Βρισηίδα προς Μαρτίκα: «Υπόσχομαι ότι στη ζωή μας έξω δεν θα σε ξαναστενοχωρήσω»

 

#SurvivorGR: Θερμό επεισόδιο μεταξύ Τάλα και Βρισηίδας για τα... μάτια του Μαρτίκα! - Εκτός εαυτού ο Άρης με τη Βρισηίδα παρά τη νίκη της ασυλίας: «Κακομαθημένο... Κακίστρω» -  Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η άνευ προηγουμένου ένταση μεταξύ Τάκη - Μαίης!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα νεύρα όλων στο... κόκκινο είναι στην παραλία του Αγίου Δομίνικου μετά το προχθεσινό συμβούλιο κατά το οποίο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας.  

Μόνο που δεν συνέβη μόνο αυτό αλλά και μία παρεξήγηση μεταξύ Στέλλας και Άρη οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση, κάτι που συνεχίστηκε και αργά το βράδυ στις καλύβες της παραλίας.

«Δεν είπα ότι ο Άρης σχεδίασε κάτι. Αν είναι δυνατόν. Να λέμε την αλήθεια. Δεν έχω πει… Στοπ. Απλά ήρθες και μου είπες μιλήσατε με την Βρισηίδα; Και λέω ωραία έχει γίνει κάτι; Ο Άρης πραγματικά δεν έχει σχέση με τίποτα. Άρη συγγνώμη» είπε η Στέλλα Ανδρεάδου στο Survivor.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν το άφησε να πέσει κάτω και στράφηκε εναντίον των συμπαικτών του στο Survivor: «Ελάτε τώρα να την πέσετε στην κοπέλα, να την τρομοκρατήσετε» Έπειτα έξαλλος στράφηκε εναντίον της Βρισηίδας, που προσπαθούσε να σταματήσει τη συζήτηση: «Γιατί φτάνει; Γιατί την τραβάς; Επειδή εσύ κάνεις σχέδια πίσω από την πλάτη μου για τον Μαρτίκα; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;»

 

 

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας δείχνει να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την υποψηφιότητά του λέγοντας on camera ότι θέλει πάση θυσία να μείνει στο παιχνίδι τουλάχιστον μία με δύο εβδομάδες. 

 

 

Και επειδή κάποιες... αγάπες ή συνήθειες αν προτιμάτε, δεν χάνονται εύκολα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταφέρθηκε για ακόμα μία φορά εναντίον του Τάκη λέγοντας on camera πως δεν τον αντέχει άλλο.

 

 

Πάντως, ο Άρης Σοϊλέδης δείχνει να έχει αγανακτήσει από τα όσα ακούει καθημερινά από τους συμπαίκτες του, θεωρώντας πως είναι πολύ άδικοι μαζί του. Δείτε τι είπε on camera σε μία σύντομη εξομολόγησή του για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο:

 

 

Πάντως, η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη στην παραλία με τη Στέλλα να δείχνει πραγματικά στενοχωρημένη μετά από μία κουβέντα που είχε με τον Τάκη ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για ψεύτες και υποκριτές, αναφερόμενος φυσικά σε κάποιους από τους συμπαίκτες του. Πάντως, η Στέλλα μετά τα όσα γίνονται στην παραλία και ενώ αναμένεται να βγάλει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και κέρδισε την ατομική ασυλία, ξέσπασε σε κλάματα μετά από μία κουβέντα που είχε με τον Μαρτίκα ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρός μαζί της. Και τότε ήρθε το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι για Μαρτίκα-Βρισηίδα καθώς η Στέλλα είναι φίλη της.

 

 

Και ο Τάκης το βιολί του....

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος «λέει τη μοίρα» της Βρισηίδας – Τι βλέπει για τα ερωτικά της;

Βλέπω ότι είχες μια αρκετά μεγάλη σχέση στη ζωή σου η οποία είναι καιρός που έχει τελειώσει, όχι χρόνια. Είχες έναν μεγάλο έρωτα που έχει μείνει στο μυαλό σου. Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα αλλά εσύ τον σκέφτεσαι, και εκείνος σε σκέφτεται. Αυτή η σχέση δε θα είναι η μελλοντική σου μόνιμη σχέση όμως. 

Βλέπω έναν πολύ μεγάλο έρωτα, βλέπω πάθος, βλέπω γάμο με έναν άνθρωπο που θα συνδεθεί με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Βλέπω πεντακάθαρα δυο παιδιά σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Βλέπω ότι σε πέντε μήνες με έναν χρόνο θα κάνεις μια σχέση αλλά δεν είναι η σχέση που θα κρατήσει, δεν είναι με αυτόν που θα παντρευτείς» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ στην συμπαίκτριά του η οποία παρότι είπε ότι δεν πιστεύει σε αυτά, τον άκουσε με μεγάλη προσοχή.

 

 

Ποιος θα το πίστευε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι τόσο δεμένοι που δεν θα άφηναν πλέον κανέναν να μπει ανάμεσά τους!

Το επιχείρησε σχεδόν χωρίς να το θέλει ο Γιώργος Ταλάντσεβ την ώρα του αγώνα όταν άρχισε να συζητά με τον Μαρτίκα για τη ροή των ματσαρισμάτων.

Τότε η Βρισηίδα πετάχτηκε από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας στην οποία ανήκει και είπε τη γνώμη της, κάτι που φυσικά δεν άρεσε καθόλου στον Τάλα ο οποίος τη ρώτησε γιατί πετάχτηκε.

Όταν λοιπόν η Βρισηίδα τού είπε ότι κάνει "ό,τι γουστάρει" τα αίματα άναψαν μεταξύ Τάλα και Βρισηίδας, με τον Μαρτίκα φυσικά να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μάταια βέβαια γιατί ο Τάλα έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την προκλητική συμπεριφορά της Βρισηίδας την οποία κοιτώντας έντονα έλεγε και ξαναέλεγε "τι είναι αυτή ρε;".

Το θερμό επεισόδιο έληξε όταν χρειάστηκε όλοι να επανέλθουν στα ματσαρίσματα και να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

 

 

Παρά τη νίκη των Μπλε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, κάποιοι από τους παίκτες έφτασαν σε ακραίο σημείο από άποψη συμπεριφορών καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ Βρισηίδας και Άρη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βρισηίδα, μετά από μία ήττα σε ματσάρισμα, δεν έδωσε το χέρι της στον Άρη όταν εκείνος πήγε να της μιλήσει, γεγονός που τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

 

 

Όταν λοιπόν της το είπε με έντονο τρόπο, εκείνη άρχισε να ωρύεται και να φωνάζει πως τα έχει βάλει μαζί της ο Άρης και πως όταν έκανε ακριβώς το ίδιο η Σοφιάνα όταν βρισκόταν ακόμα στο παιχνίδι, εκείνος δεν μιλούσε.

Αρχικά η ένταση έδειξε να φεύγει από την ομάδα όμως μετά τη νίκη των Μπλε στην ασυλία η ένταση επανήλθε με τον Άρη να γίνεται ξανά έξαλλος με την συμπαίκτριά του και να την αποκαλεί "κακομαθημένο" και "κακίστρω".

 

 

Όχι βέβαια πως η Βρισηίδα έμεινε με κλειστό το στόμα αφού συνέχισε να επιτίθεται στον Άρη Σοϊλέδη, παρ' όλο που οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.

 

 

 

Κάπου ανάμεσα στα ξεκατινιάσματα,στους καυγάδες, τα ουρλιαχτά και σε όλα τα παράλογα που συμβαίνουν, υπήρχε και ένα αγώνισμα με νικητές τους Μπλε.

 

 

 

Στη δύσκολη θέση να πρέπει να επιλέξουν ξανά έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση βρέθηκαν οι κόκκινοι!

Χθες ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε από ψηφοφορία υποψήφιος για αποχώρηση ενώ σήμερα επρόκειτο να επιλεχθούν οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα που για ακόμα μία φορά έχασε την ασυλία.

 

 

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος και περίμενε ότι θα ερχόταν σε αυτή τη θέση καθώς όπως είπε, ήξερε ότι οι συμπαίκτες του θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Ο Καραγκούνιας για ακόμα μία φορά φυσικά στο Συμβούλιο δεν παρέλειψε να πει τα παράπονα που έχει από τους συμπαίκτες του κάνοντας λόγο για bullying από τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται στην ίδια ομάδα.

 

 

 

 

Όταν ήρθε η ώρα η Στέλλα που κέρδισε την ατομική ασυλία χθες να βγάλει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ανακοίνωσε ότι βγάζει έξω τον Στάθη τονίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και πως ο μοναδικός λόγος που το κάνει είναι επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει και ποιον άλλον παίκτη να βγάλει.

Έτσι, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας διεκδικούν τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

 

 

Πάντως, ο Στάθης δεν έδειξε να χαίρεται και ιδιαίτερα με την υποψηφιότητά του καθώς είναι η πρώτη του φορά.

 

 

Στο μεταξύ, Μαίη και Τάκης ήρθαν αντιμέτωποι καθώς μία ένταση στον στίβο αγώνα μεταφέρθηκε στο συμβούλιο. Ο Καραγκούνιας υποστήριξε πως η Μαίη τον είπε γκαντέμη και πως του πέταξε πάνω του ένα μπουκάλι νερό με τη Μάιη να δείχνει έκπληκτη με τους ισχυρισμούς του συμπαίκτη της και να προσπαθεί να εξηγήσει πως δεν συνέβησαν τα πράγματα όπως τα παρουσίασε ο Τάκης. Παραδέχτηκε η νεαρή κοπέλα πως βγήκε εκτός εαυτού όμως τόνισε ότι δεν έγινε έτσι το όλο περιστατικό ενώ τόνισε πως ο Τάκης έχει μία μοναδική ικανότητα να βγάζει εκτός ορίων τους συμπαίκτες του και να τους βγάζει προς τα έξω έναν εαυτό που ούτε και οι ίδιοι δεν πιστεύουν πως είχαν.

 

 

Ψήλωσε... δύο πόντους ο Σπύρος Μαρτίκας όταν η Βρισηίδα του ζήτησε δημόσια συγγνώμη επειδή λίγες ώρες πριν του είχε φερθεί άσχημα. 

Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, λίγο μετά την ένταση που είχε με τον Άρη Σοϊλέδη και ενώ ήταν ακόμα εκνευρισμένη, η Βρισηίδα τού φέρθηκε λίγο άσχημα, σπρώχνοντάς τον και πηγαίνοντας στη συνέχεια στην παρέα του Νίκου Γιάννη για να γελάσει και να ηρεμήσει.

Κάτι που όπως είπε η Βρισηίδα δεν άξιζε στον Σπύρο Μαρτίκα στον οποίο ζήτησε συγγνώμη και του υποσχέθηκε πως δεν θα τον ξαναστενοχωρήσει στην ζωή τους εκτός παιχνιδιού, τονίζοντας πως δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά και πως για εκείνη ο Σπύρος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος.

Κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Σπύρο ο οποίος με τη σειρά του χαμογέλασε και είπε πως δεν ξέρει πόσο ακόμα θα τον εκπλήσσει ευχάριστα αυτή η γυναίκα.

Βέβαια, του τα χάλασε λίγο στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος αποκάλυψε πως είδε το μέλλον της Βρισηίδας στα προσωπικά της και ο Μαρτίκας δεν ήταν... μέρος της ζωής της!

 

 
 

Ο Κωνσταντίνος «προσγειώνει» τον Σπύρο, λέγοντας όσα «διάβασε» στο χέρι της Βρισηίδας

 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»