Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Φωτογραφίες ντοκουμέντο στο δικαστήριο – Ο «άσσος στο μανίκι» του Φιλιππίδη

  19/05/2022 11:38
Φωτογραφίες ντοκουμέντο στο δικαστήριο – Ο «άσσος στο μανίκι» του Φιλιππίδη

Φωτογραφίες ντοκουμέντο στο δικαστήριο – Ο «άσσος στο μανίκι» του Φιλιππίδη

  19/05/2022 11:38

Έξω φρενών η Σκορδά με τον συνήγορο του, Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει η ενσυναίσθηση;» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε ένα από τα κρυφά χαρτιά της πλευράς του ηθοποιού για την υπεράσπιση του, το οποίο αναμένεται να εμφανίσουν εν καιρώ οι δικηγόροι του. 

Σύμφωνα με τη «Super Κατερίνα», υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες, που δείχνουν κάποιες από τις καταγγέλουσες, σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τη χρονική περίοδο που τον κατηγορούν για τις επιθέσεις.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες αυτές εμφανίζονται κάποιες από τις καταγγέλουσες, να φωτογραφίζονται δίπλα στον ηθοποιό, με την πλευρά του, να θέλει να δείξει ότι οι ίδες είχαν καλές σχέσεις μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στο «Πρωινό» ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον συνήγορο του, Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο!

Η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά στον αέρα της εκπομπής, «Το πρωινό»: «Ο καθένας στο πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δε μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, από τη μεγάλη σας εμπειρία γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ…»!

Και ο συνήγορος του Φιλιππίδη υπογράμμισε ότι είχαν τυπικές σχέσεις και συμολήρωσε: «Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μιλάτε για κακοποίηση σε έναν γάμο, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την πρώτη καταγγέλλουσα δεν είχε καμία μα καμία σχέση».

Και η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Μιλάω για τη ψυχολογία της σχέσης που τη ξέρετε καλύτερα, ανάμεσα σε έναν υποτιθέμενο θύτη και ένα υποτιθέμενο θύμα. Υπάρχουν όμως διάφορες εκδοχές της αντίδρασης του θύματος. Δεν τα εκφράζω με επιστημονικούς όρους αλλά πιστεύω ότι τα γνωρίζετε»!

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «εκτιμήσεις και να καταλάβεις τη ψυχολογία, πρέπει να έχεις την ενσυναίσθηση. Τώρα φαντάζομαι ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να μην πρέπει να κυριαρχεί».

Τότε, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη της ζήτησε να πει στον αέρα του Πρωινού τι σημαίνει η λέξη «ενσυναίσθηση» και… η Σκορδά έγινε μπουρλότο τονίζοντας ότι είναι μία λέξη που την ξέρουν και τα ίδια της τα παιδιά που είναι μικρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας