O Πάνος Καλίδης διέψευσε τον Λιάγκα για James, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο

 

 

 

Ο Μικρούτσικος τα έχωσε στον Λιάγκα: «Αν δεν ζητήσει συγνώμη ζητάω εγώ εκ μέρους της TV» - Γιώργος Λιάγκας: «Προφανώς και θα έβγαινε ο Πάνος Καλλίδης να με διαψεύσει, το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν λίγες ημέρες πριν ήθελαν Νίκο Μπάρτζη, τον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη να είναι εκείνοι που ώθησαν τον Πάνο Καλίδη στο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Το βράδυ της Παρασκευής ο τραγουδιστής με ένα βίντεο στο Youtube διέψευσε τις φήμες αυτές και εξήγησε για ακόμη μια φορά πως η απόφαση αυτή ήταν καθαρά δική του.

 

Όλα όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και στη Ρόδο λόγω της άφιξης του James Καφετζή, σχολίασαν στο «Ευτυχείτε».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει την είδηση "μαϊμού" που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορούσε στον Πάνο Καλίδη και τα 3 μπλε λιοντάρια του Survivor, James, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη. 

Και το σχόλιό του ήταν ιδιαιτέρως καυστικό και απευθυνόταν στον Γιώργο Λιάγκα.

«Το διάβασα κι εγώ αυτό και κράτησα μικρό καλάθι γιατί ζούμε στη χώρα του Ράδιο Αρβύλα. Συνάδελφός σας σε άλλο πρωινό το έκανε, ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό που διέρρευσε ήταν μια άχρηστη αν όχι μέτρια πληροφορία. Ο Πάνος Καλίδης βγήκε με βίντεο και το διέψευσε μόνος του. Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη, αν δεν ζητήσει αυτός θα ζητήσω εγώ εκ μέρους της τηλεόρασης», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Και η Άννα Μαρία απαντάει πρώτη φορά αν η τριάδα απαίτησε να αποχωρήσει ο Καλλίδης

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία παρευρέθηκε στην υποδοχή του Τζέιμς στη Ρόδο, μίλησε για τον Τζέιμς, τον Νίκο, ενώ παράλληλα απάντησε στο εάν η τριάδα είχε απαιτήσει να φύγει ο Πάνος Καλλίδης από το Survivor.

«Ναι το άκουσα και εγώ προς έκπληξη μου αλλά πριν προλάβω να πάρω θέση είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης και το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

 

«Όταν εγώ δίνω ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο. Βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε «Προφανώς και θα έβγαινε να με διαψεύσει»

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια απάντησε: «Δεν κατηγορήσαμε κανέναν για κάτι. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ και δεν κατηγορήσαμε τον Πάνο Καλίδη. Μια πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει ότι “ναι, έχει δίκιο ο Λιάγκας”, θα έπρεπε να βγει και να πει ότι δεν έχει δίκιο ο Λιάγκας γιατί ήταν κάτι που δεν τον συμφέρει. Εγώ επανέρχομαι, το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο, οι λόγοι που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor, μπορεί ο άνθρωπος όντως να κουράστηκε, όντως να είχε φτάσει στα όριά του, αυτό δεν το αρνούμαι, όμως, σας δίνω και ένα άλλο κομμάτι. Υπήρξαν κάποιες βαριές κουβέντες με συγκεκριμένους παίκτες, μπορεί και αυτοί να του είπαν, δεν παίρνω θέση, όμως, υπήρχαν κουβέντες.  Πήγαν οι τρεις παίκτες στην παραγωγή και λένε “ή εμείς ή αυτός” και η παραγωγή του είπε “Πάνο, πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγεις” και ακολούθησε ότι ακολούθησε. Αυτό λέει το ρεπορτάζ, το οποίο είναι καρατσεκαρισμένο. Τι να βγει να πει ο άνθρωπος; Ότι έχει δίκιο ο Λιάγκας;».

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ήμουν παρών, είναι συμπαθέστατος ο Πάνος Καλίδης. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορεί να φύγει κάποιος από το παιχνίδι είτε γιατί έχει νοσταλγήσει το σπίτι του, είτε γιατί υπάρχει κομμάτι του συμβολαίου που λέει ότι απειλές, λεκτική βία δεν είναι ανεκτές και όποιος είναι πρωταγωνιστής σε τέτοιες στιγμές, αυτομάτως φεύγει. Αυτό σαν στοιχείο. Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί και να μην έχει. Και μάλλον δεν έχει καμία σχέση», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Γ.Λ.: Υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει, που μπορούν να επιβεβαιώσουν…

Δ.ΟΥ.: Χειροδίκησε;

Γ.Λ.: Δεν είπα εγώ ότι χειροδίκησε, μη βάζεις στο στόμα μου, Δημήτρη σε παρακαλώ πολύ.

Δ.ΟΥ.: Γιώργο μου, εγώ σε παρακαλώ. Μάντεψα κάτι, άστο να περάσει, δεν είπα τίποτα.

Γ.Λ.: Θα έλεγα εγώ ότι χειροδίκησε ο Καλίδης; Τι είναι αυτά που λες τώρα; Προς Θεού, ούτε καν, ούτε καν, σας παρακαλώ.  Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ μου.

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!