Ο γιος του Χατζιδάκι απαντά στον Κούγια μετά την αναφορά του στη δίκη Λιγνάδη

 

 

 

«Οι “χοίροι” είναι ζώα που αρέσκονται να ζουν μες την ακαθαρσία και να κυκλοφορούν μέσα σ’ αυτήν με άνεση και φιλαρέσκεια. Και οι “χοίροι’’, ως γνωστόν, επέστρεψαν και ζούνε πλέον μες τις πολιτείες...» - Αλέξης Κούγιας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Ποιος είναι αυτός ο κύριος;» – Η απάντηση του ηθοποιού

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργο, θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια και στα όσα δήλωσε για τον πατέρα του, μέσα από ένα κείμενο του μουσικοσυνθέτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε μία μικρή αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στη συκοφαντική και αήθη αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του και αποτελεί ύβρι, σας παραθέτω ως απάντηση ένα κείμενο του:

«Οι “χοίροι” είναι ζώα που αρέσκονται να ζουν μες την ακαθαρσία και να κυκλοφορούν μέσα σ’ αυτήν με άνεση και φιλαρέσκεια. Αγνοούν όλους τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και δημιουργούν μιαν αποπνικτική ατμόσφαιρα για όσους έχουν την ατυχία να ζουν κοντά σε χοιροστάσια, ακόμη και σε απόσταση απ’ αυτά. Και οι “χοίροι’’, ως γνωστόν, επέστρεψαν και ζούνε πλέον μες τις πολιτείες. Φαίνεται πως τους θελήσαμε, τους νοσταλγήσαμε. Κι έτσι επιστρέψανε και θα μας συντροφεύουν δια παντός. Αυτά περί “χοίρων” και δεν θα επανέλθουμε.»

 

Μετά τη δήλωση για τον Μάνο Χατζηδάκι, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Δευτέρας στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ξεσπώντας κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι λάτρης του θεάτου, το πρώτο μου δε γραφείο ήταν απέναντι από την κεντρική σκηνή του Κουν. Εξαιτίας αυτής της τοπικής σχέσης είχα πολύ με τον αείμνηστο Κουν. Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι της τέχνης, όταν είναι καθηγητές και διδάσκουν σε σχολές θεάτρου και μουσικής, αυτοί που συναναστρέφονται κυρίως είναι νεαρά παιδιά. Δηλαδή οι μαθητές τους. Από την εποχή του Σωκράτη και του Πλάτωνα συνέβαινε το ίδιο. Ο Λιγνάδης, θέλουν ή δεν θέλουν να το παραδεχθούν, ΄σε πολύ μικρή ηλικία λόγω της εξαιρετικής παιδείας του ήταν δάσκαλος.Ήταν ο νεότερος καθηγητής του Εθνικού θεάτρου. Ήταν επίσης καθηγητής στο Αρσάκειο, το πιο αυστηρό σχολείο ενώ δίδασκε θεατρική τέχνη και στο Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου. Το περιβάλλον του ήταν παιδιά».

«Ποιος είναι αυτός ο κύριος (Σπύρος Μπιμπίλας); Τον έμαθα από αυτή την υπόθεση και είμαι αρκετά μεγάλος. Γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ σε αυτό τον άνθρωπο; Ο άνθρωπος αυτός λόγω της αγραμματοσύνης του, πιθανώς γιατί αλλιώς δεν θα μιλούσε έτσι, χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις ότι δήθεν εγώ παρέβη τον νόμο και προσέβαλα την μνήμη νεκρού. Ενώ λέμε το ίδιο πράγμα. Εγώ δεν είπα ποτέ να έχουν στο ερωτικό τους περιβάλλον νέα παιδιά» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Όποιος είχε κάνει λοβοτομή και είχε αχρηστεύσει τον εγκέφαλο του θα μπορούσε να παρερμηνεύσει με αυτό τον τρόπο τα λόγια μου. Εάν δεν υπήρχε η υπόθεση Λιγνάδη, κάποιοι άνθρωποι δεν θα υπήρχαν ποτέ σήμερα. Μέχρι και διαφημίσεις και συμμετοχή σε σίριαλ εξασφάλισαν, βρίσκουν ευκαιρία κάθε φορά να χρησιμοποιούν το όνομα μου για να τους ακούνε».

 

 

 

Ακολούθησε και η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος τόνισε ότι λυπάται για την κατάσταση του γνωστού ποινικολόγου. «Έχω εκπλαγεί, γιατί ο κ. Κούγιας προσπαθεί εδώ και καιρό να μειώνει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Αν είναι τόσο καλός φίλος του θεάτρου, πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζει έναν ηθοποιό που παίζει εδώ και 45 χρόνια; Είναι δυνατόν άνθρωπος, θεατρόφιλος να μην γνωρίζει εμένα;

Τι να πω; Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση που έχει έρθει και να λέει ότι έγινα πρόεδρος εξαιτίας του Λιγνάδη. Εγώ ήμουν πρόεδρος πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του μία φορά. Τον ρώτησα στο τηλέφωνο γιατί τα λέει όλα αυτά για μένα και μου απάντησε ότι θα τα πούμε από κοντά».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη