Αλέξης Κούγιας σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν ντρέπεσαι! Αμόρφωτε καραγκιόζη!»

 

 

To απίστευτο περιστατικό έξω από το Δικαστήριο - Ο Κούγιας μηνύει Κραουνάκη, Μπιμπίλα και τον γιο του Μάνου Χατζιδάκι: «Είναι γνωστό για ποιο λόγο υιοθετήθηκε από το Χατζηδάκι, για μας που είμαστε παλιότεροι και γνωρίζουμε. Δεν γίνεται να ωραιοποιούμε πράγματα και να δίνουμε μια οντότητα διαφορετική στους ανθρώπους που δεν έχουν καμιά οντότητα.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ξανά στις αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για την εκδίκαση της υπόθεσης των τεσσάρων βιασμών που εκκρεμεί εις βάρος του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Λιγνάδη: Βίαιη προσαγωγή του τρίτου καταγγέλλοντα διέταξε το δικαστήριο

 

Στις προηγούμενες δικάσιμους ο τρίτος και τέταρτος καταγγέλλοντες δεν είχαν παρευρεθεί.

Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή του τρίτου καταγγέλλοντα, ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί, ενώ ο τέταρτος καταγγέλλων είχε δηλώσει ότι νοσούσε από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η παρουσία του στο δικαστήριο.

 

 

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης 17/5 έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, την ώρα που οι δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον θεό το γιο του Μάνος Χατζιδάκι:

«Εγώ δεν έδειξα την μνήμη του Χατζηδάκι. Είναι πασιφανές ότι δεν κατάλαβαν... είναι ανόητοι αν νομίζουν ότι έτσι μπορούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη. Εγώ αναφέρθηκα στον Κάρολο Κουν, στον Καζέλη, στον Λαζάνη, και στον Χατζηδάκι. Ο δήθεν γιος του Χατζηδάκι, όποιος δε λέγεται Χατζηδάκις, λέγεται Θεοδωρόπουλος, κι εμείς τον έχουμε βαφτίσει Χατζηδάκι. Είναι γνωστό για ποιο λόγο υιοθετήθηκε από το Χατζηδάκι, για μας που είμαστε παλιότεροι και γνωρίζουμε. Δεν γίνεται να ωραιοποιούμε πράγματα και να δίνουμε μια οντότητα διαφορετική στους ανθρώπους που δεν έχουν καμιά οντότητα. Λέγεται Θεοφανόπουλος, έχει γεννηθεί από τον Θεοφανόπουλο και αν αυτός διάλεξε να πάρει το όνομα του Χατζιδάκι, ας τον κρίνουν οι αλλοι…»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όπως μετέφερε η Άννα Ζηρδέλη στη «Super Κατερίνα», μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στους δημοσιογράφους, όπου μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι θα μηνύσει Σπύρο Μπιμπίλα και Σταμάτη Κραουνάκη για την αντίδρασή τους στη δική του αναφορά για τον Μάνο Χατζηδάκι, ο Αλέξης Κούγιας κατευθύνθηκε στην αίθουσα 2 των δικαστηρίων.

Εκεί συναντήθηκε τυχαία με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος με ευγένεια τον χαιρέτησε, καλημερίζοντάς τον. Τότε, ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσά τους, με τον ποινικολόγο –σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha-  να τον αποκαλεί «αγράμματο».

«Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο, του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα καλημέρα, εγώ δεν κρατάω κακίες. Αμέσως μου έκανε επίθεση. Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα «λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;

Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλει εκείνος να με στείλει δικαστικά, θα τα βρούμε» υποστήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας λίγα λεπτά αργότερα στην Έλενα Πολυκάρπου.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας