«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον» Game over! Error

 

 

Μόλις λίγους μήνες... κράτησε η σχέση της νικήτριας του #TheBachelorGR με τον παρουσιαστή του «Battle of The Couples» H Νικολέτα ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του ερωτευμένου... ζευγαριού!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου χώρισαν οριστικά μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο «Happy Day».

Λίγο η πανδημία, λίγο η απόσταση μιας και η Νικόλ μένει στην Θεσσαλονίκη έκαναν το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να πάρει την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισαν Βασιλάκος - Νικολέττα! 'Εληξε το συμβόλαιο... αγάπης

«Με βρίσκετε σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής μου. Έχω να σας πω ότι ετοιμάζω με ένα καινούργιο project που αφορά την ομορφιά των γυναικών αλλά και των αντρών. Έχω έρθει μόνιμα στην Αθήνα και συνεχίζω από εδώ τις σπουδές μου. Πραγματικά όλο αυτό προήλθε από την αγάπη του κόσμου. Το Bachelor είναι μια μοναδική εμπειρία! Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά» αποκάλυψε η Νικόλ στο «Happy Day».

 

Μετά τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε στο προφίλ του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, πήρε την απόφαση να δώσει τη δική του απαντήσει, έτσι ώστε να δώσει ένα τέλος.

«Παιδιά ακούστε κάτι! Γράφετε και ξαναγράφετε τόσο άσχημα πράγματα και για εμένα και για τη Νικόλ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν! Όποιος νομίζει ότι τον κορόιδεψα μπορεί απλά να με κάνει unfollow και να σταματήσει να μας βωμολοχεί. Ας μας ακολουθούν όσοι μας αγαπάνε. Μπορεί να μας γνωρίσατε μαζί, αλλά είμαστε και ξεχωριστές οντότητες και προσωπικότητες. Ούτε η Νικόλ πρέπει να ζει κάτω από τη σκιά μου, ούτε εγώ τη δική της», έγραψε ο παρουσιαστής του «Battle of the Couples». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU