Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους… Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου»

  17/05/2022 08:13
«Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους…  Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου»

«Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους… Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου»

  17/05/2022 08:13

Μαρία Φιλίππου: «Είχα θυμό μέσα στο διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς δική μου επιλογή. Μπορεί μια σχέση να έληξε αλλά εγώ, ας πούμε δεν ήθελα να λήξει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός Μαρία Φιλίππου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι όταν χώρισε, χρειάστηκε τη βοήθεια ειδικού.

«Είχα θυμό μέσα στο διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς δική μου επιλογή. Μπορεί μια σχέση να έληξε αλλά εγώ, ας πούμε δεν ήθελα να λήξει. Βασικά, δεν ήθελα να διαλυθεί η οικογένεια και όταν δεν είσαι εσύ αυτός που το αποφασίζεις, κάπως δεν σου αρέσει. Η λογική μου μπορεί να μου λέει ότι πρέπει να κάνω αυτό, αλλά το συναίσθημα μου έλεγε άλλα. Συνήθως το συναίσθημα εμένα δεν με ξεγελά, οπότε ακολουθώ αυτό», είπε αρχικά η Μαρία Φιλίππου και συνέχισε:

«Η σχέση είχε τελειώσει αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη να το δεχθώ. Ίσως γιατί είχα τα παιδιά και μπορεί και αυτό να είναι λάθος. Μου πήρε τρία τέσσερα χρόνια… Μπορεί να μη μου έχει φύγει και εντελώς, μπορεί και να το παίζω -χωρίς να σημαίνει ότι θέλω να γυρίσω. Ένας χωρισμός είναι απώλεια. Προσπαθώ να δω αν με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δύο παιδιά και τον αγαπώ, μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω από νέες συνθήκες και οι τέσσερις. Πιστεύω πως μπορούμε. Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου. Αφού το έκανα αυτό, εγώ ένιωθα λίγο χαμένη. Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους… Ευτύχισα γιατί είχα καλούς φίλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας