«Δεν τον πρόλαβα... Στην κηδεία του πατέρα μου τους έκανα να γελάνε»

 

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο #The2nightShow! Η αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή για τον θάνατο του πατέρα του -  Πώς έχασε 10 κιλά, το όνειρο ζωής του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5» που προβάλλεται, καθημερινά, στον ΑΝΤ1. Αποκάλυψε τα νέα του επαγγελματικά σχέδια στην τηλεόραση και το θέατρο που αφορούν την επόμενη σεζόν. Μίλησε όμως για για πρώτη φορά και για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, τονίζοντας πως το θέατρο είναι για να κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει.   

Τα επόμενα βήματα: To επόμενο πρότζεκτ που θα κάνω στον Αnt1 θα είναι ένα live σήριαλ. Επηρεασμένος από την τραπ μουσική, έβγαλα την παράσταση μου Mark Clip, Ο Ντίλερ του Γέλιου. Θα τραπάρω στη σκηνή. Ο Χάρης ακούει τέτοια τραγούδια μέρα νύχτα.

Έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα. Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ  και θέλω να είμαι αδύνατος.

Η αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του: Δεν έχω πέσει σε κατάθλιψη ποτέ. Το χιούμορ είναι η άμυνα μου. Στην κηδεία του πατέρα μου τους έκανα να γελάνε. Είμαι άνθρωπος που θέλω να ζω την επιτυχία και την αποτυχία μου. Είμαι καλεσμένος σε δική σου εκπομπή και χορεύω με τη Βογιατζάκη τραγούδι του Ρουβά. Και με ενημερώνουν ότι πρέπει να πας στο νοσοκομείο γιατι ο μπαμπάς σου δεν είναι καλά. Με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον προλαβαίνω. Είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν. Εκείνη την ώρα έκανα πλάκα στο συνεργάτη σου. Πληγώθηκα στεναχωρήθηκα αλλά αντέδρασα έτσι. Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν πολύ καλή. Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έδιναν χρήματα και όταν ερχόταν να με δει, πάντα έκλαιγε γιατί καταλάβαινε ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Παρ΄ότι ήταν αμόρφωτοι άνθρωποι οι γονείς μου μας έδωσαν αξίες.

Για τον γιο του: Ο Χαρης είναι 17 ετών, είναι πάρα πολύ καλός μαθητής και παίζει μπάλα. Είναι συνεσταλμένο παιδί ντροπαλό. Περνάει καλά, έχει τον κολλητό του τον Διονύση τον Πηλαδάκη και κάνουν παρέα είναι φίλοι από τα 4 τους.

Για το παντοπωλείο: Άνοιξα ένα παντοπωλείο που ονομάζεται «Πλάι Σου» γιατί ήθελα να είμαι δίπλα σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δέχθηκα μηνύματα από δεκάδες ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν. Εγώ νοίκιασα το χώρο και θα προσλάβω ανρθώπους. Τις οικογένειες που θα παίρνουν τα τρόφιμα θα τις επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες.

Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι το θέατρο πρέπει να κλείνει πληγές και όχι να ανοίγει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»
Η απάντηση της θαυμάστριας σε αμαξίδιο που η Μadonna ζήτησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
Η Καίτη Γκρέυ έπέστρεψε στο σπίτι της μετά από έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, αγκαλιά με την κόρη του τραγουδιστή: «Και ναι ήρθε αυτή η στιγμή»
Νέος σάλος στη Δανία με το μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik εκεί όπου ζει η φημολογούμενη ερωμένη του
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της
Η κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του