Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αποκάλυψη της Κάκιας Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη - Παλεύει με το Αλτσχάιμερ

  19/05/2022 08:39
Η αποκάλυψη της Κάκιας Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη - Παλεύει με το Αλτσχάιμερ

Η αποκάλυψη της Κάκιας Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη - Παλεύει με το Αλτσχάιμερ

  19/05/2022 08:39

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κάκια Ιγερινού που αφορά τον καλό και αγαπημένο της φίλο, Γιάννη Φέρτη που δίνει τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά» έγραψε αρχικά η Κάκια Ιγερινού αναφερόμενη στο Αλτσχάιμερ.

Στην συνέχεια της δημοσίευσής της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Κάκια Ιγερινού πρόσθεσε: «Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σύζυγός του Γιάννη Φέρτης, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει δημόσια την Κάκια Ιγερινού: «Δεν ισχύει ότι πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

​Την ανάρτησή της συνόδευσε με μια φωτογραφία του 84χρονου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ.

4221815344789511 image

Σε σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε: «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

Τι είναι η νόσος Αλτσχάιμερ;

Η νόσος Alzheimer είναι μια νόσος που εξελίσσεται προοδευτικά, καταστρέφοντας τη μνήμη και άλλες σημαντικές νοητικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Είναι η πιο κοινή αιτία της άνοιας – μια ομάδα διαταραχών του εγκεφάλου που οδηγεί σε απώλεια της πνευματικής λειτουργίας και κοινωνικών δεξιοτήτων. Στη νόσο Αλτσχάιμερ, τα εγκεφαλικά κύτταρα εκφυλίζονται και πεθαίνουν , προκαλώντας μια σταθερή μείωση στη μνήμη και διανοητική λειτουργία.

4221815091125381 ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΤΗΣ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας