Πόλεμος αγωγών στην επέτειο της τραγωδίας του Παντελή Παντελίδη

 

Πέντε χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ ζητούν αποζημιώσεις, με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή να ακολουθεί τη δική της γραμμή και την ασφαλιστική να προσπαθεί να έχει μηδενική ζημιά, όποια και αν είναι η απόφαση της δικαιοσύνης…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τα δάκρυα για το χαμό του τραγουδιστή μια μέρα σαν σήμερα το 2016 φαίνεται να έχουν στεγνώσει κι πλέον όλοι κινούνται εναντίον όλων. Σε ένα πόλεμο αγωγών που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα. Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει εξεταστεί από τρεις εισαγγελείς και τέθηκε στο αρχείο ισάριθμες φορές. Σε όλες κρίθηκε πως οδηγός τυ τζιπ εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Κάτι που η οικογένειά του, συνεχίζει να αμφισβητεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στοιχείο κλειδί μετά την τραγωδία ήταν το πόρισμα που μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν μεθυσμένος. Αυτό έκανε την Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη να κινηθούν νομικά για αποζημιώσεις. Η οικογένεια του τραγουδιστή στράφηκε κατά της ασφαλιστικής και της Φρόσως Κυριάκου για ψευδορκία, με την ασφαλιστική να κινείται νομικά κατά της οικογένειας, από την οποία ζητά να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το όποιο ποσό επιδικαστεί.

Πιο συγκεκριμένα η Μίνα Αρναούτη ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενώ η Φρόσω Κυριάκου που και εκείνη νοσηλεύτηκε μετά το δυστύχημα ζητάει 1.100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη βάζει τον πήχη στις 600.000 ευρώ με την ασφαλιστική να ακολουθεί μια πάγια τακτική από την πρώτη φορά που η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.

Το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού και lockdown για ακόμα μια φορά. Η εξέλιξη συμπίπτει με τη μαύρη επέτειο του τραγικού δυστυχήματος.

Με αφορμή τραγική επέτειο, η μητέρα του Αθηνά Παντελίδη προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα η Αθηνά Παντελίδου χρησιμοποίησε μια φράση που είπε πρόσφατα ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε συνέντευξή του για το νόημα του πραγματικού καλλιτέχνη την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη.

«Δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης αν δεν είναι πρώτα σπουδαίος άνθρωπος. Εσύ τα έχεις και τα δυο Λεβέντη μου γιαυτο είσαι Αναντικατάστατος» έγραψε.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο μικρότερος αδερφός του τραγουδιστή, ο οποίος ακολουθεί τον δικό του δρόμο στον χώρο του τραγουδιού, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, εσύ Παντελάκο μου θα είσαι πάντα εδώ! ΠΡΩΤΟΣ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του. 

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, με αφορμή την ημέρα, ανέβασε μια φωτογραφία του αδερφού του κι έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook.

«Διανύουμε μια εποχή όπου οι μάσκες πέφτουν, άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας προκάλεσαν τρόμο τυλιγμένοι μέσα στο πέπλο της εξουσίας τους.Είναι όμως θαυμαστό το γεγονός πως όσοι δέχτηκαν οποιαδήποτε μορφή βίας ή κακοποίησης βρίσκουν το σθένος να μιλήσουν ανοιχτά και να λυτρωθούν ως ένα βαθμό από τις σκιές που τους ακολουθούν χρόνια.

Μακάρι η δικαιοσύνη να φανεί τίμια απέναντι σε αυτά τα θύματα και όχι απούσα όπως στην δική μας περίπτωση..5 χρόνια πριν, μια λίστα ονομάτων όσων παρευρίσκονταν εκείνο το βράδυ, δόθηκε στην δικαιοσύνη για να κληθούν και να καταθέσουν τα όσα ήξεραν,όμως ποτέ κανείς δεν κάλεσε αυτούς τους μάρτυρες για κατάθεση.

Και κάπου εδώ να σημειώσω το πιο σημαντικό.Μέσα σε αυτή τη λίστα ήταν και το όνομα του μάρτυρα που στο σήμερα, χαρακτηρίστηκε ως “όψιμος”.Ο κύριος εισαγγελέας, αφού άνοιξε τον φάκελο της δικογραφίας και μελέτησε τον όγκο των στοιχείων καθώς και τις επιστημονικές και πλήρως τεκμηριωμένες πραγματογνωμοσύνες των ειδικών επιστημόνων, είχε το χρέος να στείλει την υπόθεση σε δίκη και να κριθούν όλα εκεί και να φανεί εκεί η αλήθεια, πράγμα που δεν έκανε ως όφειλε. Εμείς όμως οφείλαμε, να ακουστεί η αλήθεια. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας, παλέψαμε με νύχια και με δόντια να βγει η αλήθεια, όμως ο κύριος εισαγγελέας έκλεισε τα αυτιά και τα μάτια του, ακυρώνοντας όλα τα τρανταχτά στοιχεία και τα λόγια τόσων ειδικών επιστημόνων που φωνάζουν για την αλήθεια.

Μόνο κάποιος που δεν μελέτησε την δικογραφία θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια άδικη απόφαση. Αναρωτιέμαι λοιπόν, πώς γίνεται έχοντας στα χέρια σου μια τέτοια μαρτυρία, συν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία να μην δίνεται η εντολή της παραπομπής σε δίκη. Όταν προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη με ΣΤΟΙΧΕΙΑ, το λιγότερο που απαιτούμε είναι να αξιολογηθούν σωστά αυτά τα στοιχεία ώστε να λάμψει η αλήθεια!

Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε και προτίμησαν να κλείσουν την υπόθεση, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα πήγαινε σε δίκη. Καλά θα κάνουν λοιπόν οι εισαγγελείς αλλά και όσοι άνθρωποι έχουν κάποια εξουσία λόγω της θέσης τους, να την χρησιμοποιούν ορθά, με σεβασμό και τίμια, ώστε να απονέμεται η πραγματική δικαιοσύνη και οι ίδιοι να παραμένουν πιστοί στον όρκο που έδωσαν πριν αναλάβουν τα καθήκοντα τους». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»