Καφετζής – Μπάρτζης με δική τους εκπομπή στην τηλεόραση! To show συνεχίζεται...

 

 

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης μπορεί να μην πήραν το έπαθλο του #SurvivorGR, όμως δημιούργησαν μια πολύ δυνατή φιλία. Οι δύο πρώην Survivors κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη και τη στήριξη του κοινού και απ’ ότι φαίνεται και την εμπιστοσύνη του ΣΚΑΪ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», στα άμεσα σχέδιά τους είναι μια εκπομπή με τους δύο κολλητούς. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να είναι ταξιδιωτική, αλλά να έχει και ένα κομμάτι ριάλιτι, δείχνοντας στο τηλεοπτικό κοινό πώς περνούν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, χωρίς να είναι στημένοι στην κάμερα. Να βγάζουν αληθινά συναισθήματα και να κάνουν ό,τι θα έκαναν αν ταξίδευαν οι δυο τους. Ο Τζέιμς Καφετζής έχει μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια, αφού μεγάλωσε με έναν πατέρα που ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη όλη τη γη, αφού είναι εφοπλιστής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Λευτέρης Καφετζής έχει καλύψει το 24% του πλανήτη με τα σκάφοι του και οδεύει ολοταχώς για το υπόλοιπο. Ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιεί, με μικρούς Ροβινσώνες τους γιους του, με τους οποίους μοιράζεται τις εμπειρίες, τις περιπέτειες και τις αγωνίες κι έχουν την ίδια επιμονή μ’ αυτόν να γνωρίσουν τον κόσμο! Ο 24χρονος διοργανωτής boat parties με καταγωγή από τη Ρόδο δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με ναυτιλιακά είδη, ιστιοφόρα και διοργάνωσης εκδηλώσεων στη θάλασσα, ενώ ο ίδιος λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να τα συνεχίσει.

Ήδη έχει προτείνει στον Νίκο να το κάνουν μαζί, κάτι που είδαν σε παλιότερο επεισόδιο και οι τηλεθεατές και κάτι φυσικά που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Το κανάλι θα ξεκινήσει μαζί τους συζητήσεις τις επόμενες μέρες, όμως, αν συμφωνήσουν σε όλα, η εκπομπή θα ξεκινήσει γυρίσματα μετά το καλοκαίρι, αφού ο Τζέιμς δεν θέλει να χάσει την καλοκαιρινή σεζόν. Είναι η κατάλληλη περίοδος τώρα για να διοργανώσει τα ταξίδια με το σκάφος του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει τεράστια ζήτηση μετά την εμφάνισή του στο «Survivor». 

 

Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρόδος τον υποδέχτηκε με… τιμές ήρωα! Με αφορμή την υποδοχή του γιου της στο νησί των Ιπποτών και την αρνητική κριτική που δέχτηκε, η μητέρα του James, Beverly έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, την οποία πρόβαλε σήμερα το πρωί η εκπομπή Ευτυχείτε.

«Παιδί μου James, δεν έχω προλάβει ακόμα να σου μιλήσω ουσιαστικά. Όχι παιδί μου, σίγουρα δεν είσαι ήρωας όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε σένα ηρωισμούς. Είσαι όμως το παιδί μου, τον 24 χρονών που ανέθρεψα με αγάπη κι αυτό με κάνει πολύ υπερήφανη. Μπήκες σε ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και έπαιξες τίμια, ως όφειλες. Σε είδα να ταπεινώνεσαι και να αντέχεις το βάρος των δυσκολιών και καμάρωνα που το παιδί μου μπορεί να διαχειρίζεται αυτές τις δοκιμασίες.

Χαίρομαι που κατάλαβες πως ό,τι αξίζει είναι ανεκτίμητο, το κουβαλάς στην καρδιά σου και είναι οι φίλοι σου. Είναι ο Νίκος, ο γνήσιος και αυθεντικός αγρότης που ξέρει πως με την αγάπη καλλιεργούνται τα πιο σπάνια λουλούδια. Είναι και η Άννα Μαρία που στέκεται δίπλα σου από την πρώτη στιγμή. 

Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε το παιδί μου. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και σε όλες σας να κερδίζετε σε όλους τους καθημερινούς στίβους της ζωής σας και να ευτυχείτε από αγάπη» εξομολογήθηκε η κ. Beverly.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης
#MasterChefGR: Τον έκαψαν οι λεπτομέρειες και αποχώρησε δακρυσμένος από τον διαγωνισμό