Γιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι είναι αθώα!»

 

 

Το κοινό στοιχείο της Πισπιρίγκου με την 35χρονη που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου - Κατερινόπουλος: «Υπάρχει συμμετοχή! Ο πατέρας κρύβει κάτι - Θα έχει ποινική διάσταση» - Η έκρηξη του Λιάγκα για την Πισπιρίγκου: «Η σκορδοκαΐλα της είναι να χωρίσει τον Μάνο! Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος…»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού», όταν έγινε αναφορά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται σήμερα, 4 Απριλίου να καταθέσει αίτηση διαζυγίου!

Η 33χρονη θα μεταχθεί στα δικαστήρια και αναμένεται να περάσει στις 12 το μεσημέρι το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία την περασμένη Τετάρτη εξέδωσε σε βάρος της, ένταλμα σύλληψης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη ενώ βρισκόταν ήδη στην ΓΑΔΑ δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. 

Σήμερα θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Kαι μπορεί σήμερα να απολογείται, όμως καταθέτει και αίτηση διαζυγίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε έντονο ύφος: «η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται και κατηγορείται ότι σκότωσε το ένα από τα τρία παιδιά της και το πρώτο που της έρχεται στο μυαλό όταν κατηγορείται ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της… είναι να χωρίσει με τον Μάνο; Τώρα δηλαδή; Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαϊλα να χωρίσει με τον Μάνο; Το πρόβλημα της Ρούλας είναι ο Μάνος… Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος…»!

  

 

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά πως «Το παιδί αυτό δεν σκοτώθηκε μόνο, δε δολοφονήθηκε. Το παιδί βασανίστηκε επί εννέα μήνες από την ίδια του τη μάνα, αν αποδειχθεί η κατηγορία.

Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι αθώα και κάποιος τρελός γιατρός πήγε και σκότωσε τα παιδιά… Δεν ξέρω! Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα. Αλήθεια σας λέω. Με έχει στοιχειώσει όλη αυτή η ιστορία ότι μία μάνα βασάνιζε ένα παιδί εννέα μήνες. Και του ‘δινε… του ΄δινε… Και δεν άντεξε και του έδωσε τη χαριστική βολή!».

«Φώναζε βοήθεια με κάθε τρόπο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

 

 

Η εκπομπή, «Πρωινό» αποκάλυψε ότι οι δύο γυναίκες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία είχε ρίξει βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάγονται από το ίδιο χωριό!

Οι δύο γυναίκες κατάγονται από το ίδιο μέρος και συγκεκριμένα από τον Σταθά Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, ένα χωριό 300 κατοίκων που βρίσκεται στον δήμο Αμφιλοχίας. Τόσο η Έφη όσο και η Ρούλα χρησιμοποίησαν μια δηλητηριώδης ουσία και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί από που την έχουν προμηθευτεί.

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό»: «Το χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας είναι το χωριό καταγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης Κακαράντζουλα. Ένα χωριό 300 κατοίκων που είναι συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις».

 

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο Θανάσης Κατερινόπουλος, για τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας εξέφρασε την άποψή του για τα υπόλοιπα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην ιστορία, αλλά και για τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη.

«Εκτιμώ και πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα και όχι μόνο σε αυτό. Η ουσία που βρέθηκε; Ποιος της την έδωσε; Έχει ποινική ευθύνη. Σίγουρα πρόκειται για παράνομη χορήγηση» είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Δεν υπάρχει πατρικό ένστικτο. Δεν υπήρχε αυτό, όπως δεν υπήρχε και το μητρικό ένστικτο στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει. Βεβαίως και κάτι κρύβει ο Μάνος, αλλά αυτό το κάτι που κρύβει, έχω την εντύπωση ότι θα έχει και μια ποινική δίωξη στο μέλλον.

Είπε και κάτι άλλο στην ανακοίνωση, ότι πρέπει να δουλεύει για να της δίνει λεφτά. Ρε άνθρωπέ μου, ρε πατέρα, έχεις χάσεις τρία παιδιά και για τον θάνατο του τρίτου σου παιδιού φέρεται ως κατηγορούμενη η σύζυγός σου. Δεν είχατε και την καλύτερη σχέση, για ποιο λόγο να την βοηθήσεις οικονομικά;

Εγώ αν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα, όπως και άλλοι γονείς θεωρώ, θα ήθελα να την έχω απέναντί μου και όχι να τη ξεμαλλιάσω αλλά να την πνίξω. Το μυαλό του δεν πάει. Το νου του ήταν να πάει να πίνει τον καφέ του, να παίζει στοίχημα, να κάνει το καμάκι του…» συμπλήρωσε για τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της