Το μοντέλο Στέλλα Σαμνιώτη, μιλά on camera για τον ταξιτζή & τις αλληλομηνύσεις

 

Tο περιστατικό με τον οδηγό ταξί που μήνυσε μοντέλο του #GNTMgr για εν αγνοία βίντεο του, στo Tik-Tok: «Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας οδηγός ταξί με καταγωγή από την Αλβανία υπέβαλε μήνυση κατά μοντέλου που είχε συμμετάσχει στο reality μόδας Greece’s Next Top Model για διασυρμό του μέσω βίντεο που ανάρτησε η ίδια εν αγνοία του, στο TikTok.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Η Στέλλα Σαμνιώτη, το μοντέλο που πήρε μέρος στις οντισιόνς του #GNTMgr κατά το παρελθόν, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του «Πρωινού» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη για το περιστατικό με τον οδηγό ταξί και τις αλληλομηνύσεις.

 

 

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από χθες που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μία πολύ μικρή απόσταση που όπου κι αν με άφηνε τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει εκεί που είχα βάλει στο GPS του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί. Από την αρχή ήταν τσιτωμένος και μου μίλησε λίγο απότομα.

Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα, τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει για να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του, μιλούσε άσχημα, έλεγε και ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που θα σε αφήσω και, επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα, του είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία. 

Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και βγήκα και εγώ ταυτόχρονα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που τράβηξα και το βίντεο» είπε η Στέλλα Σαμνιώτη στο Πρωινό.

«Με το που έγινε το περιστατικό, εγώ πήρα τηλέφωνο το 100. Δηλαδή η κλήση έχει διαγραφεί. Μου ήρθε εξώδικο πριν από μία εβδομάδα που μου έλεγε πως εντός 3 ημερών να διαγράψω το βίντεο. Οκ να το σβήσω, αλλά το να ζητήσω εγώ δημόσια συγγνώμη; Για ποιο πράγμα; Για το ότι μου επιτέθηκε. Φοβάμαι πάρα πολύ κι εγώ και η οικογένειά μου που αυτός ο άνθρωπος ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου», δήλωσε η Στέλλα Σαμνιώτη, ολοκληρώνοντας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»