Η δικηγόρος του 40χρονου σήμερα Βασίλη, Μαρία Κουρτέση, μιλά στο «Ευτυχείτε» για την εξέλιξη της υπόθεσης του πελάτη της που κατήγγειλε ότι αποπλανήθηκε και βιάστηκε στα 15 του από γνωστό θεατράνθρωπο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη