Για 1η φορά εκνευρισμένος ο Ιωαννίδης! Την είπε στους παίκτες

 

H ένταση στην επιλογή των αρχηγών και η ομαδική δοκιμασία στο #MasterChefGR! Η Λια σερβίρει λάθος τον καλεσμένο και ο Κοντιζάς της κάνει παρατήρηση...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Oι εννέα φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε να υποβληθούν σε μία απαιτητική ομαδική δοκιμασία.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η ομαδική δοκιμασία όπως και η τελευταία της προηγούμενης εβδομάδας επρόκειτο να γίνει σε εξωτερικό χώρο, όχι πολύ μακριά από τα στούντιο του MasterChef.

 

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στους παίκτες, η δοκιμασία είχε να κάνει με food pairing και συγκεκριμένα με κορυφαία φίρμα σαμπάνιας.

Και ενώ οι παίκτες έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση, ήρθε η πρώτη ένταση καθώς οι ομάδες, όπως τούς υπέδειξαν οι κριτές, έπρεπε να αναδείξουν τον αρχηγό που θα αναλάμβανε τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Στην Kόκκινη ομάδα που αποτελείται από τον Παύλο, τον Διονύση, τη Λία και την Ανούς, ο Διονύσης πρότεινε να είναι εκείνος ο αρχηγός όμως βρήκε τη σθεναρή αντίδραση της Λίας η οποία του είπε κατάμουτρα πως δεν τον θέλει γιατί είναι πολύ νευρικός. Κάτι που έδειξε να ενοχλεί τον Διονύση, όμως με τη Λία συμφώνησε και ο Παύλος ο οποίος πρότεινε να είναι αρχηγός η Λία. Ο Διονύσης έκανε πίσω όμως δεν έκρυψε την ενόχλησή του, κάνοντας λόγο για... οκνηρία από την πλευρά της Λίας.

Όσο για τους Mπλε, αρχηγός δεν μπήκε ο Τζιοβάνι που όπως είπε ο ίδιος έχει μία εμπειρία από την προηγούμενη φορά που ηγούταν της ομάδας αλλά η Μαργαρίτα με προτροπή του Στέφανου ο οποίος όπως είπε, θέλει να δει τη φίλη του να ζει αυτή την εμπειρία.

 

Πόσες φορές να έχουμε δει εδώ και πέντε τηλεοπτικές σεζόν τον Πάνο Ιωαννίδη εκνευρισμένο στο ριάλιτι μαγειρικής; Η απάντηση είναι καμία μόνο που ήρθε και αυτή η στιγμή. 

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος είναι πάντα ήρεμος, ευγενικός και μετρημένος στις αντιδράσεις του σήμερα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του όταν βρέθηκε στην κουζίνα της μπλε ομάδας που μαγείρευε για την ομαδική δοκιμασία.

Ένας δίσκος με ωμό κρέας βρισκόταν μόλις λίγα εκατοστά από το έδαφος που όμως ήταν χώμα αφού η δοκιμασία γινόταν σε εξωτερικό χώρο.

Μόλις είδε αυτή την εικόνα, ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε εξηγήσεις γιατί το κρέας που είναι φαγώσιμο βρισκόταν σχεδόν μέσα στο χώμα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Μπλε ομάδα και ο Στέφανος αλλά και η Μαργαρίτα που ήταν αρχηγός της συγκεκριμένης ομάδας, κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο είπαν στον κριτή πως το συγκεκριμένο κρέας δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για τα πιάτα που θα τους σέρβιραν, ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε ότι είναι κρίμα κάτι φαγώσιμο να τυγχάνει τέτοιας μεταχείρισης και ζήτησε από τους παίκτες να καλυφθεί αμέσως η πιατέλα ώστε να μη σκονίζεται.

 

2:30 ώρες μαγειρικής έφτασαν στο τέλος τους! Και οι δύο Ομάδες κατάφεραν να ετοιμάσουν και να στήσουν όλα τα πιάτα τους. 

Η Λια σερβίρει λάθος τον καλεσμένο και ο Κοντιζάς της κάνει παρατήρηση
 

 

Ξέσπασαν σε γέλια μόλις είδαν το πιάτο της Μαργαρίτας

 

Το Συμβούλιο φέρνει στην επιφάνεια τα λάθη και τις αστοχίες των Μπλε και των Κόκκινων.

Ποια Ομάδα θα απολαύσει την έκπληξη που ετοίμασε ο Γιάννης Αποστολάκης και ποια θα διαγωνιστεί σε Δοκιμασία Ασυλίας;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του