Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει!»

  17/05/2022 09:59
«Κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει!»

«Κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει!»

  17/05/2022 09:59

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξέσπασε στον αέρα του «Love It»: «Γενικά έχουν μια τάση να λένε τέρατα στους ανθρώπους που δεν έχουν κρύψει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε μέσα από το «Love It» την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 σε σχόλιο που τον χαρακτήρισαν «κακιά αδερφή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ξέσπασε για όλη την υποκρισία που υπάρχει στα social media αλλά και για τα όσα ακούν οι άνθρωποι που δεν κρύβουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. 

«Θα φύγω από το σκέλος που είδα να σχολιάζουν όλοι αν έκανε καλά ή όχι. Ήθελε να απαντήσει σε κάτι προσωπικό και απάντησε. Εμένα αυτό που πάντα με ενοχλεί είναι η υποκρισία και πιστεύω, παρότι έχουμε χρόνια να συναντηθούμε με τον Γιώργο, θα συμφωνήσει πολύ με αυτό που θα πω. Δεν μπορώ την υποκρισία και πολλές φορές με βλέπουν να γίνομαι έξαλλος σε συνεντεύξεις ή όταν συμμετέχω σε εκπομπές. Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media. Να δίνουν συγχαρητήρια με tweets στον Γιώργο Καπουτζίδη ενώ είναι τα ίδια τέρατα που, αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραφε κάτι που δεν θα τους άρεσε, το «κακιά αδελφή» θα ήταν light.

Το λέω αυτό κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Όσες φορές έχω πει κάτι, το οποίο για κάποιο λόγο δεν αρέσει, το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει και γενικά έχουν μια τάση να λένε τέρατα στους ανθρώπους που δεν έχουν κρύψει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό» ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. 

«Ακριβώς για να τα λέμε αυτά τα πράγματα και για να τα επιλύσουμε, πρέπει να κράζουμε και εμείς με τη σειρά μας αυτούς που κράζουν και μετά το παίζουν όπου πάει το ρεύμα. Όχι υποκρισία» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας