Το άγνωστο περιστατικό στο ξενοδοχείο μετά το #SurvivorGR και ο καψούρης Σάκης

 

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο #The2NightShow» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor μετά από τρεις μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

«Αυτό που βλέπουμε στο Survivor είναι αληθινό, δεν έχει στηθεί τίποτα. Είναι μια μικρογραφία των χαρακτήρων που έχουμε έξω και λόγω των δύσκολων συνθηκών πολλαπλασιάζονται. Άξιζε τον κόπο το Survivor. Ο κόσμος έχει την αποψή του και μπορεί να κρίνει για τους μισθούς. Σαν πολίτης, όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει στα social media. Όταν εκτίθεσαι Γρηγόρη, πρέπει να δέχεσαι και την κριτική. Εμένα δεν με πειράζει. Πριν τρία χρόνια όταν διάβαζα κάτι αρνητικό ή κάποια κακά πράγματα για μένα με ενοχλούσε, πήγα να ξεκινήσω τα χάπια. Τώρα το 2021, εντάξει όλα καλά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δεν είναι αδιάκριτο να σε ρωτούν για τα λεφτά. Πήγες σε ένα ριάλιτι και βγήκαν στην φόρα τα ποσά. Δεν ξέρω αν είναι τα αληθινά… Όταν άρχισα να ξεφεύγω είπα, ότι από εδώ και πέρα μπορώ να κάνω ζημιά στον εαυτό μου, για αυτό αποχώρησα. Στο τελευταίο αγώνισμα έχασα και άρχισα να βρίζω. Δεν το είχα κάνει ποτέ μέσα στο παιχνίδι…» τόνισε ο Πάνος Καλίδης.

«Με τον Σάκη Κατσούλη ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι απλό παιδί και ευέξαπτο. Δεν έχει στρατηγική… Τραβάει καψούρα το παιδί και παλεύει για την αγάπη του και να φέρνει νίκες. Μ’ αρέσει ο χαρακτήρας του. Σίγουρα το ήξερε ότι η Μαριαλένα είχε σχέση έξω με τον Λιβάνη. Δεν είναι κακό να είσαι καψούρης. Ο Σάκης έχει μια ευκαιρία στο Survivor να έρθει πιο κοντά με τη γυναίκα που είχε σχέση για δύο χρόνια. Ο Σάκης είχε την ίντριγκα….» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Σάκη και την Μαριαλένα.

Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη μετά την αποχώρησή του. Ως γνωστόν, οι παίκτες παίρνουν τα κινητά τους πριν μπουν στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Ωστόσο, ο τραγουδιστής κατάφερε να μπει στο Internet από την τηλεόραση του ξενοδοχείου, μπήκε στο Instagram ενός πρώην πελάτη του δωματίου και απο εκεί… έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης
#MasterChefGR: Τον έκαψαν οι λεπτομέρειες και αποχώρησε δακρυσμένος από τον διαγωνισμό