Οικογένεια ενωμένη ποτέ νικημένη! Ο τελευταίος χορός της... Νικολέτας

 

Η εξομολόγηση της Νικολέτας, η αποκάλυψη του Ηλία για την πρόταση του Σάκη, το πρόβατο που βγήκε από το μαντρί, ο τραυματισμός της Μαριαλένας και η μάχη της επικοινωνίας - Άφωνη η κλίκα με την αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τον... τελευταίο της χορό έδωσε η Νικολέτα Μαυρίδη στο Survivor 4. Η 26χρονη χορεύτρια ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο επέλεξε να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης την… οικογένεια. Έτσι ο «μπαμπάς» Σάκης Κατσούλης, η «μαμά» Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το «παιδί» Τριαντάφυλλος, θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μια εβδομάδα για να συνεχίσουν την κόντρα τους με τους Amigos.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το βράδυ μετά το συμβούλιο της Τρίτης που ανέδειξε τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση ο Ηλίας Μπόγδανος μιλώντας στους Κόρο, Ασημακόπουλο, Ελένη, Νικολέτα και Καρολίνα, τους αποκάλυψε πως ο Σάκης τον είχε πιάσει νωρίτερα και του είπε πως σκεφτόταν να τον ψηφίσει με το επιχείρημα να φύγει ένας από τους δυο πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ώστε για τον άλλον να ανοίξει ο δρόμος  προς τον τελικό. Κόρο και Ασημακόπουλος εκτίμησαν ότι η κίνηση του Σάκη είχε κάποια στρατηγική γιατί τελικά επέλεξε την πιο αδύναμη Νικόλ, με την ελπίδα να μην κινδυνεύσει η… οικογένεια.

«Του λέω κάνε ότι θες γιατί τον έβλεπα στρεσαρισμένο. Κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου κι ότι είναι δική σου ψήφος να την κάνεις ότι θες. Ήμουν σίγουρος ότι θα δώσει εμένα και δεν το έκανε. Τελικά δεν ξέρω που αποσκοπεί κι αν κρύβει δόλο ή στρατηγική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μου εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη. Τον εκτιμώ αφάνταστα αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και για εμένα είναι μέχρι εκεί.»

 

Η συζήτηση για τον Σάκη και την τελική του επιλογή συνεχίστηκε και το πρωί στους Amigos. Την ίδια ώρα ο Σάκης μιλώντας σε Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο τους αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο και τους εξήγησε για την πρόταση που του έκανε, αλλά και γιατί τελικά επέλεξε την Νικολέτα. Οι κινήσεις του Σάκη δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στην Ηλία.

 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη το πρωί σχολίασαν την υποψηφιότητα τους. Τα δυο κορίτσια δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί από το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Την δική της εξήγηση γιατί δεν πήγε με το… ρεύμα των Amigos και δεν ψήφισε την Μαριαλένα, έδωσε η Καρολίνα Καλύβα.

 

Την απόφαση της Καρολίνας σχολίασε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πιστεύει ότι το ένα προβατάκι έφυγε από το μαντρί των Amigos και είναι πιθανό να έχει αλλάξει στρατόπεδο.

 

Πριν οι Mπλε και οι Kόκκινοι ριχτούν στη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας και του παγωτού ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι για όσους δεν έχουν πάρει τα μηνύματα των δικών τους, τους περιμένουν αποθηκεμένα εδώ και καιρό και τους περιμένουν. Στους παίκτες όμως που ήδη τα έχουν λάβει, αν κερδίσουν θα έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν το τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν με φίλους τους. Οι survivors για ακόμα μια φορά λύγισαν μιλώντας για τους αγαπημένους τους.

 

Ο στίβος μάχης μπορεί να ήταν μεγάλος με αρκετά εμπόδια, όμως φάνηκε πως για τους παίκτες δυσκολότερο ήταν να βάλουν τις πέντε μπάλες στα πέντε καλάθια. Οι Kόκκινοι ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι και προηγήθηκαν. Οι Mπλε βρήκαν τα πατήματα τους και τους και πλησίασαν στον πόντο, όμως η επιθυμία των Kόκκινων να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ήταν μεγαλύτερη.

