Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το «ταπεινό χαμομηλάκι» κέρδισε τους «καρχαρίες» - Oι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

  17/05/2022 08:03
Το «ταπεινό χαμομηλάκι» κέρδισε τους «καρχαρίες» - Oι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το «ταπεινό χαμομηλάκι» κέρδισε τους «καρχαρίες» - Oι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

  17/05/2022 08:03

#MasterChefGR: Το προτελευταίο Mystery Box ζητά την πιο «δημιουργική» κρέπα- Η αντίδραση των παικτών! - Η Πόπη κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Μαΐου παρακολουθήσαμε την προτελευταία δοκιμασία του Mystery Box, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Το ζητούμενο στη συγκεκριμένη δοκιμασία, όπως το ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές, φάνηκε αρχικά να είναι απλό, αλλά εκεί κρυβόταν και η μεγάλη παγίδα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι σεφ ζήτησαν από τους 7 καλύτερους του διαγωνισμού να φτιάξουν μια κρέπα, με διάφορα υλικά, τα οποία και τους είχαν αφήσει στους πάγκους τους.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι, μιας και είχαν ξαναφτιάξει κρέπες, ενώ ο Νίκος δεν είχε την ίδια άποψη, μιας και δεν είχε ιδέα από όλο αυτό. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του Mystery Box, θα είχε πολλά πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας, όπου από εκεί θα προκύψει και ποιοι θα είναι οι προτεινόμενοι για αποχώρηση.

Οι καλύτερες προσπάθειες & ο νικητής του Mystery Box!
Ο Πάνος, ο Γιάννος και η Καλλιόπη είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, ενώ ο Πάνος ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει και να πάρει και τα πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας.

Μόλις πήγε στην αποθήκη τροφίμων με τους κριτές, ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν θα μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και επέλεξε την ασφάλεια, για να οδηγηθεί στην τελική 6αδα του διαιγωνισμού.

Ο Πάνος θα είχε την δυνατότητα να μοιράσει 6 καλάθια στους υπόλοιπους παίκτες, για να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό πιάτο.

Mετά από τη νίκη του Πάνου στο Mystery Box, σειρά είχε ένα απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας. 

Το τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε είχε να κάνει με την καλύτερη δυνατή και δημιουργική προσπάθεια, με τα λιγότερα υλικά. Ο Πάνος ήταν εκείνος που μοίρασε τα καλαθάκια με τα υλικά στους υπόλοιπους παίκτες.

Η Καλλιόπη, ενώ στην αρχή φοβόταν για το πιάτο της, μιας και είχε αλλεργία στη μελιτζάνα που είχε να μαγειρέψει μαζί με τα υπόλοιπα, τα κατάφερε εξαιρετικά και κέρδισε την δοκιμασία, με την ίδια να μην μπορεί να το πιστέψει. Μάλιστα, η Καλλιόπη ανέφερε ότι πρέπει να αρχίσει να πιστεύει στον εαυτό της, για να μπορέσει να φτάσει παρακάτω.

Ο Χριστόφορος, ο Νίκος και ο Νικήτας είχαν τις χειρότερες προσπάθειες σε σχέση με τους υπόλοιπους και έτσι οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ήταν οι επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση, που θα οδηγηθούν σε μαγειρική δοκιμασία για την παραμονή τους στους 6 καλύτερους του διαγωνισμού.

To trailer 81ου επεισοδίου - Τρίτη 17.5.2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας