Σπάει τα ρεκόρ ο εθνικός ήρωας, Ντάφυ Τσαν για 6η φορά! Το αντίο της Χριστίνας

 

Ο μοντέρνος Καραγκιόζης, ο Χατζηαβάτης, ο Κόρο που δεν δίνει του αγγέλου του νερό, το παράπονο της Νικολέτας, ρουκέτες για τον James το κοράκι και το ξεμπρόστιασμα απο τον Παππά και το… Mπλε φαγοπότι στο #SurvivorGR! Επικός ο Νταφυ: «Ο Κόρο πρέπει να έχει ακόμα αφίσα μου στο δωμάτιο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με το κεφάλι ψηλά αποχώρησε απο το Survivor 4 η Χριστίνα Κεφαλά, καθώς πριν μάθει οτι το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο  τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο, πρόλαβε να ταΐσει  την ομάδα της φιλέτο μοσχαράκι.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το βράδυ μετά το συμβούλιο οι παίκτες των δυο ομάδων, λίγο πριν κοιμηθούν, σχολίασαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ο Ντάφυ τα είχε δικαιολογημένα με τον Κώστα Παπαδόπουλο και ο ζαχαροπλάστης με τον τραγουδιστή. Ο Γιώργος Κόρομι εκτίμησε πως θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα και η Μπλε ομάδα θα δυναμώσει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ντάφυ, τον οποίο χαρακτήρισε εθνικό ήρωα και μοντέρνο Kαραγκιόζη, με τον Παπαδόπουλο να συμπληρώνει πως ο Χατζηαβάτης είναι ο Αλέξης Παππάς.

Πιο συγκεκριμένα: «Εγώ σου είπα ότι δεν θα φύγεις εσύ. Δεν θα φύγει ούτε ο Τριαντάφυλλος. Η Χριστίνα θα φύγει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι.

«Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας λέγοντας ο Τριαντάφυλλος τι είναι και πως είναι. Αφού είναι εθνικός ήρωας» πρόσθεσε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor. «Είναι ο μοντέρνος καραγκιόζης»!

«Ο Χατζηαβάτης είναι ο Παππάς» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Κώστας Παπαδόπουλος

 

Το πρωί ο Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι γιατί βρίσκεται απέναντι σε τρία παλτά. Ο Ασημακόπουλος πρόβλεψε ότι θα φύγει η Χριστίνα, ενώ το μοντέλο είπε πως δεν την τρομάζει που είναι ξανά υποψήφια, γιατί θεωρεί πως είναι το εύκολο θύμα στο νησί. Ο Τζέιμς από την πλευρά του δήλωσε εντυπωσιασμένος για το πώς δέχθηκε ο Κώστας την υποψηφιότητα του και εξέφρασε την ελπίδα του να φύγει ο Αλέξης Παππάς για να ηρεμίσουν όλοι στην παραλία.

 

Ο Αλέξης Παππάς θεωρεί ότι είναι κομβική η υποψηφιότητα του και συνεχίζει να πιστεύει πως ο Τζέιμς είναι το μεγάλο πρόβλημα του Survivor. Ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε απίστευτο τον λόγο του ηθοποιού στο χθεσινό συμβούλιο και πως επειδή οι δυο τους δεν μασάνε τα λόγια τους, οι άλλοι τους φοβούνται. 

Πιο συγκεκριμένα, από την παραλία του Αγίου Δομινίκου, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά για τον αντίπαλο του στην κάμερα του Survivor πως «ο Ηλίας με έδωσε χθες και ήταν αναμενόμενο. Το παρεάκι που κάνει με τον Τζέιμς θα του στοιχίσει πάρα πολύ. Ήδη ο Τζέιμς έχει αποδείξει ότι λειτουργεί σαν κοράκι. Θα σε δει όρθιο, θα περπατάς και μια μέρα εκεί που όλα είναι καλά και είσαι ανυποψίαστος, θα σε κάνει το θήραμα του».

«Θέλει μεγάλη προσοχή ο Τζέιμς. Κόβει έδαφος, μετά φτάνει στα παπούτσια, μετά κόβει αστραγάλους και σιγά σιγά τεμαχίζει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης της κόκκινης πια ομάδας στο Survivor. «Μεγάλη προσοχή στον Τζέιμς γιατί αυτός  θα είναι το μεγάλο αγκάθι που δεν θα μπορεί κανένας μα κανένας να διώξει».

Όλα αυτά, βέβαια, ο Αλέξης Παππάς τα ανέλυσε και στον Σάκη Κατσούλη με την Μαριλένα Ρουμελιώτη προκειμένου, εάν αποχωρήσει, να «κόψουν από τη ρίζα» το πρόβλημα στο μέλλον.

 

Λίγο πιο κάτω στην παραλία η Νικολέτα Μαυρίδη σε τετ α τετ που είχε με τον Σάκη Κατσούλη του εξέφρασε το παράπονο της για τη Μαριαλένα.

 

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κόρομι βρήκε πάλι την ευκαιρία να βάψει τον Τριαντάφυλλο τον οποίο και αποκάλεσε μοντέρνο Kαραγκιόζη γιατί από τη μια χοροπηδάει και κάνει καράτε και από την άλλη πονάει και δεν μπορεί να παίξει. 

«Ο Κόρο με το που ξυπνάει, τα’ χει με τον Τριαντάφυλλο! Που είναι ο Τριαντάφυλλος, τι κάνεις ο Τριαντάφυλλος, κάτσε να του πω του Τριαντάφυλλου, να του κάνω αυτό κι εκείνο» τόνισε, με νόημα, ο τραγουδιστής στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. «Μικρός πρέπει να είχε πολλές αφίσες στο δωμάτιο του από μένα! Του το δίνω αυτό όμως και πρέπει να έχει στεναχωρεθεί τώρα με τις ανοησίες που έχει κάνει προς το πρόσωπο μου.  Κάπως έτσι πρέπει να είναι… Κρατάει τις κακίες του αλλά, όταν δεν υπάρχει κάτι, έρχεται και δίνει. Χτυπάει τα καρφιά, χτυπάει πισώπλατα».

«Πρέπει να έχει ακόμα σίγουρα, τώρα είναι 33 χρονών, καμιά αφίσα μου στο δωμάτιο του» συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

 

Στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό οι Μπλε πήραν ρεβάνς για την χθεσινή τους ήττα, με τη Χριστίνα Κεφαλά να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της κάνοντας κόντρα στην Καρολίνα Καλύβα το 10-4.

 

Οι Κόκκινοι αντί για έπαθλο... έφαγαν πίκρα με τον Αλέξη Παππά να σχολιάζει τη συγκυρία ότι πριν από κάθε αποχώρηση τον τελευταίο πόντο τον φέρνει αυτός που φεύγει.

 

Ασημακόπουλος: Θα πάμε βρεγμένοι στην καλύβα και μη σου πω τι θα φάμε...

Οι Μπλε απόλαυσαν φιλέτο μοσχάρι με πατάτες και αναψυκτικό και πήγαν χορτασμένοι στο κουίζ ερωτήσεων για το γλυκάκι.

Στο κουίζ ερωτήσεων είχαμε ντέρμπι με τους Μπλε πάλι να κερδίζουν και να τρώνε και το γλυκάκι τους, αφήνοντας τελείως νηστικούς τους Κόκκινους.

 

Ο πεινασμένος και πάντα όπου φυσά ο άνεμος, Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε ενοχλημένος απο την αντίδραση του χορτασμένου Γιώργου Κόρομι.

Ο λόγος το έπαθλο που κέρδισε η Μπλε ομάδα και το πως έκανε ο Κόρομι: «Σου έλεγε τι σου κάνει το φαϊ και φούσκωνε την κοιλάρα του, ότι δεν μπορεί να γυρίσει πλευρό επειδή έφαγε πατάτες, μαγιονέζα και μπριζολάκια. Του είπα να αναφέρω στην παραγωγή να μην τους βάζουν τόσο φαγητό και μου απάντησε ειρωνικά ότι θα της δώσει σε εμένα. Δεν έχω σκοπό να του μιλήσω, είναι πράγματα που θα τα καταλάβει ο ίδιος και δεν με αφορά. Σε λίγες ημέρες θα δούμε πράγματα να εξελίσσονται κι ανθρώπους να αλλάζουν μέρα με την ημέρα.»

Σίγουρα αυτό είναι μια ανατροπή αφού οι ίδιοι είχαν σχηματίσει κοινό μέτωπο εναντίον του Τριαντάφυλλου.

 

Χριστίνα: Η Ελευθερία μου είπε ότι έχω κάνει το χειρότερο σφάλμα της ζωής μου

 

Ο Γιώργος Κόρομι απο την πλευρά του συνέχισε να τα έχει με τον Τριαντάφυλλο τον οποίο και προσπάθησε να μιμηθεί, δείχνοντας το... υποκριτικό του ταλέντο.

 

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός  ρώτησε τον Τριαντάφυλλο για την πρώτη φορά που επιχείρησε να ψαρέψει, με τον τραγουδιστή να του εξιστορεί την εμπειρία του  και τον Σάκη Κατσούλη να σημειώνει πως ο Ντάφυ είναι σαν τα μικρά παιδιά που πρέπει να τα πάρεις απο το χέρι για να σε ακολουθήσουν.

 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ρώτησε όλους τους παίκτες, πλήν τον υποψηφίων, ποιος θα ήθελαν να αποχωρήσει απο το Survivor.

 

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τις δύο ομάδες;

 

Το κοινό όμως αποφάσισε να κρατήσει τους τρεις άντρες και να βάλει στη βάρκα της επιστροφής το μοντέλο - επαγγελματία παίκτρια ριάλιτι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU