Η Amber Heard προσπάθησε να αποδείξει, ότι δεν αφόδευσε... στο κρεβάτι του Depp

 

H Amber Heard παραδέχτηκε ότι δεν έδωσε ποτέ τα 7 εκατ. δολάρια του διαζυγίου με τον Depp σε φιλανθρωπίες

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Η ηθοποιός είχε υποσχεθεί το 2016 να δωρίσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα χρήματα που πήρε - Τη «στρίμωξε» η δικηγόρος του Depp και αναγκάστηκε να το παραδεχτεί

Η πολύκροτη δίκη τουJohnny Depp και της Amber Heard συνεχίζεται και το απόγευμα της Δευτέρας, είχαμε μία νέα αποκάλυψη, που δυσχεραίνει κι άλλο την αξιοπιστία της πρώην συζύγου του αστέρα του Χόλιγουντ.

Η δικηγόρος του Johnyy Depp  Καμίλ Βάσκεζ, η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για έναν νέο έρωτα, πίεσε με τις ερωτήσεις της τη Χερντ, για τα χρήματα διαζυγίου που υποσχέθηκε να δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αμέσως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, η Heard είχε ξεκαθαρίσει ότι «δεν επιθυμούσε ποτέ τα λεφτά του Johnny» και είχε υποσχεθεί πως θα έδινε και τα 7 εκατομμύρια δολάρια που θα έπαιρνε, σε φιλανθρωπίες.

Η Heard είχε τάξει τα μισά χρήματα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και τα υπόλοιπα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, δύο σπουδαίους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν μια μεγάλη δωρεά όπως αυτή. Το θέμα είναι, ότι δεν τους έδωσε ποτέ όλα τα λεφτά.

Ο Τέρενς Ντόχερτι της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών, στα τέλη του περασμένου μήνα κλήθηκε από τη νομική ομάδα του Depp και επιβεβαίωσε ότι η Heard δεν τους έδωσε ποτέ τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Κατέθεσε ότι τελικά πήραν 1,3 εκατομμύρια δολάρια, κάτι περισσότερο από το ένα τρίτο και 500 χιλιάδες δολάρια από τον τότε φίλο της και δισεκατομμυριούχο, Elon Mask. Ο Doherty κατέθεσε επίσης στο δικαστήριο ότι η Heard έκοψε κάθε επικοινωνία με τον οργανισμό το 2019.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα έχει δωρίσει στο Νοσοκομείο Παίδων, αλλά πέρυσι αποκαλύφθηκε μια επιστολή που εστάλη στην ηθοποιό το 2019 από τη διοίκηση του νοσοκομείου, γράφοντας ότι είχαν πάρει μόνο 100 χιλιάδες δολάρια, από τα 3,4 εκατομμύρια που είχε υποσχεθεί.

Η Βάσκεζ λοιπόν αποφάσισε να πιέσει την Amber Heard στη χθεσινή της κατάθεση, λέγοντας πως η πρώην σύζυγος του Depp δεν δώρισε τα 7 εκατομμύρια δολάρια.

«Αυτό είναι λάθος», απάντησε η Heard, προκαλώντας το γέλιο της δικηγόρου.

Η Βάσκεζ αναδιατύπωσε την ερώτησή της: «Κυρία Herad, δεν έχετε ακόμη δωρίσει το ποσό που λάβατε από τον διακανονισμό του διαζυγίου των επτά εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι δεν είναι;»

«Λάθος, υποσχέθηκα το σύνολο των επτά εκατομμυρίων σε φιλανθρωπικό σκοπό και σκοπεύω να εκπληρώσω αυτές τις υποχρεώσεις», αποκρίθηκε η ηθοποιός.

Η Βάσκεθ προσπάθησε πολλές φορές να τη διακόψει, επισημαίνοντας ότι δεν απαντούσε στην ερώτηση κι εξηγώντας πως άλλο πράγμα είναι η δωρεά και άλλο η υπόσχεση.

«Χρησιμοποιώ την υπόσχεση και τη δωρεά ως συνώνυμα μεταξύ τους… Έτσι πληρώνονται οι δωρεές», με τη Βάσκεζ να της εξηγεί πως το ένα είναι υπόσχεση και το άλλο εκπλήρωση, προσθέτοντας:

«Με σεβασμό, κα Herad, δεν είναι αυτή η ερώτησή μου. Μέχρι σήμερα, δεν έχετε πληρώσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά σας χρήματα στην ACLU, ναι ή όχι;».

Η Amber τελικά υποχώρησε, λέγοντας: «Δεν έχω πληρώσει ακόμα».

Η Βάσκεζ ρώτησε ξανά: «Και μέχρι σήμερα, δεν έχετε πληρώσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά σας χρήματα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες;»

Η Amber απάντησε: «Δεν έχω πληρώσει ακόμα γιατί ο Τζόνι μου έκανε μήνυση».

