Στο Φεστιβάλ των Καννών η Βίκυ Καγιά! Η υπερσυγκλό εμφάνιση στο κόκκινο χαλί!

 

 

Πριν αναχωρήσει για το ταξίδι της, την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μίλησε για το ταξίδι στις Κάννες και έσφαξε με το γάντι Ζενεβιέβ και Χριστόπουλου μετά τις δηλώσεις τους για το #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Πρεμιέρα» είχαμε την Τρίτη 17 Μαΐου για το 75ο Φεστιβάλ των Καννών το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου. 

Το κόκκινο χαλί σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ στρώθηκε και τα φώτα της παγκόσμιας κοινότητας έχουν στραφεί στη Γαλλία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα Φεστιβάλ Καννών 2022

 

Εκτός από τους διεθνούς φήμης σταρ όμως, το «παρών» στο φεστιβάλ των Καννών έδωσε ξανά και η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό υπερμοντέλο και παρουσιάστρια, ταξίδεψε για τη μεγάλη αυτή κινηματογραφική εκδήλωση.

 

 

 

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τέλειο στυλ αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορούν να σταθούν επάξια και να εντυπωσιάσουν σε κάθε περίσταση και διοργάνωση.

 

  

    

 

 

   

 

  

  

Πριν αναχωρήσει για το ταξίδι της, την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μίλησε για το ταξίδι στις Κάννες και έσφαξε με το γάντι Ζενεβιέβ και Χριστόπουλου μετά τις δηλώσεις τους για το #GNTMgr

«Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνουν δοκιμαστικά ακόμα. Μόνο για τον Γιώργο Καράβα ξέρω. Πρόκειται για νέα άτομα που δεν έχουν ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά Next Top Model, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι.

Είναι ένα project που η Ζενεβιέβ αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι αποφάσεις θέλει και να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί, ξέρω εγώ; Δικαίωμα του καθενός» τόνισε η Βίκυ Καγιά στην Μένια Κούκου και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»