«Η Τσαγκρινού έχει το πακέτο. Από εκείνη τη μέρα... βλέπω αλλιώς τη σχέση μας»

 

Ο Mike για τη γνωριμία και την σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του «Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο, ο πατέρας μου παραμιλούσε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Mike. O τραγουδιστής σχολίασε την εμφάνιση της συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού, στους ημιτελικούς της Eurovision όπου εκπροσωπεί την Κύπρο και μίλησε για εκείνη με λόγια αγάπης και θαυμασμού. Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν και εξομολογήθηκε πως όταν έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, εκείνη στάθηκε στο πλευρό του. 

«Η Έλενα είναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο. Τώρα το έδειξε και στο εξωτερικό. Αυτό το κορίτσι είναι γεννημένο για έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή της και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στον τελικό. Δεν θυμάμαι να είχε αμφιβολίες, σε μένα μου έδειξε το αντίθετο. Ήθελε πολύ, είναι αυθόρμητος σαν άνθρωπος. Η Έλενα έχει το πακέτο, για μένα είναι top τραγουδίστρια. Είμαστε μαζί κοντά τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, απλά ήμασταν στον ίδιο χώρο σαν συνεργάτες. Μετά μιλήσαμε… Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Χαίρομαι με τη χαρά της. Εγώ το έβλεπα σαν μια σχέση όμορφη, ωραία, σταθερή. Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Η Έλενα δεν υπάρχει. Το πρωί δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω… Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο, κλεινόμουν για να μη με βλέπει κανείς…» εξομολογήθηκε ο Mike.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»