Η δικηγόρος του Depp, αυτή τη φορά επέμεινε ξανά, σε πιο επιθετικό τόνο: «Ώστε μέχρι σήμερα, δεν έχετε δωρίσει επτά εκατομμύρια δολάρια από τον διακανονισμό του διαζυγίου σας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, σωστά;»

Η Amber απάντησε: «Δεν έχω καταφέρει να εκπληρώσω αυτές τις υποχρεώσεις ακόμα».

Και κάπου εδώ σημειώνεται μία ακόμη μικρή νίκη του Depp που μηνύει την πρώην γυναίκα του για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού η Amber Heard είχε δηλώσει πάρα πολλές φορές και μάλιστα δημόσια, ότι έχει δώσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες, αφού τα χρήματα του άλλοτε αγαπημένου της, δεν την ένοιαζαν ποτέ.

Για παράδειγμα, σε συνέντευξή της το 2018 σε ολλανδικό talk show, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δωρήθηκαν επτά εκατομμύρια δολάρια συνολικά. Τα μοίρασα μεταξύ του ACLU και του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Λος Άντζελες. Δεν ήθελα τίποτα».

Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι στην πρώτη δίκη μεταξύ του ζευγαριού το 2020, η Χερντ κατέθεσε ενόρκως στο ανώτατο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι είχε δωρίσει ολόκληρο το ποσό.

 

 

Η Amber Heard και ο Johnny Depp έχουν προχωρήσει σε πολλές προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με τον προβληματικό έγγαμο βίο τους, αφού η δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους για συκοφαντική δυσφήμηση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πριν από λίγο καιρό, ο Depp, ισχυρίστηκε ενώπιον δικαστή και εισαγγελέα, ότι η Heard είχε αφοδεύσει στο συζυγικό τους κρεβάτι, μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν. Όταν ο ηθοποιός ξύπνησε το πρωί, είδε «ανθρώπινα» όπως είπε ο ίδιος περιττώματα δίπλα του, υποδεικνύοντας τη Heard, ως υπαίτια.

Η ίδια αναφέρθηκε στο περιστατικό τον Φεβρουάριο του 2016 και όσα συνέβησαν στο ρετιρέ τους στο Λος Άντζελες μετά από καυγά το προηγούμενο βράδυ, στα 30α γενέθλιά της.  

Η Heard αρνήθηκε τις κατηγορίες και ανέφερε ότι δεν ήταν εκείνη που αφόδευσε στο κρεβάτι, αλλά το ένα από τα τεριέ, ο Μπου, εξηγώντας στο δικαστήριο ότι το σκυλί είχε «φάει από τη μαριχουάνα του Depp, όταν ήταν κουτάβι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με το έντερό του».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ηθοποιός ξεκίνησε την κατάθεσή της λέγοντας ότι το πρώτο περιστατικό βίας από τον Depp, συνέβη το 2012 και όχι το 2013 όπως έχει ισχυριστεί στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα και σχετικά με αυτό, η Heard είπε: «Δεν το ξεχνάω ποτέ, έτσι το θυμάμαι. Αλλάζει τη ζωή σου. Ποτέ δεν ξεχνάς τη στιγμή που κάποιος σε χτυπάει έτσι. Απλώς είχα λάθος ημερομηνία».

Για το περιστατικό με τα περιττώματα στο κρεβάτι, ο σοφέρ του Depp, Στάρλιν Τζέκινς, είχε καταθέσει ότι η Heard είχε δικαιολογηθεί, λέγοντάς του ότι: «Ήταν ένα τρομερό αστείο που πήγε στραβά στην πράξη».

Η Heard είπε ότι ο Μπου και ο άλλος σκύλος τους, Πίστολ, κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους, ώστε ο Μπου να μην χρειάζεται να σηκώνεται τη νύχτα και να κάνει την ανάγκη στο δωμάτιο.

Είπε μάλιστα, ότι ενώ ετοιμαζόταν για να πάει στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, η ίδια άφησε τον Μπου στο κρεβάτι, κάτι που φαίνεται να ταυτίζεται χρονικά με το περιστατικό με τα περιττώματα.

«Έκανες κάποιο είδος φάρσας;» ρωτήθηκε η Heard από τη δικηγόρο της.

«Όχι. Καταρχήν δεν το θεωρώ αστείο, δεν είχα διάθεση για φάρσα. Η ζωή μου κατέρρεε. Ήμουν σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μου και μόλις είχα δεχτεί επίθεση στα 30α γενέθλιά μου από τον βίαιο σύζυγό μου με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αστείο, τελεία. Αυτό είναι αηδιαστικό».

Έπειτα, ισχυρίστηκε, ότι δεν είχε νόημα να κάνει κάτι τέτοιο γιατί κάθε φορά που μάλωναν με τον Depp, δεν έμεναν μαζί και δεν στέκεται το επιχείρημά του, πως είναι δικά της τα περιττώματα.

 

 

Δείτε όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο κατά την χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»