«Πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου, χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος»

 

Η συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 ο Δημήτρης Λιγνάδης στην οποία είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την επίθεση που είχε δεχτεί στο σπίτι του που τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πριν από τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα είχε συναντήσει στο φουαγιέ του θεάτρου Βασιλάκου τον Δημήτρη Λιγνάδη, για συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 στο «Down Town» Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «αφέντης και δούλος» του Τολστόι.

Τη κουβέντα τους, αρχικά είχε μονοπωλήσει ο έρωτας. Το συναίσθημα που είχε παίξει καταστροφικό ρόλο στη ζωή του, όπως είχε πει…

Είπε η δημοσιογράφος για αυτή τη συνέντευξη:

«Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον έδειξε όταν η κουβέντα είχε να κάνει με θέματα όπως έρωτας, πάθη, καψούρα, αγάπη κ.οκ. Θυμάμαι μερικές από τις ατάκες που είχε πει τότε, είπε η δημοσιογράφος. Όπως ότι θα ήθελε να είναι ένας Τσε Γκεβάρα του έρωτα, ότι ο έρωτας τον έχει κάνει πολλές φορές ρεζίλι στη ζωή του και πως αυτό το συναίσθημα έχει παίξει σχεδόν καταστρεπτικό ρόλο στη ζωή του. Η αλήθεια είναι πως αυτό το καταστρεπτικό το τόνισε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης».

«Ας μου τύχει η καψούρα και ας πάει στον διάολο η αξιοπρέπεια. Για ποια αξιοπρέπεια μιλάμε όμως, όταν ο Σοφοκλής έχει γράψει στην «Αντιγόνη» ότι "αυτός που παθαίνει έρωτα, τρελαίνεται". Καψουρεύτηκα και θα κοιτάξω την αξιοπρέπεια; Τι λέτε ρε; Δεν με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια. Με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένος» απάντησε ο Λιγνάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H επίθεση μέσα στο σπίτι του

Ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε μιλήσει δημόσια, για την επίθεση που είχε δεχτεί, το 2002 μέσα στο σπίτι του από άγνωστο.

«Με κάπως ποιητικό τρόπο, είναι η αλήθεια μου είπε ότι όντως κόντεψε να πεθάνει εκείνο το βράδυ και ότι μέσα από αυτή την περιπέτεια έμαθε να εκτιμά τη ζωή . Ύστερα μου έκανε ένα νεύμα με τα χέρια, φτάνει ως εδώ. Δεν ήθελε να πει τίποτα άλλο» λέει η δημοσιογράφος στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επίθεση που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία».

«Τότε πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου. Ήμουν χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος. Τελικά γλίτωσα γιατί είχα τεράστια θέληση να ζήσω. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες γι’ αυτή την ιστορία, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που ίσως κάποιος ήθελε να ακούσει, ξέρω όμως ότι κινδύνευσε χοντρά η ζωή μου» είχε απαντήσει.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ήταν λίγο σαν να σκοτείνιασε ξαφνικά για αυτό άφησα και τη συγκεκριμένη ερώτηση για το τέλος και ενώ ήταν πολύ ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης στο τέλος σαν να σκοτείνιασε και σαν να μην ήθελε να επεκταθεί παραπάνω.

Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου καλεί τις δικαστικές Αρχές να ερευνήσουν κάθε καταγγελία.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η δημοσιογράφος για τη συνέντευξη του Λιγνάδη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»