Ο Έντουαρντ Στεργίου μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία και αποκαλύπτει...

 

 

Ο Έντουαρντ Στεργίου που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο #GNTMgr και το #DWTS, κατάγεται από την Ουκρανία και εδώ και ένα μήνα περίπου βλέπει την πατρίδα του να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, μετά την εισβολή της Ρωσίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το γνωστό μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και τη δημοσιογράφο Πηνελόπη Μασούρη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αγωνιά για τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει όλο αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός.

 

 

 

«Πρόκειται για έγκλημα κατά παντός ανθρώπινου όντος που ελπίζει σε ένα μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να κουβαλάς μέσα σου την ταυτότητα και τη γη σου, όμως αυτό που συμβαίνει αφορά όλους.

Ας διευρύνουμε τις γνώσεις μας σε σχέση με αυτή τη χώρα που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστη ή νομίζαμε ότι είναι κομμάτι της Ρωσίας. Αυτός ο πόλεμος έχει στόχο να πλήξει την ελευθερία όπως την ξέραμε. Πλέον, η ανθρωπότητα νιώθει ανατριχιαστική προοπτική να επικρατήσουν οι κατσαρίδες μετά από έναν πυρηνικό όλεθρο και όλο αυτό μας γυρνά πολύ-πολύ πίσω», είπε αρχικά το νεαρό μοντέλο.

«Φυσικά και θαυμάζω τους ανθρώπους που αντιστέκονται με πάθος στη βαρβαρότητα αψηφώντας τον θάνατο, εκείνους που λένε’ “εδώ είμαστε πιο χρήσιμοι, δεν είναι καιρός για να φύγει από την Ουκρανία” ενώ ο φόβος, ο κίνδυνος και ένας χάος κυριαρχεί σε πόλεις που θυμάμαι φιλήσυχες και όμορφες όταν η χώρα αναπτυσσόταν με γοργούς ρυθμούς».

 

 

 

Ο ίδιος δήλωσε πως από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος οι σκέψεις τους είναι συνεχώς στους δικούς τους ανθρώπους και συγκεκριμένα, στη γιαγιά του, με την οποία μιλούν καθημερινά μέσω Viber, ακούγοντας όμως ταυτόχρονα τους τρομακτικούς ήχους από τις σειρήνες που σημαίνουν συναγερμό για τέσσερις με πέντε ώρα κάθε μέρα.

Το νεαρό μοντέλο, μαθαίνει τα νέα της οικογενείας τους από τη γιαγιά του, Ταμάρα, παράλληλα όμως την συμβουλεύει να παρακολουθεί λιγότερες ειδήσεις για το δικό της καλό.

 

 

Όλο αυτό το διάστημα ο Έντουαρντ Στεργίου παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρο από τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και τη βοήθεια και την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και πολλών celebrities, θέλησε να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του.

Ο ίδιος λοιπόν, προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς, αφού αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα που θα κερδίσει από τα social media τον μήνα Μάρτιο στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία που έχουν ανάγκη.

«Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο» έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward (@edw4rd_stergiou)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»