«Σκηνοθέτης μετά από ερωτική σκηνή μου τράβηξε το μποξεράκι και…»

 

Σοκάρει ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπέτογλου, αποκάλυψε τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε στις αρχές τις καριέρας του. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη», περιέγραψε τα όσα έζησε και παραδέχτηκε ότι αν είχε ενδώσει σε αυτές τις προτάσεις θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Λευτέρης Ζαμπέτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε στις αρχές τις καριέρας του. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη», περιέγραψε τα όσα έζησε και παραδέχτηκε ότι αν είχε ενδώσει σε αυτές τις προτάσεις θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα.

«Έχω να πω δυο εμπειρίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο πρώτος ήταν τηλεοπτικός σκηνοθέτης. Η πρώτη μου σκηνή ήταν ερωτική και ο σκηνοθέτης μόλις τελείωσε η ερωτική σκηνή με πλησίασε, μου τράβηξε το μποξεράκι και μου είπε “τι έγινε όλα καλά;”. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μετά μου έκανε πρόταση να είμαστε μαζί και ότι του άρεσα πολύ. Σηκώθηκα και έφυγα.

Η δεύτερη εμπειρία ήταν με έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη του θεάτρου. Με πήρε τηλέφωνο, χωρίς να τον ξέρω και μου είπε να περάσω από τον χώρο του να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα πού βρήκε το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι οι σχολές μας ήταν δίπλα – δίπλα, με είχε δει απέξω, του άρεσα και ήθελε να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα αν θέλει να του παίξω κάποιον μονόλογο και μου απάντησε ότι δεν είναι της παρούσης. Άρχισε να μου την πέφτει.

Μου είπε ότι “πρέπει να είσαι διαθέσιμος σε αυτόν τον χώρο. Θα πρέπει να πηγαίνεις με σκηνοθέτες για να πάρεις κάποιον ρόλο”. Σηκώθηκα και έφυγα και από εκεί. Μετά με έπαιρνε τηλέφωνο και με παρενοχλούσε σεξουαλικά. Αν είχα πει ναι στους σκηνοθέτες πιστεύω θα είχα κάνει μεγάλη καριέρα, θα ήμουν πρωταγωνιστής. Εγώ θα ήθελα, όμως, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην φτύνομαι», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Ζαμπέτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»