 

Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι Mπλε για να ισοφαρίσουν τα run οδήγησε στον τραυματισμό της Μαριαλένας, η οποια χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

 

Το τελικό 10-7 έγραψε η Νικολέτα Μαυρίδη κόντρα στην Καρολίνα Καλύβα και αν τηρηθεί η παράδοση που θέλει αυτόν που φεύγει να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του τότε η Νικολέτα στο τέλος της ημέρας θα είναι αυτή που θα μπει στη βάρκα της επιστροφής.

 

Στους άτυχους της ημέρας η Καρολίνα Καλύβα και ο Τριαντάφυλλος, οι οποίοι  όσο ήταν στην Kόκκινη ομάδα έχαναν το έπαθλο επικοινωνίας και τώρα που πήγαν στη mπλε το έχασαν ξανά.

 

Στους τυχερούς η Ελένη Χαμπέρη που θα είχε την ευκαιρία να ακούσει τους φίλους της ζωντανά. Φυσικά πριν την επικοινωνία οι κόκκινοι θα δροσιζόντουσαν με παγωτάκι. Πάντως οι survivors που είχαν καιρό να ακούσουν τους δικούς τους δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρια τους.

 

Από τις πιο δυνατές στιγμές του επεισοδίου ήταν η εξομολόγηση της Νικολέτας Μαυρίδη για τον χωρισμό των γονιών της όταν ηταν 5 χρονών, το πώς την επηρέασε στη ζωή της και το πως βίωσε τον θάνατο του πατέρα της.

«Στα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι όταν ήμουν 5 χρονών και μου είπε η μαμά μου να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγουμε στην γιαγιά μου. Έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη αλλά έχω στιγματιστεί από το γεγονός ότι χώρισαν οι γονείς μου… Έκανα να ακούσω τον πατέρα μου χρόνια, είχε εξαφανιστεί από την ζωή μου. Η μαμά μου ήταν έγκυος και την έβλεπα με την κοιλιά στο στόμα να δουλεύει συνέχεια.

Έπειτα ο πατέρας μου εμφανίστηκε αλλά δούλευε πολύ και δεν τον έβλεπα αρκετά. Ξέχασε ότι έχω γενέθλια, μου έβαλε χρήμα στον λογαριασμό μου και εκνευρίστηκα. Δεν του απαντούσα μετά στο τηλέφωνο. Μια μέρα η μαμά μου μού είπε ακύρωσε ότι κάνεις, πέθανε ο μπαμπάς σου. Μου κόπηκαν τα φτερά, που δεν του μίλησα για τελευταία φορά κι έκανα μούτρα.»

 

Μαριαλένα, Σάκης και Τριαντάφυλλος θέλουν να πάρουν την Καρολίνα με το μέρος τους

 

Η Νικολέτα Μαυρίδη πιστεύει πως θα παραμείνει στο παιχνίδι στην παρθενική της υποψηφιότητα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλει να φύγει η Νικόλ και να μείνει ενωμένη η οικογένεια, ενώ ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ… τάκου με την 10η υποψηφιότητα του και έχει ο Θεός. 

 

Στο συμβουλιο οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση έκαναν τα σχόλια τους και αναφέρθηκαν στο πως θα νιώσουν αν μείνουν και φύγει ενας απο τους αγαπημένους τους συμπαίκτες. Στα πιθανά σενάρια αποχώρησης και πως θα επηρεάσουν την συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησαν και οι υπόλοιποι παίκτες. 

 

Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία εκτός οτι διατήρησε την παράδοση που θέλει  αυτόν που  αποχωρεί να χαρίζει και τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του στο αγώνισμα επικοινωνίας, δεν μπόρεσε να χωρίσει και την... οικογένεια. Πλέον κόκκινοι και μπλε θα αποπτελούνται απο τέσσερα μέλη έκαστος. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης