Η τελευταία Ομαδική! Ποιοι θα αποφύγουν το μαγειρικό έγκλημα στο Orient Express;

 

#MasterChefGR: Η... μπηχτή του Σωτήρη Κοντιζά στον μέλλοντα πατέρα Λεωνίδα Κουτσόπουλο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαϊωάννου, η τελική εξάδα του MasterChef 2022 είναι πια γεγονός!

Όπως γεγονός είναι και η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς, που αυτή τη φορά θα είναι διήμερη και θα διεξαχθεί σε δύο μέρη. Η νικήτρια ομάδα θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών στις δυο Ομαδικές Δοκιμασίες.

Στο πρώτο μέρος αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα αξέχαστο ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express».

 

 

Οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας, έχοντας κάθε ομάδα διαφορετικά βασικά υλικά στη διάθεσή της. Σε αυτή τη δοκιμασία οι κριτές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αντάξια της ιστορίας του θρυλικού αυτού βαγονιού.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας και είναι εκείνη που καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας.

Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος της δοκιμασίας, να συνεργαστεί αρμονικά και να κατανοήσει απόλυτα το μαγειρικό ζητούμενο, θα μπορέσει και να κερδίσει το σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, αποφεύγοντας το μαγειρικό «έγκλημα» στο «Orient Express».

 

 

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας και ο συνεργάτης του, Σωτήρης Κοντιζάς του πέταξε... μπηχτή on camera.

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώθηκε και όπως ήταν φυσικό, οι απολαυστικοί διάλογοι δεν έλειψαν από το επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, με αφορμή την τοποθεσία της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τους συνεργάτες του να του πουν μερικά τραγούδια με τη λέξη «τρένο».

Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο «Τρένο» του συγκροτήματος Τρύπες κι ο Σωτήρης Κοντιζάς στο «Τρένο φάντασμα» των Ξύλινων Σπαθιών.

«Η Άννα Βίσση δεν είχε τρένο;» ρώτησε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να πάρει την «πληρωμένη» απάντηση από τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Ο Τόμας το τρένο; Δεν το ξέρω αυτό… Ποιο είναι αυτό;», σχολίασε ο πρώτος.

«Ε, εντάξει θα το μάθεις» ήταν το υπονοούμενο του Σωτήρη Κοντιζά στον μέλλοντα μπαμπά Λεωνίδα Κουτσόπουλο αφού όπως έχει γίνει γνωστό, η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!