Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«O Δάκης με την πορεία της υγείας του... πλησιάζει το τέλος»

  19/05/2022 09:08
«O Δάκης με την πορεία της υγείας του... πλησιάζει το τέλος»

«O Δάκης με την πορεία της υγείας του... πλησιάζει το τέλος»

  19/05/2022 09:08

Το ξέσπασμα του Σαγιώρ: «Βγάλτε τον σκασμό και μαζευτείτε. Ο Δάκης δεν σας είχε σε υπόληψη και σας απομάκρυνε! Χωθείτε στη τρύπα σας και..... μόκο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Τάκης Σαγιώρ, στενός φίλος του Δάκη ο οποίος χθες με ανάρτησή του ενημέρωσε το κοινό που αγαπά τον τραγουδιστή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει,  επανήλθε με νέα ανάρτησή του στο Facebook εκφράζοντας τον θυμό και την αγανάκτησή του. 

Παραλήπτες του οργισμένου του μηνύματος υπήρξαν εκείνοι που ενόχλησαν με ατελείωτα τηλεφωνήματα στενούς φίλους του αγαπημένου τραγουδιστή, θέλοντας να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Τάκης Σαγιώρ στη χθεσινή του ανάρτηση ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του Δάκη ήταν πολύ κακή, αναφέροντας μάλιστα πως έχει φτάσει να ζυγίζει μόλις 42 κιλά, έχοντας περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον.

Σήμερα λοιπόν, ο Τάκης Σαγιώρ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη... θέση τους, σχολιάζοντας στη νέα ανάρτησή του:

«Έχουν τρελάνει με τηλεφωνήματα τον Γιώργο Πολυχρονιάδη νομίζοντας πως αυτός με πληροφόρησε για την υγεία του ΔΆΚΗ!!!!! ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ!! Από στενό συγγενή του Δάκη έμαθα για την πορεία της υγείας του "πλησιάζει το τέλος"

Ο Πολυχρονιάδης, όταν τον ρώτησα μου είπε ότι Ο ΔΑΚΗΣ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!! Για τον Αιγύπτιο ΥΠΗΡΕΤΗ που προσέλαβαν, να τον φροντίζει, τα 42 κιλά που ζυγίζει ο Δάκης και την απώλεια μνήμης του και ότι δεν δέχεται τροφές.....

ΤΑ ΈΜΑΘΑ ΑΠΌ ΦΊΛΟ ΣΤΕΝΌ ΣΥΓΓΕΝΉ ΤΟΥ ΔΆΚΗ!!!!!!! Χωρίς να κάνετε έλεγχο εκθέτετε ανθρώπους!!!!!! το ολιγότερο " ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ" που Τοοοσο ενδιαφέρεστε για τον μεγάλο καλλιτέχνη και την πορεία της υγείας του, να τηλεφωνάτε σε συγγενείς του άρρωστου να σας πληροφορούν!!!!!! αλλά μια και βρίσκετε κλειστά τηλέφωνα από τους οικείους του...... Βάλατε το πονηρό μυαλό να δουλέψει και σπάσατε τα τηλέφωνα του φίλου του Δάκη, Πολυχρονιάδη!!!!!!!!!!!!

Φανταστήκατε ότι από αυτόν διέρρευσαν οι πληροφορίες για την επιδείνωση της υγείας του Δάκη!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΑΚΗΣ "ΌΤΑΝ ΑΚΌΜΑ ΕΊΧΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ" ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΉ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΌΧΙ!!!!!! Εσείς λοιπόν που λυσσάτε να μάθετε νέα του και έχετε ταράξει στα τηλέφωνα φίλους του τραγουδιστή, βγάλτε τον σκασμό και μαζευτείτε. Ο Δάκης δεν σας είχε σε υπόληψη και σας απομάκρυνε!!!!!!!! Χωθείτε στη τρύπα σας και..... μόκο!!!!!!!!!!!!!».

4221831017032859 HXD
Δείτε στο βίντεο όσα είπαν στην εκπομπή «Πρωινό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας