Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου, χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος»

  11/02/2021 12:31
«Πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου, χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος»

«Πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου, χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος»

  11/02/2021 12:31

Η συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 ο Δημήτρης Λιγνάδης στην οποία είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την επίθεση που είχε δεχτεί στο σπίτι του που τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πριν από τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα είχε συναντήσει στο φουαγιέ του θεάτρου Βασιλάκου τον Δημήτρη Λιγνάδη, για συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 στο «Down Town» Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «αφέντης και δούλος» του Τολστόι.

Τη κουβέντα τους, αρχικά είχε μονοπωλήσει ο έρωτας. Το συναίσθημα που είχε παίξει καταστροφικό ρόλο στη ζωή του, όπως είχε πει…

Είπε η δημοσιογράφος για αυτή τη συνέντευξη:

«Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον έδειξε όταν η κουβέντα είχε να κάνει με θέματα όπως έρωτας, πάθη, καψούρα, αγάπη κ.οκ. Θυμάμαι μερικές από τις ατάκες που είχε πει τότε, είπε η δημοσιογράφος. Όπως ότι θα ήθελε να είναι ένας Τσε Γκεβάρα του έρωτα, ότι ο έρωτας τον έχει κάνει πολλές φορές ρεζίλι στη ζωή του και πως αυτό το συναίσθημα έχει παίξει σχεδόν καταστρεπτικό ρόλο στη ζωή του. Η αλήθεια είναι πως αυτό το καταστρεπτικό το τόνισε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης».

«Ας μου τύχει η καψούρα και ας πάει στον διάολο η αξιοπρέπεια. Για ποια αξιοπρέπεια μιλάμε όμως, όταν ο Σοφοκλής έχει γράψει στην «Αντιγόνη» ότι "αυτός που παθαίνει έρωτα, τρελαίνεται". Καψουρεύτηκα και θα κοιτάξω την αξιοπρέπεια; Τι λέτε ρε; Δεν με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια. Με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένος» απάντησε ο Λιγνάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H επίθεση μέσα στο σπίτι του

Ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε μιλήσει δημόσια, για την επίθεση που είχε δεχτεί, το 2002 μέσα στο σπίτι του από άγνωστο.

«Με κάπως ποιητικό τρόπο, είναι η αλήθεια μου είπε ότι όντως κόντεψε να πεθάνει εκείνο το βράδυ και ότι μέσα από αυτή την περιπέτεια έμαθε να εκτιμά τη ζωή . Ύστερα μου έκανε ένα νεύμα με τα χέρια, φτάνει ως εδώ. Δεν ήθελε να πει τίποτα άλλο» λέει η δημοσιογράφος στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επίθεση που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία».

«Τότε πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου. Ήμουν χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος. Τελικά γλίτωσα γιατί είχα τεράστια θέληση να ζήσω. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες γι’ αυτή την ιστορία, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που ίσως κάποιος ήθελε να ακούσει, ξέρω όμως ότι κινδύνευσε χοντρά η ζωή μου» είχε απαντήσει.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ήταν λίγο σαν να σκοτείνιασε ξαφνικά για αυτό άφησα και τη συγκεκριμένη ερώτηση για το τέλος και ενώ ήταν πολύ ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης στο τέλος σαν να σκοτείνιασε και σαν να μην ήθελε να επεκταθεί παραπάνω.

Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου καλεί τις δικαστικές Αρχές να ερευνήσουν κάθε καταγγελία.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η δημοσιογράφος για τη συνέντευξη του Λιγνάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας