Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έτοιμος ο κήπος της Αναστασίας μας! «Νιώθω ευγνώμων!»

  17/05/2022 10:19
«Έτοιμος ο κήπος της Αναστασίας μας! «Νιώθω ευγνώμων!»

«Έτοιμος ο κήπος της Αναστασίας μας! «Νιώθω ευγνώμων!»

  17/05/2022 10:19

Ένας κήπος αφιερωμένος στη μικρή Αναστασία που πριν από μερικούς μήνες έχασε τη μάχη από μια σπάνια μορφή καρκίνου, αλλά και σε όλα τα παιδιά που παλεύουν με τις νεοπλασματικές ασθένειες εγκαινισάστηκε πριν λίγο καιρό στην Καλαμάτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το όμορφο αυτό έργο παρουσίασαν οι γονείς της Αναστασίας, σε μια νέα ανάρτηση όπου έγραψαν:

«Έτοιμος ο κήπος της Αναστασίας μας. 

Εμείς πηγαίνουμε καθημερινά εκεί και ανακαλύπτουμε και πολλούς επισκέπτες που έρχονται να δουν τον χώρο της και να της αφήσουν ίσως ένα λουλουδάκι. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Δήμος Καλαμάτας – Municipality of Kalamata και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Κο Αθανάσιο Βασιλόπουλο , καθώς και όσους εργάστηκαν με αγάπη και σεβασμό για την υλοποίηση του έργου. Ο κήπος είναι αφιερωμένος σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν και παλεύουν σε έναν άνισο και άδικο αγώνα  με τις νεοπλασματικές ασθένειες. Μόνο αγάπη και θαυμασμός προς όλους αυτούς τους μικρούς μαχητές.»

4220142738856784 bcxb

«Όταν έκλεισε ο κύκλος με την Αναστασία, ζητήσαμε αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να στείλει λουλούδια και στη συνέχεια, είχαμε μιλήσει με τον δήμαρχο προκειμένου να μας παραχωρήσουν έναν χώρο για να μπορέσουν να ανθίσουν όλα αυτά τα λουλούδια για χάρη όλων αυτών των παιδιών που παλεύουν με τέτοιες ασθένειες.

Ήταν πολύ συγκινητική η ανταπόκριση όλων και χαίρομαι πάρα πολύ που η ιδέα μας υλοποιήθηκε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον δήμαρχο που ανταποκρίθηκε θετικά. Η αδερφή μου ζει μόνιμα στην Καλαμάτα και πηγαίνει καθημερινά εκεί για να επιμελείται τον χώρο με όποιο τρόπο μπορεί.

Και εγώ έχω πάει εκεί, έχω δει τον χώρο. Είχα πάει και όταν είχε ξεκινήσει να δημιουργείται όλο αυτό. Είναι πολύ ιδιαίτερο που δημιουργείται ζωή στη μνήμη της Αναστασίας μας αλλά και ως φόρος τιμής σε όλα τα παιδάκια που παλεύουν με τον καρκίνο.

Είναι ένα έργο που το έχουν αγκαλιάσει όλοι και είναι πολύ συγκινητικό που υπάρχει ο κήπος της Αναστασίας. Νομίζω ότι αν κάθε φορά που έφευγε ένας άνθρωπος φυτεύαμε όλοι από ένα λουλούδι θα είχαν όλα  μια άλλη μνήμη μέσα μας. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Ήταν μια ιδέα που πρότεινα στην αδερφή μου, τη δέχτηκε και με τη βοήθεια του δημάρχου και όλων των ανθρώπων υλοποιήθηκε επομένως μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω.

Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί κανείς μια τέτοια απώλεια και δε μπορεί κανείς που δεν το έχει ζήσει να μπει στη θέση δυο γονιών που χάνουν το παιδί τους. Το ότι υπάρχει ο κήπος της Αναστασίας όμως είναι μια παρηγοριά, τους δίνει ένα κίνητρο, Πραγματικά μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω γι’ αυτό το δημιούργημα» ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου στο «TLIFE».

4220139035053807 image

4220140742817702 image

4220140886183540 image

4220141321741124 image

4220141564792240 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

​​​​​​​

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας