Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Γέννησε η σύντροφός του

 

H Μαρία Τζομπανάκη, η συγκινημένη γιαγιά, φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο εγγονό της - Ο υπερήφανος μπαμπάς μιλά για τη γέννηση του γιου του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και είναι πολύ ευτυχισμένος! Ο ηθοποιός και η σύντροφός του Γεωργία απέκτησαν την Τρίτη ένα υγιέστατο αγοράκι! Το ζευγάρι με τον ερχομό του γιου τους, έκαναν ευτυχισμένη γιαγιά και την  γνωστή ηθοποιό, μητέρα του Ορφέα, Μαρία Τζομπανάκη! 

Ο Ορφέας είναι ο μοναχογιός που απέκτησε η ηθοποιός από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη. 

Η ηθοποιός συγκινημένη κι ευτυχισμένη δημοσίευσε στα προσωπικά της social media το βράδυ της Τετάρτης μια φωτογραφία της κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο εγγονό της! «Μεγάλη βουτιά στην αγάπη … Χωρίς επιστροφή»… έγραψε η τρισευτυχισμένη γιαγιά κάτω από την πρώτη φωτογραφία με το παιδί του παιδιού της! 

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τετάρτης.

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega.

 

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται μαζί είναι ελάχιστες. Το μόνο που ξέρουμε για τη σύντροφό του είναι πως ονομάζεται Γεωργία και δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του θεάματος. 

​Στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαστε πολύ καλά, μιάμιση μέρα μπαμπάς, μιάμιση μέρα άυπνος. Είναι τόσο σπουδαία στιγμή, τόσο μεγάλο “ξεκλείδωμα”… Είμαι ακόμα στο μαιευτήριο, η Γεωργία είναι καλά, ο μικρός είναι τέλειος, όλα καλά», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Αγοράκι μου γλυκό, επειδή σε ξέρω και σε αγαπώ πολύ και σε εκτιμώ πολύ και φυσικά τη μαμά, την υπέροχη μαμά, νομίζω ότι αυτό το παιδί, το αντράκι σου έρχεται… Κοίτα τώρα, χαζομάρα, συγκινήθηκα! Έρχεται σε μια οικογένεια που έχει πολλή αγάπη και έχει κι έναν σπάνιο και ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο να την εκδηλώνει και είμαι σίγουρος ότι είναι ένα πολύ τυχερό παιδί το αγόρι σας. Θα είναι όλα υπέροχα καλέ μου», είπε συγκινημένος ο Κρατερός Κατσούλης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά τη γέννηση του γιου του.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη» έγραψε στα social media ο Ορφέας Αυγουστίδης, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι του. ​

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»