Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Κανάκης δεν έκρυψε την οργή του για την εμπλοκή στην υπόθεση Χίου στον Ρώμα

  19/02/2021 13:11
O Κανάκης δεν έκρυψε την οργή του για την εμπλοκή στην υπόθεση Χίου στον Ρώμα

O Κανάκης δεν έκρυψε την οργή του για την εμπλοκή στην υπόθεση Χίου στον Ρώμα

  19/02/2021 13:11

«Έγινε παρεξήγηση με τους Ράδιο Αρβύλα. Το θέμα έκλεισε. Είναι ώρα να έρθει η κάθαρση, δεν πρόκειται για συνωμοσίαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει σε όλους εκείνους που αναφέρουν ψευδώς ότι πρόβαλε στην εκπομπή του το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας κατά του Χάρη Ρώμα.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε την οργή του και ξέσπασε.

«Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο τα έχουμε συνηθίσει. Αλλά επειδή έχουμε και κάποιες κόκκινες γραμμές και ευαισθησίες, παιδιά μην ξεφεύγετε. Θέλει λίγη προσοχή! Ορισμένα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα, είναι πολύ σοβαρά θέματα, έχουμε πολύ μεγάλες ευαισθησίες…

Μην γράφεται ό,τι να ‘ναι. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Φτάνει λίγο! Γράψτε ότι θέλετε για τα μαλλιά ή γι’ αυτά που λέμε αλλά ας βάλουμε μία κόκκινη γραμμή. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ότι να ‘ναι για παραπάνω κλικ και για πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν και ποτέ δεν παίχτηκαν. Να συμπεριφερθούμε ανθρώπινα και να επανορθώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται», ανέφερε εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης.

«Έγινε παρεξήγηση με τους Ράδιο Αρβύλα. Το θέμα έκλεισε. Είναι ώρα να έρθει η κάθαρση, δεν πρόκειται για συνωμοσίαι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας.

Σήμερα, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ξεσπώντας για ακόμη μια φορά και καθιστώντας σαφές πως το ζήτημα θα πάρει τη νομική οδό, καθώς δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομά του.

«Όταν διάβασα αυτό που έγραφε ήταν σαν να ήμουν αρειανός και να έχω κατέβει από τον Πλούτωνα, τόσο καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Θα κληθεί να τα αποδείξει αυτά αλλά δε μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα… Παριστάνει τον Ρομπεν των Δασών… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί αλλά μέχρι τότε ‘κονομάει στην πλάτη μου.

Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, έτσι μου γράφουν, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ αλλά από την άλλη κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα… Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, αν μπορέσει να βρει κάτι, εγώ θα παραιτηθώ και όλα, και να μπω και φυλακή, αλλά επειδή δε θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή δε λειτουργεί τίποτα σωστά, δε μπορώ να τον κλείσω και εγώ στη φυλακή, γιατί εκεί του πρέπει» είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας