«Αν ήμουν στο Πειθαρχικό, θα είχα παραιτηθεί. Πολύ βαρύ, έχω δουλέψει με αυτούς»

 

 

Στην παρέα του #The2NightShow, για πρώτη φορά ήρθε το βράδυ της Τετάρτης, η Νικολέτα Βλαβιανού. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πώς από γραμματέας στο Γιοχάνεσμπουργκ αποφάσισε να γίνει ηθοποιός; Ο γάμος της σε νεαρή ηλικία με τον Νορβηγό σύζυγό της, η ζωή στο Όσλο και το διαζύγιο-αστραπή είναι μερικά από τα θέματα που συζητά με τον Γρηγόρη. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην κόρη της, Μαρία, καθώς και στον μονάκριβο εγγονό της που έχει το όνομά της. Στη συνέχεια, μιλά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» και αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Τέλος, αναφέρεται στις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ, στο οποίο διατελεί γραμματέας, και αποκαλύπτει το μεγάλο «αγκάθι» στον χώρο της υποκριτικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ζητάμε να αναγνωριστεί το επάγγελμα του ηθοποιού με δικό του κωδικό στο ΙΚΑ, μας έχουν με κωδικό πιλότου και βοηθού πιλότου. Αν είσαι τυχερός, γιατί έχει και πιο κάτω. Δυστυχώς ο ηθοποιός δεν αντιμετωπίζεται σαν επάγγελμα, καθώς δεν υπάρχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Αν δεν έρθει η κατηφόρα, δεν θα έρθει η ανηφόρα. Τώρα είμαι στο διοικητικό του ΣΕΗ, ασχολούμαι χρόνια με τον συνδικαλισμό. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι φίλος μου, κολλητός για πάρα πολλά χρόνια. Εγώ ασχολούμαι περισσότερο με τα εργατικά και τα ένσημα, προσπαθούμε όλοι μαζί και προχωράμε. Οι νέοι ηθοποιοί αρχίζουν και ξυπνάνε… Αν ήμουν στο Πειθαρχικό, θα είχα παραιτηθεί. Θα μου ήταν πολύ βαρύ γιατί έχω δουλέψει με όλους. Με κάποιους ανθρώπους πράγματι δεν το περίμενα, γιατί είχα πολύ καλές σχέσεις.

Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν μπορείς να κάθεσαι να τα ψάχνεις όλα αυτά. Είναι στενάχωρα. Με όλα αυτά που έγιναν, πήραν θάρρος και άλλοι άνθρωποι σε άλλες δουλειές. Γίνεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Εμείς μαζεύουμε κάποιες περιπτώσεις, τις σοβαρές τις πηγαίνει ο Πασχάλης Τσαρούχας στον Εισαγγελέα. Δεν είμαστε δικαστές εμείς. Έρχονται καταγγελίες στο ΣΕΗ και για νέους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο η προηγούμενη γενιά και οι νεότεροι κάνουν χειρότερα. Το θέατρο είναι χαρά, η τέχνη είναι ευτυχία», εξομολογήθηκε η Νικολέτα Βλαβιανού.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά